Smølke

462 reviews in totaal   190 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over het voer; veel huisdieren vinden het smakelijk en er worden regelmatig verbeteringen in hun gezondheid opgemerkt, zoals een glanzendere vacht en betere ontlasting. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd, zeker bij speciale diëten of hypoallergeen voer. Het proefpakket wordt als prettig ervaren om het product uit te proberen. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als behulpzaam en oplossingsgericht gezien, vooral wanneer er zich problemen voordoen. Ook de snelheid en betrouwbaarheid van de levering worden vaak positief benoemd. Er zijn echter enkele opmerkingen over vertragingen bij de levering en de ervaring met het proefpakket kan variëren, afhankelijk van het huisdier.

ReviewsSmølke

Beste voeding voor mijn hondje! Haar glimt mooi,ze oogt kerngezond. Dankzij Smólke💪 Hond van mijn zoon had altijd darmproblemen,door mij aanbevolen smolkebrokken is hij er nu vanaf! Wij zijn dus blij met Smòlke

Naar ons idee is het prima spul wat jullie verkopen top !!!

Onze Bonnie vind de brokjes heerlijk !! Het vlees heeft ze nog niet gehad als de verpakking open gaat moet het binnen 24 uur op zijn ze eet er nog niet veel van omdat ze nog maar een puppie is.

Antwoord van Smølke

We zijn benieuwd wat Bonnie daarvan zal vinden! Misschien als ze iets ouder is, gelukkig kan het lang bewaard worden! :)
Het katten voedsel/voer is altijd goed geweest ,hierop geen aanmerkingen ,verbeteringen hebben te maken met communicatie en verzending , allereerst het voed dat ik besteld had ,een aanbieding (kennismaking met nat voer/voeding en een zak droogvoer , zou ik voor zover dit leek te kloppen de volgende dag in huis hebben (een zending dacht ik dus) maar wat bleek is dat de zendingen in twee keer kwamen ,wat niet was gecommuniceerd ,tweede zending kwam twee dagen erna , waardoor ikzelf omdat ik niks kon terugvinden erover , weer een extra mail moest versturen alwaar de rest bleef , irritant , en dat het dan ook nog van twee verschillende adressen kwam was ook niet vermeld , had wel zo handig geweest , dan weet je waaraan je toe bent ,het zit /de voeding is als altijd gewoon zeer goed ,.

Antwoord van Smølke

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze excuses als dit niet duidelijk genoeg was aangegeven. Wij verpakken onze Smølboxen en proefverpakkingen met veel liefde zelf op ons kantoor. Hierdoor worden deze artikelen en de reguliere producten (die in ons warehouse liggen) vanaf twee verschillende locaties verzonden. Ze kunnen daardoor op verschillende momenten aankomen. Dit kan soms onduidelijkheid geven en daarom vermelden we dit in de bestelmail. Aangezien ons kantoor in de weekenden gesloten is, wordt je pakket de maandag daarop ingepakt en verzonden. Hierover hebben we eerder contact gehad die maandag. Hopelijk hebben je katten wel heel veel plezier van de Løvebox! :)

Proefverpakking is super!

Fijn dat je een proefpakket kunt bestellen. Helaas was onze kieskeurige labradoodle ook hier niet dol op, maar we bleven iig niet met een volle zak brokken zitten.

Antwoord van Smølke

Een fijne laagdrempelige manier om te proberen, dat is het doel! Gelukkig hebben we genoeg smaken in het assortiment ;)
Na een zoektocht bij Smølke uitgekomen... En ons hondje smult er zeker van! Ontlasting ook dikke prima...
Snelle levering en mooie kwaliteit van het dekbedovertrek van het merk Bedding house Katoen/satijn

Vijfsterren hondenvoer

Mijn hondje is geen alleseter en gaat alleen voor superfood. Vijfsterrenmaaltijden dus. Na meerdere probeersels komt hij maar bij één superfood uit en dat is Smolke!

Antwoord van Smølke

Hartelijk dank voor je review! Als baasje wil je natuurlijk alleen het beste voor je maatje! ;) Hartelijke groet, Team Smølke
Brokjes vielen meer in de smaak dan t blikje en naar de muis kijkt ze niet om, nog niet! Bedankt voor het pakketje en de snelle verzending

Hartelijk dank voor je mooie review! :) Hartelijke groet, Team Smølke

Eerlijk voedsel

Het voelt goed en ruikt heerlijk maar mijn kitten is er nog geen fan van
Mijn kitten vond de brokjes erg lekker en het speeltje onwijs leuk!!
Makkelijk besteld en snel in huis. Kitten vindt het heerlijk!
De katten vinden het wel lekker. Eten het goed. Maar ook ander eten eten ze goed. Ik heb verder geen speciale gezondheid voordeel gemerkt.

Antwoord van Smølke

Wat fijn om te lezen dat de katten kunnen smøllen van het eten! Dankjewel voor je review! Hartelijke groet, Team Smølke
Kittenbrokjes .mpoi van vorm .weinig geur .katten hebben er poosje over gedaan .blikje viel goed in de smaak

Hartelijk dank voor je mooie review! Hartelijke groet, Team Smølke
Pakketje keurig op tijd ontvangen. Met een kleine verrassing voor mijn katjes erbij. Helaas eten mijn katjes de brokjes niet. Fijn dat ik eerst een "probeer" zakje kon bestellen. De brokjes zijn ook mooi klein, maar helaas hier geen succes.

Antwoord van Smølke

Elke kat is weer anders, daarom is proeven en uitproberen zo fijn! :) Jammer dat ze niet zo kan smøllen van de brokjes. Je bent altijd welkom een andere "smaak" te proberen!
H W
Herman w.

Echt goed eten

Mijn hondje vind het erg lekker hij krijgt smorgens de helft en eind van de middag de andere helft

Antwoord van Smølke

Wat fijn om te horen dat je hondje zo kan smøllen van zijn Smølke voeding! Dank voor het delen! Hartelijke groet, Team Smølke
leuk pakket. Onze hond heeft van van genoten
Mijn kat is er gek op. Zijn de enige brokjes die zij eet.

Antwoord van Smølke

Wat fijn dat je kat er zo gek op is!

Smullen met Smólke

Kai vindt het heerlijk, goede vacht en ontlasting, vrolijk, vief en speels

Antwoord van Smølke

Mooi Kai, fijn dat hij geniet van onze voeding. Dank voor de leuke foto
Mijn honden eten altijd hun bakje helemaal leeg en schoon. Dat is volgens mij het grootste compliment.

Antwoord van Smølke

Dat is inderdaad het grootste compliment dat ze ons kunnen geven! ;) Hartelijke groet, Team Smølke
Helaas het proefpakket nog steeds niet ontvangen.!

Antwoord van Smølke

Volgens de track en trace is je pakket op de 21e bezorgd. Mocht dat niet zo zijn, dan ontvangen we graag een mailtje op: info@smolke.nl en dan kijken we naar een oplossing!