TM3D Filament

120 reviews in totaal   17 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

ReviewsTM3D Filament

Heb prints gedaan met ASA, kleur kwam bijna perfect overeen met RAL 7016, hoewel dit niet in de beschrijving staat. Verder na goed uitzoeken met welke waarden ik kan printen op mkijn P1S van Bambulab heb ik mooie resultaten behaalt. Helaas komen de grote producten op de hoeken nog wat los van de plaat. Denk dat dat aan de printer ligt. Bij 1 rol had ik last van het dubbel zitten van de draad, dus over gespoelt op een haspel van Bambulab en ook dat probleem was opgelost. Goede instellingen kunnen bereiken door de goede info van TM.
Het filament zelf is prima, de spoel waar het op wordt geleverd is net iets te krap om op de AMS-lite van Bambu Lab te monteren.
M D
Marieke D.

Super snel geleverd , goed adres!!

Super snel geleverd. Heel goed verpakt. Elke kleur in aparte doos👍 Dis is een cadeau voor mijn kleinzoon maar krijgt het oas eind augustus😀👍
Snelle en prima materiaal. Tot nu toe nog geen problemen met materiaal gehad.
Goede service en 10 kg spoelen
Jammer dat de kleuren afwijken als je nieuwe rollen filament besteld
Verkeerde maat gekregen. 1.75 mm besteld. Op de spoel zit 2.75mm
Ik wil retour zenden maar ik krijg de mogelijkheid niet. Al meer dan een week geen antwoord. Zowel telefonisch als per mail