Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, het ruime assortiment en de hoge kwaliteit van de producten. Ook de service en klantenservice worden vaak als vriendelijk, deskundig en oplossingsgericht beschreven, vooral bij het geven van advies via chat en telefoon. Daarnaast wordt de eerlijke prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd. Toch zijn er enkele aandachtspunten, zoals incidentele klachten over defecte of beschadigde producten, negatieve ervaringen met de bezorging en het feit dat sommige producten niet altijd op voorraad zijn. Verder worden hoge verzendkosten soms als een minpunt ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstransgroom.com/nl
Het is een degelijke online shop je kan er heel veel kopen voor uw dieren en voorop show , de verzendingkosten zijn wel heel hoog voor in België te zijn ,en een hondenbench kan je er ook best niet kopen voor de rest snel verzonden
Antwoord van transgroom.com/nl
Hallo, dank je wel voor je review. Mag ik vragen waarom je beter geen hondenbench bij ons koopt? Wij hebben niet zo heel veel merken van benches meer in ons gamma maar hier zijn over het algemeen geen problemen mee. Graag zie ik je antwoord tegemoet. Met vriendelijke groeten.
Kwaliteit zaak
Het is gemakkelijk om te bestellen . Zit je met vragen dan wordt daar heel snel op gereageerd. Dat is heel fijn.
De artikelen die ze verkopen zijn van kwaliteit. En snel in huis
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de fijne review en heel leuk om te horen dat je tevreden bent!
Hopelijk tot gauw !
Fantastisch team
Steeds klaar om te helpen. Goede produkten en ruime keuze. Snelle levering
Antwoord van transgroom.com/nl
Heel erg fijn om te horen en heel erg dankbaar. Hopelijk tot gauw!
Goede communicatie en vlotte service.
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de hele fijne recensie !!
Bestelling was top in orde
Grote keuze in producten.
Vlotte levering.
Uitstekende slijpdienst!
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de hele fijne feedback ! Heel erg blij dat je tevreden bent !
Bestelling is snel thuis toppie 🫶
Steeds klaar om te helpen bij het zoeken naar de juiste schaar , shampoo...
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel Nadia voor de mooie beoordeling. xx
Ik ben heel tevreden ..altijd goed geholpen bestelling in korte tijd bezorgen en aan de telefoon heel vriendelijk
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de hele fijne feedback ! Heel erg fijn om te horen
Kwaliteit van de showlijn is perfect. Het is van echt leer gemaakt! Bestelling was zo gepiept en de levering was ook erg snel!
Antwoord van transgroom.com/nl
Super! Leuk om te lezen. x
Bij Transgroom zijn het top producten , altijd tevreden over mijn bestelde producten , de huid en haartjes van mijn klein hondje stralen , bij een vraag is er altijd goeie communicatie, de producten zijn goed ingepakt voor verzending, alhoewel bij mijn laatste bestelling , de parfum van Fraser Essentials was de spray niet goed dicht bij het uitpakken , de spray was beetje uitgelopen rond de kraag en er was lichte beschadiging aan de spray met krassen rond de kraag , jammer voor de prijs .
Antwoord van transgroom.com/nl
Wauw, bedankt voor deze wondermooie beoordeling!
Helaas, wanneer het product hier vertrekt, moeten wij rekenen op de gekozen bezorgdienst.
Indien u problemen heeft, mag u steeds mailen naar info@transgroom.com.
Super bedankt en vele groetjes, Transgroom NV
Website optimaliseren in zoekfunctie
Antwoord van transgroom.com/nl
Hoi Femke, Dank je wel voor jouw feedback en de fijne Feedback. we geven aan ons IT afdeling door dat dit een werkpuntje is.
geef gerust een seintje als we je kunnen verder helpen !
Prima! snelle verzending
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel ! Heel fijn om te horen !
Top bedrijf
Zeer tevreden
steeds super vriendelijk en behulpzaam zowel telefonisch als in de shop bij Mieke, pakje steeds correct ontvangen
Antwoord van transgroom.com/nl
Dankjewel voor de geweldige beoordeling! altijd heel erg leuk om te lezen, dat je tevreden bent. Hopelijk tot gauw in de Showroom
Fijn -en serieus- geholpen bij specifieke vacht vragen.
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor deze hele fijne review! Fijn dat we jou hebben mogen en kunnen helpen . Hopelijk tot gauw !
fijne producten en service
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de hele fijne feedback !
Fijn assortiment, nette prijzen, vlotte verzending en prima service.
Antwoord van transgroom.com/nl
Leuk om te lezen. Dank je wel. x
Dank je wel !
Antwoord van transgroom.com/nl
Dank je wel voor de feedback