Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen.
Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.
Reviews voor probrace.nl
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.
De eerste keer dat ik de brace droeg verloor ik een competitie wedstrijd maar de grote winst was dat ik geen last had van mijn tennis arm dankzij de brace!
Antwoord van ProBrace.nl
Ah balen dat de wedstrijd niet is gewonnen. We vinden het mooi om te lezen dat u wel met de winst naar huis bent gegaan en minder last heeft.
Ben echt blij met de persoonlijke hulp en ervaring ,brace past perfect ,kan nu aan herstel werken van grote operatie
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan, daar zijn we voor als u belt of contact legt met onze klantenservice. Een bijzonder herstel gewenst en veel dank voor uw 5 sterren.
Zit prettig.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat het product prettig zit.
Snel en zorgvuldig.
Vriendelijk en goed geholpen
Vooraf een prettig telefoongesprek gehad met goed advies. Artikel opgehaald en lag al klaar. Vriendelijk geholpen. Enige minpuntje was, dat in de artikelbeschrijving stond dat het artikel badstof aan de binnenkant zou hebben, wat niet het geval was. Dit gecommuniceerd en daar zou naar gekeken worden. Verder heel tevreden.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw feedback en prettige recensie. Wij waarderen dit zeer en nemen uw feedback mee om te kunnen verbeteren.
Tevreden
Duidelijke omschrijving op de website om de juiste maat te kunnen bestellen. Vlotte levering en hij blijft in het zwembad ook bij springen etc goed op z'n plek zitten en steun geven.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wij waarderen dit zeer en wensen u een prettig gebruik van de brace.
Goede klantenservice!
Wilde eerst wat meer informatie voor ik ging bestellen en werd keurig geholpen door de klantenservice - niets was teveel en zelfs de producten werden in het magazijn voor me nagemeten - top dus.
Inmiddels naar volle tevredenheid besteld - en dat werd vlot en keurig geleverd.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan en zeer veel plezier van uw product. Dank voor uw 5 sterren review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review.
Snel bestellen.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw 5 sterren review.
Prima brace voor een prima prijs
Temidden van de feestdagen drukte een bestelling geplaatst en heel snel geleverd, top. Keurig verpakt en, het allerbelangrijkste, een prima brace voor een prima prijs.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij om te lezen dat uw bestelling ondanks de feestdagen snel is aangekomen!
Product is prima. Levering duurde te lang. Werd netjes te woord gestaan tijdens telefonisch contact en er is een nieuwe levering gedaan die wel na 3 dagen aankwam. Heb echter alsnog een andere brache moeten kopen omdat ik 'm nodig had en de 1ste levering op zich liet wachten.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij hopen dat u inmiddels van de juiste producten bent voorzien en dit voldoende voor u is.
Ga zo door.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review en mooie woorden!
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 4 sterren recensie.
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review.