ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

1.442 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.426 reviews in totaal

ProBrace.nl- Logo - Reviews

ProBrace.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen. Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.

Reviews voor probrace.nl

Nr 3 past perfect
Antwoord van ProBrace.nl
5 sterren Is Ook Schitterend.
Bezorging is goed verlopen en de enkelbrace past goed. Tot de volgende keer.
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review!

Geen vergoeding

Beloofd werd dat de voetonersteuning in aanmerking kwam voor vergoeding. IZZ vergoed echter niets.
Antwoord van ProBrace.nl
Spijtig te lezen dat u is beloofd dat de voetbrace in aanmerking kwam voor een vergoeding. Dit verschilt per verzekeraar en uw polis. Wij hopen wel dat de brace u de ondersteuning biedt die u nodig heeft.
Mijn besteld product werd op korte tijd geleverd!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review. Geweldig dat uw bestelling in een korte tijd is geleverd.
Nog niet geleverd!
Antwoord van ProBrace.nl
Goedemiddag, vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij hebben uw bestelling verzonden op 22-12 en via uw track en trace is te zien dat DHL uw pakket op 23-12 om 15.46 uur heeft bezorgd. Uiteraard is het erg vervelend als de informatie van DHL niet klopt. Daarnaast zien wij dat u het pakket wel retour heeft aangemeld en dat u het product zou willen ruilen. Echter hebben wij het retour pakket nog niet ontvangen. Dit komt waarschijnlijk door de feestdagen. Zou u ons willen laten weten of u het pakket wel of niet heeft ontvangen. En zo wel of het dan klopt dat u deze retour heeft gestuurd om te ruilen? U kunt ons deze informatie doorgeven via info@probrace.nl. En dan zoeken we graag samen met u naar een passende oplossing. Wij wensen u alvast een fijne jaarwisseling!
Levering volgens afspraak. Paste prima. Verbetersuggesties heb ik niet.
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review.
Product goed Belofte van directe levering klopt niet
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wij zien inderdaad dat DHL vertraging heeft gehad met het bezorgen van uw bestelling. Vervelend om te horen en mocht dit vaker gebeuren kunt u altijd bij DHL een klacht indienen. Als u nog vragen heeft vernemen wij deze graag via info@probrace.nl. Verder wensen wij u nog een fijne dag!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review!
AE
A E.
Dieren

Fijn in gebruik

Ik gebruik de handschoen voor het werken achter de bar. Het schenken van de dranken, en opendraaien van de flessen wijn. Deze doppen zitten erg vast
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 4 sterren recensie.
Men levert niet de bestelling af bij de woning maar bij een verzamelpunt.dit terwijl men beloofd de bestelling bij woning af te leveren
Antwoord van ProBrace.nl
Wij begrijpen uw punt over het leveren van uw bestelling op een verzamelpunt. Echter ligt de bezorging van uw bestelling bij de bezorgservice en niet ten nadele van ProBrace. Wij hopen dat uw bestelde product de juiste werking biedt en we u graag terugzien op ProBrace.nl
Goed product en past goed. Het heeft tijd nodig om goed te werken.
Super bedankt voor uw review.
goede uitleg mee denken over het artikel en klacht . niets te verbeteren.
Antwoord van ProBrace.nl
Wat een fijne beoordeling, bedankt! En uiteraard heel graag gedaan.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Vingerspalk houdt mijn vinger goed recht, nog te vroeg om nu verder te beoordelen
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. Prettig te lezen dat de vingerspalk uw vinger recht houdt. Wij zijn benieuwd naar uw ervaring over langere tijd. Laat het ons gerust nog weten via info@probrace.nl.