Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen.
Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.
Reviews voor probrace.nl
Super bedankt voor uw review.
De brace is makkelijk in gebruik. Ik gebruik hem alleen 's nachts. Soms warme hand, dan doe ik hem af.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Fijn om terug te lezen dat de brace makkelijk in gebruik is en u de brace omdoet waar nodig en af kunt doen als deze de hand te warm maakt. Wij wensen u een prettig gebruik
De levering ging niet zo geweldig tot 3x een bericht van levering en dan een bericht van dat het 2-3 dagen kon duren terwijl het zo via brievenbus had kunnen verzonden.....
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en feedback. We zijn blij terug te lezen dat u uw product heeft mogen ontvangen ondanks de vertraging. Wij hopen dat uw bestelling naar wens is met een prettig gebruik van uw product.
Dit is mijn 2de mitella en de lengte was bij andere mitella’s een probleem omdat ze te kort waren. Deze mitella’s zijn er in meerdere lengtes wat wel zo fijn en praktisch is.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback!
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw 5-sterren review.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review.
Tevreden
Fijne band voor ondersteuning na bovenbuik breuk. Snel en correct geleverd
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U hartelijk dank voor uw recensie, wij waarderen dit zeer.
Kwalitatief prima kniebrace, helaas toch minder geschikt voor mijn blessure, daarom geretourneerd
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Ook al heeft de brace niet haar gewenste resultaat geleverd. Mocht u verlegen zitten om advies of een vervangend product, neem gerust contact op met onze klantenservice.
Geeft verlichting aan mijn hiel is minder pijnlijk heb een lopend en staand beroep .
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig om terug te lezen dat u verlichting ervaart. Wij hopen dat het product dit blijft doen en u uw beroep kunt blijven belopen.
Goede band voor liesbreuk. Als hij goed zit, voelt het prima aan. Goede druk op de breuk en geen last van de band.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Wij waarderen dit zeer.
Prima service!
Alhoewel ik niet binnen een korte periode terecht kon bij ProBrace, ben ik telefonisch goed geholpen. Door mijn aangeschafte Kniebrace kon ik onverwacht toch weer skiën.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u telefonisch goed geholpen kon worden.
Makkelijk te bestellen snelle levering.
Helemaal content.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U hartelijk dank voor uw fijne review
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review.
Antwoord van ProBrace.nl
Super bedankt voor uw review!
Antwoord van ProBrace.nl
Dank u wel voor uw review!
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw 5 sterren review