Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestelde onderdelen. De service wordt als uitstekend ervaren, vooral vanwege de oplossingsgerichtheid en het klantgericht handelen van het team. Klanten waarderen de duidelijke en persoonlijke communicatie, zowel telefonisch als per mail. Ook de vriendelijkheid en behulpzaamheid van medewerkers wordt veelvuldig geprezen. De ontvangen producten worden doorgaans als goed, correct omschreven en in goede staat ervaren. Verder wordt het brede assortiment en de beschikbaarheid van onderdelen zeer gewaardeerd door klanten. Hoewel de verpakking meestal goed en veilig is, zijn er door enkele klanten verpakkingsproblemen genoemd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBart Ebben
Zeker een aanrader
Duidelijke site, behulpzame medewerkers en snelle verzending
Antwoord van Bart Ebben
Bedankt voor je mooie review! 🙌
Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt, tevreden bent over onze behulpzame medewerkers en dat de verzending snel verliep. Dat is precies de combinatie waar we naar streven.
Super dat je ons aanbeveelt — dat waarderen we enorm!
Bart Ebben 🚗
een veiligheidsgordel besteld en direct de dag erna geleverd :)
voor een auto had ik een veiligheidsgordel nodig. bij Bart besteld en was vrijdag al binnen. zeer snel geleverd. bleek vandaag (15-12-25) niet de juiste te zijn. Bart gebeld en het werd direct opgelost. Ik wens hun een hele mooie en fijne feestdagen toe....
Antwoord van Bart Ebben
Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat de veiligheidsgordel snel geleverd was en dat het, ondanks dat het niet de juiste bleek, direct en naar tevredenheid is opgelost. Service en meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk. Dank ook voor de feestdagenwens — die geven wij graag terug. Wij wensen u eveneens hele fijne feestdagen!
duidelijk,goed en betrouwbaar
Geachte heer, het artikel is snel aangekomen. Dank u wel daarvoor. 4 sterren omdat de verkoper de twee deukjes op het stuurwiel niet had vermeld. Vandaar de 4 sterren.
Groeten
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw review en uw eerlijke feedback! 🙌
Fijn om te horen dat het artikel snel bij u is aangekomen. Uw opmerking nemen we serieus en helpt ons om onze productomschrijvingen nog nauwkeuriger te maken.
Mocht u hierover nog iets willen bespreken, neem gerust contact met ons op — we kijken graag met u mee naar een passende oplossing.
Antwoord van Bart Ebben
Bedankt voor de beoordeling! We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je nog meer nodig hebt, weet je ons te vinden. Groeten van Bart Ebben.
Prima service
Door de check op het VIN nummer ben je zeker van een passend onderdeel. Vervolgens netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd door Vos Koeriersdiensten die middels track and trace op de minuut te volgen zijn.
Antwoord van Bart Ebben
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Goed om te horen dat de VIN-check heeft geholpen om het juiste onderdeel te leveren en dat alles netjes verpakt en keurig op tijd is bezorgd. Fijn ook dat de levering via Vos Koeriersdiensten met track & trace zo duidelijk te volgen was. Bedankt voor het vertrouwen!
Bart Ebben 🚗🔧🚙
Weer top geregeld en goed verpakt
Bedankt voor je review! 🙌
Geweldig om te horen dat alles weer top geregeld was en goed verpakt bij je is aangekomen. We doen ons best om iedere bestelling netjes en zorgvuldig te versturen, dus fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
snelle levering
Geen verrassingen, alles volgens verwachting.
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en zonder verrassingen. We vinden het belangrijk om duidelijke informatie te geven en afspraken gewoon netjes na te komen.
Bart Ebben 🚗
snel geleverd en het juiste onderdeel
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat het onderdeel snel geleverd is en dat je direct het juiste onderdeel hebt ontvangen. Dat is precies waar we voor staan: snel en correct leveren.
Bart Ebben 🚗
snelle levering, veel aanbod in onderdelen.
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en ons ruime aanbod aan onderdelen. We doen ons best om zoveel mogelijk onderdelen beschikbaar te hebben, zodat klanten snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.
Bart Ebben 🚗
Weer top een netjes verpakt geregeld 2x achterlichten besteld.
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat alles weer top geregeld was en dat de achterlichten netjes verpakt bij je zijn aangekomen. We besteden veel aandacht aan een veilige verzending, dus mooi dat dat ook zo wordt ervaren.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!
site van Bart Ebben is overzichtelijk
op de site van Bart Ebben kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt en de voorraad bekijken.
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat je onze website als overzichtelijk ervaart en dat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. Ook mooi dat het inzicht in de voorraad voor je goed werkt — daar besteden we veel aandacht aan om het zo duidelijk mogelijk te maken.
We helpen je de volgende keer graag weer verder!
Bart Ebben 🚗
Fijn bedrijf. Ze komen na wat ze beloven.
Hebben giga veel onderdelen op voorraad.
Kan het bedrijf alleen maar aanbevelen.
Antwoord van Bart Ebben
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u ons als een fijn bedrijf ervaart, dat wij onze afspraken nakomen en dat u de grote voorraad onderdelen waardeert. Bedankt voor uw aanbeveling!
Product zoals omschreven, netjes afgeleverd. Prijs erg gunstig. Alles top
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat het product precies was zoals omschreven en netjes is afgeleverd. Mooi ook dat je de prijs als gunstig ervaart — we proberen kwaliteit en betaalbaarheid goed te combineren.
Geweldig dat alles top was — daar doen we het voor!
Antwoord van Bart Ebben
Heel overzichtelijk om wat te bestellen en snelle verzending
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat je het bestellen als overzichtelijk hebt ervaren en dat de verzending snel was. Dat is precies waar we het voor doen: het zo makkelijk mogelijk maken om het juiste onderdeel te vinden én snel in huis te hebben.
We helpen je de volgende keer graag weer verder!
Snel en correct !
Bedankt voor je review! 🙌
Fijn om te horen dat alles snel en correct is verlopen. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!