ProBrace.nl
Beoordelingen:

429 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.387 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op een paar zaken na bevalt de brace prima. Het draagcomfort is goed en de brace ondersteund mijn gewricht prima. Ook zijn er in mijn optiek wat verbeterpunten. Ik heb redelijk grote handen en heb dan ook de L- versie besteld. Maar ik vind het duimgat wat aan de kleine kant. Ik had in het begin het idee dat mijn duim werd afgebonden en het aan- en afdoen van de brace is daardoor erg pijnlijk. Ook een minpuntje is dat nu, na een paar weken de brace te hebben gedragen, de balein naast de duim is gebroken! Ik zou het prettig vinden om hier iets over terug te horen.

de meest kritische beoordeling

19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon helaas de brace pas na twee weken ophalen bij het ophaalpunt, omdat ik net op reis was toen hij binnenkwam, dat was gewoon pech, daar konden jullie ook niets aan doen. Na die twee weken heb ik hem aangehad, maar hij zat slecht en hielp totaal niet. Ik heb hem meerdere malen aan en uit gedaan en via google opgezocht hoe hij moest zitten, maar het bleef een ramp en dus een mega miskoop. Helaas waren de twee weken al voorbij en kon ik hem niet terugsturen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit en betrouwbaar.

Goede kwaliteit materiaal voor een redelijke prijs en snel geleverd/af te halen.
Beoordeling melden
SK
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte kwaliteit, doet wat t moet doen, snelle levering ondanks feestdagen
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verwerking van de bestelling en de correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering Goed passende brace
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en professionele afwikkeling van de bestelling.
Beoordeling melden
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en product voldoet aan de eisen
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
na paar keer gebruikt te hebben nu minder last.
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede kwaliteit handschoenen
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke keuze mogelijkheden. Snel geleverd
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering en goede kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
27 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, goede klantenservice
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk om aan- en af te doen.
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was gewoon zoals het hoort goed
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
8 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw review.
RD
Ron D.
Haarlem
11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en snel verstuurd
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goed product
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw review!
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Service
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 jan. 2024
Dank u wel voor uw review.
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden