OMNIAIR Nederland- Logo - Reviews

283 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden284 reviews in totaal

OMNIAIR Nederland- Logo - Reviews

OMNIAIR Nederland

283 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden284 reviews in totaal

Klanten melden meestal positieve ervaringen met OMNIAIR Nederland. Veel klanten waarderen de strips en mondtapes vanwege de betrouwbare hechting en het gemak waarmee ze kunnen worden aangebracht en verwijderd. Ze merken duidelijke verbeteringen in hun ademhaling, gebruiken minder neusspray en ervaren een vrijere neus gedurende de dag en nacht. Ook geven klanten aan aanmerkelijk beter te slapen, makkelijker in slaap te vallen, uitgeruster wakker te worden en minder te snurken. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam, attent en snel omschreven. Daarnaast zijn de snelle levering en de keuze uit verschillende formaten, kleuren en speciale versies voor sport of slapen gewaardeerde pluspunten. Sommige klanten ervaren dat de strips en mondtapes zo sterk plakken dat dit tot huidirritatie kan leiden of het verwijderen lastig maakt. Ook is het openen van de mondtape soms moeilijk. Enkele klanten vinden dat er nog meer varianten en proefpakketten mogen komen. Daarnaast wordt er soms melding gemaakt van geen reactie van de klantenservice en van vertragingen of onduidelijkheid bij de bezorging.

Reviews voor omniair.nl

Vrijer ademen en je hebt er geen last van. Top product!
Blijven niet lekker zitten, wordt wakker met 1 kant los
Enige dingentje is bij de witte mondstrips, is het moeilijker om ze op je mond te krijgen zonder dat het ding helemaal aan elkaar plakt, vergeleken met de zwarte
Had het veel eerder willen hebben.
Snel in huis, Goede producten

Tijdens de nacht werken ze heel fijn. Verbeterde apoetprestaties

Tijdens de nacht werken ze heel fijn. Maar de reden voor mijn gebruik van deze neusstrips is toch echt de verbeterde sportprestaties !
Werkt niet
Antwoord van OMNIAIR Nederland
Wat vervelend om te horen dat het product niet naar verwachting werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we nemen dit soort feedback serieus. We zullen persoonlijk contact met je opnemen om dit samen op te lossen en te kijken hoe we dit voor je kunnen rechtzetten. Bedankt voor je feedback.
Neus gaat wel even open. Maar voor snurken doet het bij mij niks Miss ligt het aan mij
Antwoord van OMNIAIR Nederland
Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de neusstrip je neus tijdelijk wel opent, al begrijpen we dat het vervelend is dat het snurken hierdoor niet volledig is verminderd. Snurken kan verschillende oorzaken hebben. Bij sommige mensen ontstaat het vooral in de neus, terwijl het bij anderen juist uit de keel komt. In dat laatste geval kan een neusstrip alleen soms onvoldoende effect hebben. Daarom bieden we naast neusstrips ook mondtape aan, die kan helpen wanneer snurken ontstaat door mondademhaling tijdens het slapen. We nemen graag persoonlijk contact met je op om samen te kijken wat in jouw situatie het beste werkt en om alsnog tot een passende oplossing te komen. Ons doel is om je een zo positief mogelijke ervaring te geven. Dank je wel voor je feedback, die helpt ons om onze producten en service continu te verbeteren.
Geen snurken meer!