www.lionbeddenshop.nl

4.714 reviews in totaal

4.714 reviews since 6 sep 2023

Gecertificeerd sinds: 23 nov 2023
lionbeddenshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn doorgaans zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De productkwaliteit wordt vaak geprezen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. De prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd en veel klanten vinden de prijzen aantrekkelijk. Retouren en omruilingen verlopen meestal vlot, met snelle terugbetalingen en goede afhandeling. Het ruime aanbod en de variatie in producten wordt als positief gezien. Ook wordt het vriendelijke en behulpzame personeel in de winkels gewaardeerd. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de bezorging, zijn er enkele klachten over externe bezorgdiensten. Daarnaast melden enkele klanten negatieve ervaringen met de productkwaliteit.

Reviewswww.lionbeddenshop.nl

Al voor de 2e keer een bestelling gedaan

Ik heb al voor de 2e keer een bestelling gedaan bij de webshop. De 2e keer ging het niet zo goed bij het afrekenen en heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ik ben zo netjes geholpen, samen zijn we er goed uitgekomen. Ze waren heel vriendelijk en begripvol en hielpen mij goed tot het eindelijk lukte. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden en ik zal hier zeker met plezier blijven bestellen! Lionbeddenshop ga zo door, jullie zijn toppers !!
2 zomerdekbedden besteld en kwamen snel binnen. Kussenslopen was ik vergeten en ben naar Spijkenisse gegaan om daar de kussenslopen te halen. Ik ben geholpen door een hele vriendelijke verkoopster en hebben samen bijpassende (andere)kussenslopen met printje uitgezocht. Ik ga er zeker nog een keer naartoe. Ik heb het altijd jammer gevonden dat het filiaal in Rotterdam dicht ging. Maar met deze ervaring ga ik zeker weer naar Spijkenisse.

Prima splittopper voor een goede prijs

Fijne site, veel keuze, goede prijs, goede kwaliteit. Ik heb een rode splittopper besteld ( bedmaat 180/210) en had deze 2 dagen later al in huis. Stevige zachte stof die goed om de hoeken past in een mooiekleur rood
Katoenen wafelbadjas gekocht, is heel snel verstuurd, ik had er meerdere besteld en toen een van de badjassen een defect had is het ook direct heel goed opgelost, ik krijg een andere opgestuurd. Al met al een aanrader om hier te winkelen💫

Antwoord van www.lionbeddenshop.nl

Beste , Wat een mooie review, Veel plezier met uw aankoop Dank u wel. Groet Lionbeddenshop

Katoenen laken van Eleganzzz, kleur groen

Ik had een katoenen laken van Eleganzzz besteld. Aan gewone katoenen lakens is moeilijk aan te komen, maar www.lionbeddenshop.nl heeft het. Ik heb de laken nog niet uit de verpakking gehaald, daar wacht ik mee totdat mijn nieuw bed komt, over 2 weken. Maar kleur lijkt goed. Het was ook een snelle levering. En ik kon het bestellen via achteraf betalen en dat vind ik ook fijn.
Super snelle bezorging. Laken zelf zat helemaal onder de pluisjes dus mocht de stofzuiger erbij pakken na het uitpakken. Ook in de was niet helemaal uitgegaan (zoveel stof resten lijkt me ook niet zo goed voor de wasmachine/waterafvoer). Ik heb dit laken eerder gekocht waar ik geen pluisjes ervaarde.
Heel tevreden met de wafelbadjassen, heb deze in twee kleuren aangeschaft. Valt goed op maat en Blijft mooi na het wassen. Ook fijne klantenservice, kortom aanrader!
Het bedrijf is prima blij met mijn handdoeken! Maarrr de bezorging via DHL is echt dramatisch 3 dgn meldingen dat er geleverd gaat worden maar ze komen gewoon niet!!!😱
De bestelling kwam heel vlug binnen een dag al in huis . De dekbed overtrekken waren prachtig zoals op het filmpje . De kwaliteit was heerlijk zacht en echt zoals de beschrijving was . Echt een aanrader en zeker voor deze prijs . Ik ben helemaal tevreden . Echt een aanrader . Madelein

Antwoord van www.lionbeddenshop.nl

Beste Madelein, Dank voor deze mooie review, Fijn om te horen dat u tevreden bent, daar doen wij het voor!! Groet, Lionbeddenshop
F G
FH G.

Goede grote lakens, met een vreemd luchtje

Goede grote lakens. Weet niet of het puur katoen is, maar zijn wel koel. De stof is niet helemaal recht gesneden waardoor de zomen draaien na een wasbeurt. Er zit ook een vreemde lucht aan, maar na een wasbeurt er bijna uit. Denk na een paar keer dit wel verdwenen is.
A G
A.M. G.
Makkelijk per mail besteld en op tijd ontvangen. Goed materiaal en ruim van maat met veel elastisch vermogen. Ook na de was en droger goed vormbehoud. Ga ze beslist na bestellen.
De bestelling was er 2 dagen eerder als gepland. Een minpuntje is dat er geen melding gedaan was door Lion wanneer de exacte bezorgdatmdatum was, geen track&tracecode. Gelukkig waren wij thuis op het moment van bezorging. Kwaliteit van de bestelde producren was goed.

Supermooie dekbedden.

Snelle service en zeer goede kwaliteit dekbedden. Mooie kleuren en netjes afgewerkt, geen losse draden etc. Bestelling was goed verpakt in een stevige doos, maak dit met andere dekbeddenshops anders mee. Ga hier bij Lion beddenshop zeker nog eens terugkomen.
Fantastisch Satijne beddengoed gekocht voor een belaalbare prijs ! Het ligt fantastisch lekker.Je wilt echt blijven liggen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit. Toch een, voor mij te hoge, hoofdkussen en lakens, niet de goede maat, terug moeten sturen. Terugbetaling ging ook weer snel. Super. Wel jammer dat sommige uitverkochte items niet meer in de webshop terugkomen.

Prima

Ik had een badjas besteld die niet aan mijn verwachtingen voldeed. Teruggestuurd en ik had mijn geld supersnel weer terug.

Goede ervaring! Kleur op webshop komt niet altijd overeen in realiteit

De webshop mag iets duidelijker want de kleur klopt soms niet met de realiteit. Donkergroen lijkt zwart en lichtgrijs heet antraciet / donkergrijs. Maar de prijs kwaliteit verhouding is super. Groot aanbod. In de winkel vriendelijk en behulpzaam personeel. Jammer dat de vestiging in Zoetermeer weg is!!
Molton hoeslakens besteld van het merk Eleganzzz, goede kwaliteit, snel geleverd.Zeer tevreden mee.👍
Lion Beddenshop beoordeel ik goed maar niet degene die het bezorgd 😡 Ze hebben het dekbed gewoon in de hal van het appartementen complex neergelegd en niet bij ons afgegeven we waren heel de dag thuis. Iedereen had het zo mee kunnen nemen😡😡😡😡😡ECHT onbeschoft.

Antwoord van www.lionbeddenshop.nl

beste, Erg vervelend om te horen, we gaan de klacht doorgeven aan DHL. Hopelijk heeft u wel veel plezier van uw dekbed. Groet Lionbeddenshop
Super mooie strand lakens gekocht goede kwaliteit en de bezorging ging ook perfect binnen 1 dag al ontvangen