563 reviews in totaal   291 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

563 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 29 sep 2025

smolke.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over het voer, aangezien hun huisdieren het meestal lekker vinden en sommige zelfs gezonder lijken te worden, bijvoorbeeld met een betere vacht of spijsvertering. De mogelijkheid tot het bestellen van proefpakketten wordt gewaardeerd, net als de nette en aantrekkelijke verpakking. Ook de snelle levering en de redelijke prijs van de producten en proefpakketten worden positief genoemd. Daarnaast zorgen bijgevoegde speeltjes of extra's voor extra blijdschap bij de huisdieren. Toch zijn er enkele klanten die problemen met vertragingen bij de levering ervaren. Ook zijn er huisdieren die het voer minder lekker vinden, vooral kieskeurige eters.

ReviewsSmølke

Voor de super kieskeurige hond

Onze chihuahua vindt alleen de mousse van Smølke lekker en dan vooral de kip. Daar zijn we blij mee, want het is een lange en frustrerende zoektocht geweest. Ze wil alleen bullepezen en kluiven. Ook geen vers vlees, niks. Maar deze mousse eet ze met smaak en ze staat zelfs ongeduldig te wachten tot het bakje vol is. Het is een wonder! Ze krijgt dit voer nu ruim een half jaar, dus het is nog steeds favoriet. Daarom ook maar eens een proefzakje brokjes besteld, maar dat vond ze niks. Gelukkig vond onze andere hond het heerlijk. Zo fijn dat we eerst een proefzakje konden bestellen. Het was ook snel in huis.

Antwoord van Smølke

Wat een mooi verhaal en wat fijn dat jullei chihuahua zo goed reageert op onze Soft Paté Chicken! Het kan heel lastig zijn inderdaad, zo'n kieskeurige eter. Ik ben blij dat hij iets heeft gevonden waar hij niet op kan wachten! :)

kittenpakket €1

had het kittenpakket van €1 gekocht, nou ik heb ozzy nog nooit zo blij gezien met een speeltje echt geweldig hij speelt de hele dag met het muisje. hij vond de snacks ook echt super lekker. echt mijn beste aankoop voor ozzy

Antwoord van Smølke

Dankjewel voor je mooie review en die van Ozzy! :) Wat een mooie complimenten!

Prima proefpakket

Ik heb 3 zakjes als proefpakket besteld. De prijs voor 400 gram is redelijk. Verzendkosten waren nu een keer gratis. Fijn dat het hierdoor betaalbaar blijft. Zo durf ik tenminste wat te bestellen om uit te proberen.
Leuk proefpakketje voor onze kleine vondeling, ruikt en smaakt lekker volgens haar, goede kwaliteit qua ingredienten en voedingswaarde. Post deed er lang over, maar ja, daar kunnen jullue niks aan doen, de verzending was heel snel opgestart.

Antwoord van Smølke

Dankjewel voor het delen!
Het puppy pakket bestond uit een zakje natvoer en klein zakje brokken en een kokertje voor de naam van de hond. Ondanks dat mijn pup het erg lekker vond vond ik het pakket wel matig en was leuker geweest om meer uit te kunnen proberen
Omdat je een proefpakket kan bestellen kun je dingen uit proberen. Ideaal sommige producten vindt ze heerlijk en andere niet. Maar dat is fijn want dan weet ik wat ik de volgende keer moet bestellen

Antwoord van Smølke

Dankjewel voor je mooie review! Precies waar ze voor bedoeld zijn :)
Beste voeding voor mijn hondje! Haar glimt mooi,ze oogt kerngezond. Dankzij Smólke💪 Hond van mijn zoon had altijd darmproblemen,door mij aanbevolen smolkebrokken is hij er nu vanaf! Wij zijn dus blij met Smòlke

Antwoord van Smølke

Wat een mooi compliment! Dat maakt onze dag!
M H
melanie h.
Mijn kat vindt het lekker. Je krijgt er een kortingscode bij, helaas werkt deze niet op een volgende bestelling. Erg jammer.
J B
J. B.

Lekker en gezond

Onze twee Mechelse herders hebben hun hele leven Smolke gegeten. Beide hebben een lang en gezond leven gehad. Een keer raden wat onze nieuwe pup gaat eten?

Naar ons idee is het prima spul wat jullie verkopen top !!!

Onze Bonnie vind de brokjes heerlijk !! Het vlees heeft ze nog niet gehad als de verpakking open gaat moet het binnen 24 uur op zijn ze eet er nog niet veel van omdat ze nog maar een puppie is.

Antwoord van Smølke

We zijn benieuwd wat Bonnie daarvan zal vinden! Misschien als ze iets ouder is, gelukkig kan het lang bewaard worden! :)
Katten vinden het erg lekker, valt goed in de smaak. Ook bij de slechte eters. Fijn om kleine verpakkingen te kunnen proberen Het werd snel geleverd.

Antwoord van Smølke

Dat is fijn! Dankjewel voor het delen!
Het katten voedsel/voer is altijd goed geweest ,hierop geen aanmerkingen ,verbeteringen hebben te maken met communicatie en verzending , allereerst het voed dat ik besteld had ,een aanbieding (kennismaking met nat voer/voeding en een zak droogvoer , zou ik voor zover dit leek te kloppen de volgende dag in huis hebben (een zending dacht ik dus) maar wat bleek is dat de zendingen in twee keer kwamen ,wat niet was gecommuniceerd ,tweede zending kwam twee dagen erna , waardoor ikzelf omdat ik niks kon terugvinden erover , weer een extra mail moest versturen alwaar de rest bleef , irritant , en dat het dan ook nog van twee verschillende adressen kwam was ook niet vermeld , had wel zo handig geweest , dan weet je waaraan je toe bent ,het zit /de voeding is als altijd gewoon zeer goed ,.

Antwoord van Smølke

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze excuses als dit niet duidelijk genoeg was aangegeven. Wij verpakken onze Smølboxen en proefverpakkingen met veel liefde zelf op ons kantoor. Hierdoor worden deze artikelen en de reguliere producten (die in ons warehouse liggen) vanaf twee verschillende locaties verzonden. Ze kunnen daardoor op verschillende momenten aankomen. Dit kan soms onduidelijkheid geven en daarom vermelden we dit in de bestelmail. Aangezien ons kantoor in de weekenden gesloten is, wordt je pakket de maandag daarop ingepakt en verzonden. Hierover hebben we eerder contact gehad die maandag. Hopelijk hebben je katten wel heel veel plezier van de Løvebox! :)

Lekker smikkelen

Onze hond Saartje vindt vooral de brokjes erg lekker! Ik stop ze in haar kong of snuffelmat.

Proefverpakking is super!

Fijn dat je een proefpakket kunt bestellen. Helaas was onze kieskeurige labradoodle ook hier niet dol op, maar we bleven iig niet met een volle zak brokken zitten.

Antwoord van Smølke

Een fijne laagdrempelige manier om te proberen, dat is het doel! Gelukkig hebben we genoeg smaken in het assortiment ;)
Snelle levering en moest ff afwachten of dieren het lekker vinden. En dat doen ze!😄.

Mooi pakketje

Mooi pakketje, kitten is er erg blij mee 👍 De muis hebben we helaas niet meer teruggevonden..

Antwoord van Smølke

Ohjee, is hij ermee vandoor gegaan! Wel favoriet dus! Dankjewel voor je review!
Mijn kat vind het heerlijk. Normaal eet ze geen blikvoer maar dit heeft ze zo op. Een 10 Groet, Mientje de kat

Antwoord van Smølke

Mientje weet waar ze echt van kan smøllen! Dankjewel voor het delen!
We vinden het kittenpakket super leuk. Hopelijk straks onze mini's ook.....
Na een zoektocht bij Smølke uitgekomen... En ons hondje smult er zeker van! Ontlasting ook dikke prima...

Antwoord van Smølke

Wat fijn om te lezen! Dank voor het mooie compliment en het delen!
C V
Colette V.
Fijne kleine brokjes! Super leuk welkomstpakket!

Smølke

Smølke wil dat jij zo lang mogelijk kan spelen, genieten en vooral løve kan delen met jouw allerbeste vriend! Wij maken daarom fingerlicking (of liever pawlicking) gezonde Alles-in-1 voeding voor hond...