ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.423 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

HV
Henk V.
Goed produkt, snelle verzending
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review en tevredenheid.
ze zitten lekker stevig maar helpen niet voor mijn dode vingers verder moet ik het nog uit proberen
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw eerste bevinding en de 4 sterren review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Makkelijke bevestiging maar blijft een hulpmiddel.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw recensie en hij toevoegen van een foto. We zijn blij te lezen dat u het makkelijk kunt bevestigen en het als hulpmiddel inzet.
Goed produkt, waardevol en functioneel
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons goed terug te lezen dat uw bestelling goed is uitgepakt en u deze waardevol voor u is.

Supergoed

Fantastisch goede brace, op veel niveau's van ondersteuning af te stellen.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw compliment en uw tevredenheid met het product. Wij waarderen uw review zeer.
Dank u wel voor uw review.

Wegvallen buikspierfunctie door operaties goed opgevangen

Na meerdere buikoperaties geen functie meer van buikspieren. Deze band geeft erg goed steun en zit comfortabel, de dikke buik wordt hiermee een stuk platter. Blij mee.
Antwoord van ProBrace.nl
Zeer prettig te lezen dat u baadt heeft bij de band. Hartelijk dank voor de 5 sterren
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review!
AP
Albert P.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review

Prima product.

Product voldoet ruimschoots aan mijn wensen en verwachtingen! Ik ondervind daarbij geen noemenswaardige hinder bij mijn dagelijkse werkzaamheden. Indien nodig is de brace makkelijk te verwijderen en bevestigen.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en het doorgeven van u mening. Erg fijn om te horen dat het spalkje u goed ondersteund.
De middelste band gaat na een poos irriteren, maar dan maakt ik het los en dan kan de warmte weg uit mijn knieholte.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en het is fijn te lezen dat u een oplossing heeft voor het vrijlaten van de warmte.
Just what I needed for my hands... Fitted well, comfortable and eased the joint pane in my fingers
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig om te lezen dat u de juiste ondersteuning heeft. Hartelijk dank voor uw review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Dank u wel voor uw review.
De polsbrace is exact zoals is de beschrijving en binnen de afgesproken tijd geleverd.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review en feedback. Wij waarderen dit zeer.
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review, wij waarderen dit zeer