Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen.
Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.
Reviews voor probrace.nl
Goed advies! Ik twijfelde over welke maat geschikt is voor mij en kreeg heel snel een persoonlijke reactie. De medewerker had de moeite genomen om het product zelf voor me testen, zodat ik inderdaad de juiste maat heb kunnen bestellen.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat de maat goed is!
geeft goede steun. geen hinder bij dragen
Antwoord van ProBrace.nl
Super om te lezen dat u goede steun ervaart bij het dragen. Hartelijk dank voor uw review
Uitstekend geregeld allemaal
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw fijne feedback en positieve review
Snelle levering. Vior ervaring draag confort is hrt nog tekort in gebruik.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw feedback en 4 sterren beoordeling.
prima
Snelle nette verzending, helaas was deze brace niet geschikt voor mijn blessure. Duidelijke en snelle retourafwikkeling
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren recensie ondanks dat het product niet het gewenste effect heeft geboden.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw recensie
Het totale gewicht is nog aan de hoge kant. Dit moet echt gemaakt worden van lichtere materialen.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en feedback!
snelle levering en brace voldoet goed. Maat klopt ook.Brace zit comfortabel
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review!
Ik vind het nu nog te kort dag om de inlegzolen nu al te beoordelen.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw eerste recensie. We begrijpen het dat het nog kortdag is om een uitgebreide recensie te geven. Laat ons vooral op langer termijn weten of u tevreden bent. Wij waarderen dat zeer.
Prima buikwand. Snel geleverd.
Antwoord van ProBrace.nl
Super fijn te lezen dat u tevreden bent en uw bestelling snel is geleverd.
Zonder een brace kan ik niet arobic in het water doen en deze zitten perfect
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig om te lezen dat de beugel u helpt en u er plezier aan beleefd tijdens het sporten. Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Hij voldoet goed waar hij voor bedoeld is
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en feedback.
De bestelling werd heel snel geleverd.
De brace zit goed en lopen gast beter
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u beter kunt lopen door middel van uw aankoop.
Brace
Goed artikel, keurig bezorgd.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel fijn te lezen dat u tevreden bent en uw bestelling keurig is bezorgd. Hartelijk dank voor uw hoge beoordeling
Ik heb de Thuasne ligaflex duimbrace in gebruik genomen en bevalt zeer goed. Past uitstekend en geeft geen irritatie. Na een paar dagen nam de pijn in de duim af. De duim blijft stabiel tijdens het gebruik.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Geweldig
Ik heb niet zoveel pijn meer dat is fantastisch
Antwoord van ProBrace.nl
Wat super om terug te lezen dat u minder pijn ervaart. Hartelijk dank voor uw recensie.