ProBrace.nl- Logo - Beoordelingen

ProBrace.nl
Beoordelingen:

540 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.616 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is echt een goede oplossing vergeleken met gewone krukken. Ik heb gewoon door kunnen werken (kantoorwerk en onderwijs) en ik heb internationale treinreizen gemaakt. Maar de verkoop video’s geven wel een erg optimistisch beeld, het blijft vermoeiend om er een hele op te lopen. Er zijn wel een paar verbeteringen mogelijk. De straps klemmen soms, de soft pads verschuiven makkelijk en een klein elastiekje/bandje om te voorkomen dat het losse deel van de band rondslingert zou ook goed zijn

de meest kritische beoordeling

9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee braces besteld. Er is geen linkse of rechtse. De rechtse krijg je met gen mogelijkheid op een goede manier aan, omdat de sluitingen op ene punt zitten waar je niet bij kan. Ze klemmen af in de nacht waardoor je “slaapvoeten” krijgt. Tintelende voeten. Ik heb maanden een gipsbrace aan gehad en dit leek me makkelijker, maar helaas staan ze ongebruikt in de hoek van de kamer. Kunnen na oefengebruik ook niet terug gestuurd heb ik doorgekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 jan 2024
Dank u wel voor uw review.
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
26 apr 2024
Dank u wel voor uw review!
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
8 jan 2024
Hartelijk dank voor uw review.
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 jan 2024
Hartelijk dank voor uw review.
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
22 dec 2023
Hartelijk dank voor uw review!
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
20 dec 2023
Hartelijk dank voor uw review!
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
19 dec 2023
Hartelijk dank voor uw review!
16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
18 dec 2023
Goedemorgen! Hartelijk dank voor uw review!
9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
11 dec 2023
Goedemorgen! Super bedankt voor uw review en nog een fijne dag vandaag!
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
6 dec 2023
Goedemiddag! Hartelijk dank voor uw review. Nog een fijne middag.
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden