ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.449 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.423 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

Goed.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Hij was heel fijn maar helaas ben ik hem kwijt ik had hem even in mijn tas maar bij het afrekenen is het uit mijn tas gevallen en heb hem niet meer erg pijnlijk voor me .
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en fijn dat de brace erg fijn. Helaas wel erg vervelend voor u dat u de brace bent kwijtgeraakt. Ik wens u verder nog een zonnige en fijne dag toe!
Zorgt niet voor verlichting van klachten, voelt instabiel
Antwoord van ProBrace.nl
Beste klant, Dank u wel voor het achterlaten van uw beoordeling. Jammer om te zien dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Helaas is er geen wondermiddel tegen hielspoor wat direct helpt. Deze blessure verdiend echt meer tijd om tot rust te komen. We helpen u graag verder en zoeken samen naar een passende oplossing. Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zie hiervoor onze contact pagina op onze website. Uw feedback en eventuele klachten ontvangen wij graag, zodat wij deze kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Team ProBrace
De brace is fijn je hebt er ook genoeg steun aan
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace en zeer fijne recensie betreft de brace. Hartelijk dank
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan en u hartelijk dank voor uw compliment en review
HD
Hellen d.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Heel graag gedaan en u hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen dit zeer.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw recensie
MB
Merel B.

Super service

De goede informatie die op gestelde vragen gegeven werd. De snelheid van reageren. Brace was te groot besteld. Ongekend snel opgelost door kleinere maat te verzenden zodat ik hem de volgende dag in huis had. Geweldige service, zeer vriendelijk.
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review en mooie woorden. Daar doen wij het voor!
Doet wat het doen moet😃
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw fijne woorden en review
Snel geregeld. Prima product.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. Goede producten en onze levering keurig en op tijd versturen staan hoog in ons vaandel. Hartelijk dank voor uw recensie en beoordeling.
Snelle service
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U bedankt voor uw bestelling en feedback aan ons team.
Hartelijk dank voor uw 4 sterren recensie
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Geweldig, 4 sterren voor team ProBrace
Goede hielspoor zooltjes Goede demping geld zeker waard
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw prettige review en fijn terug te lezen dat de zooltjes u ondersteunen bij uw hielspoor.

Top !!!!!

Mijn pakket was zoekgeraakt in het sorteercentrum. Erg vervelend. ProBrace heeft dit goed opgelost door een nieuwe zending te sturen die wel is aangekomen. Top service !!!!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te lezen dat u tweede pakket bij u is aangekomen!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met de snelle levering.