Klanten melden meestal positieve ervaringen met ProBrace.nl. Klanten zijn positief over de vriendelijke, snelle en oplossingsgerichte klantenservice, waarbij makkelijke omruilingen en duidelijke communicatie worden gewaardeerd. De meeste klanten ervaren een snelle en correcte levering. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten vaak als goed ervaren en waarderen veel klanten het comfort en de pijnverlichting die de producten bieden. Ook wordt het fijn gevonden wanneer de producten goed passen.
Aan de andere kant worden er klachten geuit over de duurzaamheid en het comfort van sommige producten. Het kiezen van de juiste maat blijkt voor veel klanten lastig en leidt regelmatig tot retourzendingen. Verder zijn er opmerkingen dat handleidingen of instructies soms onduidelijk of onvoldoende zijn, en ervaren sommige gebruikers juist ongemak of pijn bij gebruik van het product. Ook worden enkele vertragingen of onduidelijkheden bij de levering genoemd.
Reviews voor probrace.nl
probleempje werd snel opgelost
Ik kreeg de verkeerde reumahandschoenen thuis gestuurd en de maat viel te groot uit. Na een mailtje en foto kreeg ik dag later alsnog supersnel de goede toegestuurd. Perfect opgelost!!
Antwoord van ProBrace.nl
Super om terug te lezen dat u het juiste product heeft mogen ontvangen. Hartelijk dank voor uw feedback, wij waarderen uw review zeer.
Heel erg goed geholpen en meegedacht door Manon. Heel veel dank. Fam. Landman.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan, ik hoop dat uw bestelling naar wens is. Hartelijk dank voor uw compliment en 5 sterren review
De brace helpt bij mij goed is ook prettig om aan te hebben
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Het doet ons goed terug te lezen dat de brace een fijne uitwerking heeft bij u.
Veel duidelijkheid en info bij de bestelprocedure.
Veel duidelijkheid en info voor, tijdens en na mijn bestelling.
Kortom prima service.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U hartelijk dank voor uw mooie review
Service
Ik had - na passen - een grotere maat nodig. Brace teruggestuurd en ontving (zonder extra verzendkosten) 3 dagen later een grotere maat.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw fijne review. We maakten uw omruiling met plezier in orde en wensen u een prettig gebruik met de nieuwe maat.
Product snel en in prima staat ontvangen. Product voldoet tevens aan de verwachting.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw waardering en review
Na retourzending telefonisch contact Vriendelijk en adequaat
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan, u ontzettend bedankt voor review. Wij waarderen dit zeer
Een verkeerde besteld en meegekregen maar de vriendelijke mensen gaven mij de volgende dag een band de paste. Een van goede kwaliteit.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review. Vanuit onze service hebben we graag het juiste product op de juiste manier in gebruik. We ruilen het graag voor u om en wensen u een prettig gebruik.
Het dragen en de werking van de brace is uitstekend het werkt goed
Het dragen en de werking van de brace is uitstekend
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie woorden bij uw review
bijna geen pijn meer in de nacht, ben er zeer tevreden over.
Antwoord van ProBrace.nl
Geweldig, 5 sterren voor team ProBrace. Het doet ons goed terug te lezen dat de pijn bijna niet meer aanwezig is in de nacht.
E-life CMC Duimbrace
na vele duimbrace geprobeerd te hebben kwam ik bij deze uit. De bovenkant rond de duim is van zacht siliconen wat een heel prettig gevoel geeft . voor mij geen andere meer
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en tevredenheid met uw product. Wij waarderen dit zeer
Beoordeling brace lijkt goed. Het gebruik is te recent gestart. Het advies om 's nacht niet te dragen staat ergens verstopt in de beschrijving. Gebruiksbeschrijving zou iets beter moeten opvallen.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. We nemen uw feedback graag mee om onze producten en service te blijven verbeteren.
Prima
Er is ruime keuze, de klantenservice is prima en de levering is prima.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review, wij waarderen uw woorden zeer
Hun geboden service.
De door hen geboden service heb ik nergens anders op internet gezien. Dank U wel.
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U bedankt voor uw recensie en mooie woorden.
snelle levering en de ondersteuning werkt prima,is een fijn hulpmiddel voor rugklachten en houd tevens de onderrug warm met kouder weer buiten
Snelle levering en een degelijk en functioneel product. Super.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie review, wij waarderen dit zeer.
Goede pasvorm, duidelijk resultaat
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en recensie. Wij waarderen dit zeer.
Bestelling
De snelle levering
Antwoord van ProBrace.nl
Heel graag gedaan. U bedankt voor uw 5 sterren review
De brace ook voor een dameshand geschikt maken ,de polsmaat is niet relevant voor de handbreedte.
Antwoord van ProBrace.nl
Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. We nemen dit mee om in de toekomst onze producten te kunnen verbeteren