slageronline.nl

35 reviews in totaal   35 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten zijn tevreden over de snelle levering en de verpakking, waarbij vooral de gekoelde bezorging positief opvalt. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding over het algemeen als goed ervaren. Toch zijn er klachten over de klantenservice, die soms niet reageert op klachten of terugbetalingen. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met de kwaliteit van het vlees en komt het voor dat vlees ontdooid of niet gekoeld aankomt. Ook zijn er enkele opmerkingen over vertragingen in de levering en vinden sommige klanten de producten nog steeds te duur.

Reviewsslageronline.nl

Goeie prijs/kwaliteit.
Snelle levering, en de kwaliteit is zoals het hoort.

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview, Jan! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Slager Online
Ossenhaas was geperst vlees, Korendijk enorm vet. Verpakking en levering goed en snel

Gewldige kwaliteit vlees voor een mooi…

Geweldige kwaliteit vlees voor een mooi prijsje

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor uw mooie review, Jan! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit én de prijs. Daar streven we elke dag naar. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Slager Online

Heerlijke Kipdijfilet

Smelt op de tong.

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor uw review! Fijn dat u ons met 4 sterren beoordeelt. Mocht u nog tips of verbeterpunten hebben, dan horen we dat natuurlijk graag. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Slager Online! Met vriendelijke groet, Team Slager Online
M Z
monique z.
Nederhorst den berg

Antwoord van slageronline.nl

Beste Jolanda, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterren beoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat u tevreden bent; daar doen we het voor. We hopen u snel weer terug te zien bij Slager Online! Met smakelijke groet, Team Slager Online
A K
Adrie K.

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor de 5 sterren! We waarderen het enorm 😊. Met vriendelijke groet, Team Slager Online
Ossehaas waren allemaal rest stukjes met vlies er nog aan

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor je feedback. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten en zeker niet de bedoeling. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is om te ontvangen. We nemen dit serieus en gaan dit intern onderzoeken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. We komen hier dan ook op terug. Zou je ons een bericht willen sturen met je ordergegevens? Dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Slager Online

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor de 5 sterren, Theo! Geweldig om te zien dat u tevreden bent. We hopen u snel weer terug te zien bij Slager Online! Met vriendelijke groet, Team Slager Online

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor de 5 sterren, Leendert! Fijn om te zien dat u tevreden bent. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij Slager Online! Met vriendelijke groet, Team Slager Online

Antwoord van slageronline.nl

Bedankt voor uw review, Berend. Jammer om te zien dat uw ervaring niet helemaal naar wens was. We horen graag wat we kunnen verbeteren, zodat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op! Met vriendelijke groet, Team Slager Online

Dit was geen echte ossehaas schandalig om zo te verkopen

Dit was geen echte ossehaas
2kg ossenhaas gekocht. De eerste 2 in de klikt. Ga vanavond de 3e proberen. De ketting zit er nog aan.

Antwoord van slageronline.nl

Beste meneer/mevrouw Goergen, Bedankt voor uw bericht en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat de eerste twee ossenhazen niet aan uw verwachtingen voldeden. Dat is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker bij een product als ossenhaas. Daarnaast willen we graag wat meer details ontvangen (bijvoorbeeld wat er precies niet goed was), zodat we dit intern kunnen onderzoeken en onze kwaliteit kunnen verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Slager Online