bredemeijer.nl

463 reviews in totaal   32 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsbredemeijer.nl

De telefonische hulp. Helaas heb ik een tel kleine theepot besteld. Haar dat is mijn eigen schuld

bestellen onderdelen

de bestelling van onderdelen verliep vlot en probleemloos. Ik kan niet niets bedenken hoe het beter zou kunnen.

Antwoord van bredemeijer.nl

Bedankt voor uw fantastische beoordeling. Fijn om te horen dat het bestellen van de onderdelen vlot en probleemloos is verlopen. We waarderen uw positieve feedback enorm en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas
Prachtige theepot zeer snel na bestellen ontvangen. Goed verpakt, goed gecommuniceerd over leveringsmoment

Antwoord van bredemeijer.nl

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat het bestellen van de onderdelen vlot en probleemloos is verlopen. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen begroeten in onze webshop. Hartelijke groet, Leonie van Waas
Mooi assortiment, snelle levering, prima verpakt Geen overbodige correspondentie

Goede punten

Formaat , uiterlijk en prima zeef
Fijn ook losse onderdelen snelle levering
Heel snel bezorgd en keurig verpakt
Ik heb maanden op de deksel van de theepot moeten wachten EN toen hij bezorgd werd was hij slecht verpakt: in een klein stukje plastic los in een veel te grote dood
Perfect!
Prachtige koffie- en thee press kannen gekocht, nu met korting. Zeer goed verpakt en snel geleverd.
Alles prima behalve veel te hoge verzendkosten voor een minuscuul kartonnen doosje
Correctheid en snelheid
Prachtige theepotten maar geen enkele respons van de klantenservice (mail, inmiddels al meer dan een week geleden gestuurd). Valt me erg tegen, zeker omdat het geen goedkope producten betreft.
Geachte, Wij bestelden op 6 juni ll. een Binnenpot Cosy 1302W crèmewit - Art.nr.: 310056 - Ordernummer 5000017405 : het produkt is niet aangekomen! Graag een analyse om te weten 'waar, waarom, hoe' het blijft steken en wanneer het zal aankomen. Groeten, Ph. Meert