Veel klanten zijn tevreden over de snelle levering en de verpakking, waarbij vooral de gekoelde bezorging positief opvalt. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding over het algemeen als goed ervaren. Toch zijn er klachten over de klantenservice, die soms niet reageert op klachten of terugbetalingen. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met de kwaliteit van het vlees en komt het voor dat vlees ontdooid of niet gekoeld aankomt. Ook zijn er enkele opmerkingen over vertragingen in de levering en vinden sommige klanten de producten nog steeds te duur.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsslageronline.nl
Formele klacht – pakket 8841480
1 Ster is nog teveel
Formele klacht – pakket 8841480
Geachte Slager Online,
Mijn eerste bestelling
Hierbij dien ik een formele klacht in betreffende mijn bestelling 8841480, geleverd op 28‑05‑2026 om 20:56 uur.
1. Koeltransport & HACCP‑overtredingen
Uw website vermeldt: “Professioneel verpakt en diepgevroren verzonden voor optimale versheid.” In werkelijkheid is het pakket niet gekoeld vervoerd:
De Trunkrs‑melding toont dat het pakket op 26‑05‑2026 om 10:58 is aangemeld.
De daadwerkelijke levering vond plaats op 28‑05‑2026 om 20:56.
Tijdsverschil tussen klacht 1 (aanmelding) en klacht 2 (bezorging): 2 dagen en 10 uur.
Tijdens ontvangst was:
De doos warm (geschat 25–30°C).
Het vlees ontdooid.
De verpakking niet koud en zonder voelbare restbevriezing.
Er was vochtvorming zichtbaar die typisch ontstaat wanneer vlees eerst ingevroren en daarna ontdooid is.
Dit betekent dat het product niet binnen HACCP‑normen is vervoerd. Diepgevroren vlees mag nooit boven de -18°C komen tijdens transport. Uw transportpartner heeft hierin duidelijk gefaald.
2. Levering niet volgens uw eigen voorwaarden
U adverteert:
“Nederland: zelfde werkdag bij bestelling vóór 10:00 uur.”
Mijn bestelling is op dinsdag verwerkt, maar werd pas donderdagavond geleverd. Dit is niet conform uw eigen leverbelofte.
3. Kwaliteit & voedselveiligheid van het vlees
Picanha – datum 5‑3‑2026
Het label is niet meer leesbaar, maar de datum 5‑3‑2026 is zichtbaar.
Verwerkingsdatum: 5‑3‑2026
Leverdatum: 28‑5‑2026
Tijdsverschil: 84 dagen (bijna 3 maanden).
Uw advies bij ontdooid vlees is:
“Niet opnieuw invriezen.”
“Binnen 12 uur consumeren.”
Aangezien het vlees ontdooid is geleverd, is dit product niet meer veilig om te consumeren.
4. Controle van het vlees niet mogelijk
Ik heb meer dan 2 kg rundvlees besteld (Ossenhaas, Ribeye, Kogelbiefstuk, Picanha). Door het ontdooien en de te hoge temperatuur kan ik nu niet beoordelen:
of het vlees vers is
of de structuur correct is
of de kwaliteit overeenkomt met wat ik besteld heb
of het vlees echt is (bijvoorbeeld bij premium cuts)
Ik zal het vlees onder een kritisch oog beoordelen, maar op dit moment is de voedselveiligheid al in het geding.
5. Mijn verzoek
Gezien bovenstaande verwacht ik van u:
Een volledige terugbetaling van bestelling 8841480, of
Een nieuwe levering, correct diepgevroren en volgens HACCP‑normen.
Daarnaast verwacht ik dat u:
Dit incident onderzoekt
Uw transportpartner Trunkrs aanspreekt op het niet naleven van koeltransport
Mij schriftelijk informeert over de uitkomst
Al 2 x nog aangeschreven met de mededeling van terugbetaling. Niks meer gehoord.
Formele ontbinding overeenkomst heden 15-6-2025 het is al meer dan 3 weken geleden en nooit meer iets vernomen van ze. Heb wel een slecht recentie geschreven op FB en werd er meteen geblockt. Geeft aan welk soort malafide bedrijfsvoering hierachter zit.
Voor mij NOOIT MEER
Vlees Slecht
Service slecht
Niet te berijken
Geen telefonisch contact mogelijk
Geen terugbetaling van mijn slecht geleverd meer dan 2 kg vlees
Varkenshaas
Ik bestelde laatst 5kg varkenshaas!
Super tevreden met de prijs en de levering!
Ik kreeg eerst een bevestiging met een datum 2 dagen later (was geen probleem geweest)
Maar toen werd het toch de volgende avond geleverd,
Super mals vlees, echt heerlijk!
Super tevreden
Hartelijk bedankt, alles verliep snel en de kwaliteit was uitstekend. Ik plaats nu mijn tweede bestelling, dus dat zegt genoeg. Nogmaals bedankt, en u heeft er een trouwe klant bij. Met vriendelijke groeten, Martyna
Keurig geregeld had aflever adres fout gedaan maar had gebeld naar kantoor maar alles is top bezorgd op 2verschillende locatie maar vlees was 👍👍👍👍is voor herhaling vatbaar
Antwoord van slageronline.nl
Bedankt voor uw review, Ria! Fijn dat we het afleveradres alsnog goed met u hebben kunnen afstemmen en dat alles naar wens is bezorgd. Mooi om te horen dat de kwaliteit van het vlees zo goed bevallen is. Graag tot een volgende bestelling!
Team Slager Online
Super snelle bezorging en goed gekoeld ingepakt
Afgelopen weekend klaar gemaakt erg veel complimenten gekregen en natuurlijk jullie naam benoemd
Wat een ongelofelijke snelle levering en heb mijn eerste pan met ossenstaart gemaakt echt smullen komende week gelijk weer even iets bestellen
Antwoord van slageronline.nl
Bedankt voor je mooie review!
Super om te horen dat je alweer een nieuwe bestelling hebt geplaatst 😄 Die wordt vanavond al bij je bezorgd, dus dat wordt opnieuw genieten!
Veel kookplezier en alvast smakelijk!
Team Slager Online
Top kwaliteit vlees en super makkelijk besteld. Alles netjes diepgevroren geleverd en precies op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Antwoord van slageronline.nl
Bedankt voor uw prachtige review, Frank! Geweldig om te horen dat alles naar wens was — van het bestelgemak tot de levering en kwaliteit. Fijn dat alles netjes en op tijd is aangekomen. We kijken ernaar uit u snel weer te mogen bedienen!
Goede prijs/kwaliteit
Snelle verzending, goed verpakt en het vlees was lekker. Ik ga vaker bestellen.
Was snel geleverd en goed verpakt. Kwaliteit moet ik nog ondervinden
Antwoord van slageronline.nl
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat alles goed verpakt is aangekomen 😊 We hopen natuurlijk dat de kwaliteit ook helemaal naar wens zal zijn.
Team Slager Online
4 kogel biefstukken besteld en gekregen. Heb er nu 1 gegeten en als dit kogelbiefstuk is vraag ik mij af wat kogelbiefstuk is bij jullie. maar goed ik heb er nog 3 dus afwachten. Maar de eerste was voor mij geen kogelbiefstuk.
8 ossenhaas besteld , 2 van bereid maar het is samengeperst vlees, valt uit elkaar , smaak is goed. Klacht ingediend maar geen reactie gehad.
Daarnaast was bij levering de bovenkant van een aantal stukken al aan het ontdooien.
De ‘ossenhaas’ zijn stukjes rundvlees die met vleeslijm aan elkaar geplakt zijn. Voor darmpatienten zoals ik is deze transglutaminase gevaarlijk. Er wordt niets over gemeld in de advertentie. Slechte zaak!
Ik heb nu nog 3 van deze nep tournedos…
Dezelfde avond in huis en goede kwaliteit.
Verzending perfect. Vlees ziet er prima uit
Goed. En snel
Ossenhaas
Ben bij ossenhaas biefstuk betere kwaliteit gewend
Goede Ossenhaas voor een mooie prijs.
Kwaliteit is goed, maar het mag goedkoper
Antwoord van slageronline.nl
Bedankt voor uw review, Ies! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We nemen uw opmerking over de prijs zeker mee; we blijven continu kijken hoe we onze producten zo scherp mogelijk kunnen aanbieden. Hopelijk tot snel!
Team Slager Online
Goed verpakt, vlees zag er erg mooi en vers uit
Keep up the good work.