ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.423 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review

Positief ben er blij mee.

Mijn ervaring met de schoenverhoging/embrace is heel positief. Ik merk dat het mij echt helpt bij het lopen en mijn mobiliteit vergroot. Daardoor kan ik nu meer doen in mijn dagelijks leven en voel ik me een stuk zelfstandiger." Mvg, Mohammed Bouanan
Antwoord van ProBrace.nl
Uitstekend en geweldig om te lezen dat u zoveel baadt heeft bij de schoenverhoger. Wij danken u voor de 5 sterren en positieve review.

Nog veel te kort om een goede beoordeling te kunnen geven.

Nog veel te kort om een goede beoordeling
Antwoord van ProBrace.nl
We begrijpen het helemaal, laat het ons vooral nog weten of u tevreden bent met uw product. Voor nu al enorm bedankt voor de 4 sterren.
de brace werkt goed gedurende de nacht voor mijn pijnen in de rechterhand
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat de brace voor uw rechter hand werkt!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Loopt en zit goed dus goed produkt
Antwoord van ProBrace.nl
Prettig terug te lezen dat uw product goed zit en u er goed mee kunt lopen. Hartelijk dank voor uw recensie
Snelle levering Goede band, werkt uitstekend
Zeer veel dank voor uw mooie review en 5 sterren
Geweldig, 4 sterren voor team ProBrace
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen dit zeer
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 4 sterren review

Zit fijn

Zit fijn , graag ook in een beige kleur. Jammer
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw feedback voor een beige variant meenemen.
Snelle levering . Product zoals afgebeeld.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en fijne woorden
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 4 sterren review
Helaas zakt het binnen 5 minuten van mijn voet af
Antwoord van ProBrace.nl
Beste mevrouw, hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te lezen dat uw bandage binnen 5 minuten afzakt. Als we met u mee kunnen kijken naar een vervangend product en/of oplossing, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Geweldig! 5 sterren voor team ProBrace
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace