ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.423 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw recensie
‏mijn Brace besteld volgende dag in huis.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen dit zeer.
Super service
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw compliment. U dank voor uw 5 sterren review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review
Hartelijk dank voor uw 5 sterren en beoordeling
Snelle levering. Uitstekend product.
Antwoord van ProBrace.nl
Dankuwel voor uw review, blij te lezen dat het snel is geleverd en u tevreden bent.
Nieuwe zooltjes ontvangen na klacht dat ze snel kapot waren, dat was goede service. Bovendien blijven de nieuwe zooltjes ook beter zitten
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan en u heel erg bedankt voor de nieuwe review. Blij dat we hebben kunnen helpen.
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace
Hartelijk dank voor uw fijne recensie
De zwarte bracesleeve was van zeer slechte kwaliteit. Na een adequate wasbeurt kwamen de elastieken gebroken uit de kous. Ik heb meteen een nieuwe sleeve gekregen. De communicatie daarover wad belabberd. Ik legde de kwestie goed uit maar werd vertaald als dat ik niet goed gewassen had en alsof ik over de kleur had geklaagd.e

spalk past niet

Spalk past niet. Bij terug sturen is het geld tot op heden nog niet terug geboekt
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review. Vervelend om te horen dat de spalk niet passend was. Wij verwerken retourzendingen binnen 14 werkdagen na ontvangst van het pakket. Wij hebben onze retourafdeling inmiddels gevraagd om extra uit te kijken naar uw retourpakket. Zodra uw retourzending is ontvangen, gecontroleerd en goedgekeurd, ontvangt u automatisch een e-mailbevestiging van de terugbetaling. Mocht u nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag via de mail.https://www.probrace.nl/klantenservice/ Wij wensen u een fijne avond toe!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review

Goede website en uitstekende bezorging

Heldere website, met goede keuzehulp bijv bij bepaling maat. Correcte communicatie over bestelling en snelle levering in keurige door. Professionele uitstraling
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw feedback en zeer waardevolle recensie.
Brace zit goed, ondanks dat er maar 1maat is. Klittenband sluit prima. Eerste bestelling was niet geleverd door DHL, na klacht was er de volgende dag een nieuwe geleverd.
Antwoord van ProBrace.nl
We doen wat er binnen onze mogelijkheid ligt om u te helpen. Prettig te lezen dat u een nieuw product heeft ontvangen en deze goed is.
Snelle levering top
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. Veel plezier met uw product.