Bart Ebben

1.576 reviews in totaal   533 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 20 jul 2023

bartebben.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen, vaak zelfs sneller dan verwacht. De service wordt als uitstekend ervaren, met veel lof voor klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid. Veel klanten waarderen het meedenken en de persoonlijke betrokkenheid van het supportteam. Klanten ervaren het contact als vriendelijk en voelen zich prettig geholpen. De ontvangen onderdelen worden als origineel, goed van kwaliteit en vaak beter dan verwacht omschreven. Klanten vinden de prijzen scherp en passend bij de kwaliteit van de geleverde producten. De communicatie wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren, met snelle reacties op vragen. De verpakking van de producten wordt vaak als goed en veilig ervaren. Hoewel de verpakking meestal als goed en veilig wordt gezien, zijn er incidenteel opmerkingen over risico op schade.

ReviewsBart Ebben

goeie prijs en snelle levering en goed verpakt mvg michel

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review, Michel! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de verpakking. Mooi dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Goed, eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Giga veel onderdelen op voorraad. Goede afwikkeling.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je ons als eerlijk en betrouwbaar bedrijf ervaart. Met onze grote voorraad proberen we zoveel mogelijk onderdelen direct beschikbaar te hebben. Mooi dat ook de afwikkeling naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Goed verpakt. Onderdeel zoals beschreven.retourneren is mogelijk, heel makkelijk door de bijgeleverde retour service.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat het onderdeel goed verpakt was en precies overeenkwam met de beschrijving. Ook mooi dat je onze retourservice als eenvoudig en gebruiksvriendelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat ook het retourneren soepel verloopt wanneer dat nodig is. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Snelle levering en materialen van originele kwaliteit.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de originele kwaliteit van de onderdelen. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Snel geleverd en alles werkt top!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat de levering snel was en dat alles goed werkt. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben

Hele goede service!

Het pakket was erg goed ingepakt zodat de kans op schade aan het gekochte product minimaal was. Ik ben erg blij met het product, het verkeert in perfecte staat. Zelfs was er een briefje in het pakket waar info op stond hoe ik het product kon retourneren mocht dat nodig zijn, wat niet zo is! Als ik weer onderdelen voor mijn auto nodig heb, zal ik zeker bij Bart Ebben kijken of ik het daar kan bestellen!

Antwoord van Bart Ebben

Wat een mooie en uitgebreide review, bedankt! 🙌 Fijn om te horen dat het pakket goed was ingepakt, het product perfect in orde is en dat onze extra informatie nuttig werd gevonden. Geweldig dat je ons opnieuw wilt overwegen voor toekomstige onderdelen. Namens Team Bart Ebben 🚗
nieuw origineel onderdeel besteld op dinsdag avond na 1700. Dan had ik het onderdeel op donderdag verwacht echter donderdag kreeg ik een track trace en vrijdag was ie binnen. helaas niet een dag later anders 5 sterren.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review en je feedback! 🙌 Fijn dat je tevreden bent over het nieuwe originele onderdeel. Jammer dat de levering een dag langer duurde dan je had verwacht. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en nemen je opmerking mee. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Vriendelijk en zeer behulpzaam je wordt goed verder geholpen

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je ons als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. We staan graag voor je klaar en helpen je zo goed mogelijk verder! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
Super service en snelle levering Bedankt

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Er wordt meegedacht met de klant

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je merkt dat we met onze klanten meedenken. We helpen graag om samen tot de juiste oplossing te komen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
R A
ronald a.

Erg klep citroen berlungo

Als beschreven, snel geleverd en goed verpakt.

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat de klep voor de Citroën Berlingo precies was zoals beschreven, snel is geleverd en goed verpakt bij je is aangekomen. Mooi dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Tout est parfait : pièce ok - emballage ok - rapidité ok

Antwoord van Bart Ebben

Merci beaucoup pour votre avis ! 🙌 Nous sommes ravis de savoir que tout s’est parfaitement déroulé : la pièce, l’emballage et la rapidité de livraison ont répondu à vos attentes. Merci pour votre confiance et au plaisir de vous aider à nouveau ! Cordialement, Bart Ebben 🚗
gebeld m.b.t. mijn bestelling ze hebben gezegd wel nummer ik nodig had voormijn auto . en ze keken op ze de rest van de onderdelen ook hadden kon ik deze ook mee bestellen

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat je telefonisch goed bent geholpen en dat we samen hebben kunnen kijken welk onderdeel je precies nodig had voor je auto. Ook mooi dat er direct is meegedacht over de rest van de onderdelen, zodat je alles in één keer kon bestellen. Dat persoonlijke meedenken vinden we erg belangrijk, dus goed om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Graag staan we de volgende keer weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Zoals altijd snel en goed geregeld!

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat het, zoals altijd, weer snel en goed geregeld was. Bedankt voor je vertrouwen en dat je steeds bij ons terugkomt! Graag tot de volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
top service en snel geleverd

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. Daar doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben
snel bezorgd, werkt perfect

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat het onderdeel snel is bezorgd en perfect werkt. Mooi dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! 🚗 Met vriendelijke groet, Bart Ebben

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor de beoordeling! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je nog meer nodig hebt, weet je ons te vinden. Groeten van Bart Ebben.
Goed en snel en correct geregeld

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je review! 🙌 Fijn om te horen dat alles goed, snel en correct is geregeld. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗
Heel goede service en controle op juistheid onderdeel

Antwoord van Bart Ebben

Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je onze service en de controle op het juiste onderdeel zo waardeert. We vinden het belangrijk dat je met het juiste onderdeel aan de slag kunt! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Bart Ebben 🚗

Bart Ebben

Sinds 1978 is Bart Ebben het aangewezen demontagebedrijf als je op zoek bent naar nieuwe en gebruikte onderdelen voor Citroën, DS en Peugeot. Klanten kunnen vertrouwen op de expertise van het team, ze...