ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.442 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.426 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace
Hartelijk dank voor uw 5 sterren recensie
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review

Bestelling

Goede website en na bestellen alles snel afgehandeld.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan en wij zijn erg blij met uw prettige review.
GB
Greet B.
Ze zijn prima en zitten lekker
Antwoord van ProBrace.nl
Wat fijn om terug te lezen dat de handschoenen prima zitten. Hartelijk dank voor uw review

Hele snelle levering

Vrijdagmiddag 16.50 uur besteld, zaterdagmorgen al geleverd, besteld artikel van zeer goede kwaliteit! Heel blij mee.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw bestelling!
Fijn geholpen.. goede producten … prijs van accessoires zijn wel veel te duur. Dat voelt minder goed.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review en het bestellen van accessoires bij uw product.
Geweldige tijdelijke voetverhoging omdat je er verschillende schoenen onder aan kunt.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. En leuk om te zien dat u een foto heeft bijgevoegd!
Zit lekker en valt groot genoeg.
Antwoord van ProBrace.nl
Fijn om terug te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en product. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De verzending was zoals jullie beloofd hadden.👍 De brace is prima. Goede ondersteuning voor mijn vinger. Beter doen ??? Niets het was perfect.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review!!
Prima
Antwoord van ProBrace.nl
Super om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank voor uw 5 sterren recensie
goed product.
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace en hartelijk dank voor uw fijne review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review, wij waarderen dit zeer
Handschoen valt te groot uit we hadden volgens tabel besteld heeft nu niet veel effect
Antwoord van ProBrace.nl
Beste klant, het spijt ons te lezen dat de handschoenen te groot vallen. Wij zullen contact met u opnemen om te kijken of we de handschoenen kunnen omruilen naar een andere maat.

Mooie degelijke liesbreukband

Heb hem nog niet zo lang. Maar ziet er degelijk en fraai uit. Zit confortabel.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review!!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor de 5 sterren review
Zeer bedankt voor uw 4 sterren recensie
Snel binnen en zit goed
Antwoord van ProBrace.nl
Bedankt voor uw review en het toevoegen van de foto. Geweldig te lezen dat u tevreden bent en de brace goed zit. Veel plezier ervan!