De reviews voor www.lionbeddenshop.nl zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de kwaliteit van de producten, en prijzen deze als heerlijk, zacht en stevig. Ook de scherpe prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. De service wordt als behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren en het contact met medewerkers verloopt prettig. Daarnaast vinden klanten de website en het bestelproces eenvoudig en overzichtelijk, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Ook het ruime assortiment en de brede keuze worden positief genoemd, waardoor er altijd passende producten te vinden zijn.
Toch worden er enkele vertragingen en bezorgproblemen genoemd bij de levering. Daarnaast zijn er wisselende ervaringen met retouren: hoewel sommigen het gemakkelijk vinden, wachten anderen nog op een terugbetaling of een oplossing.
Makkelijke website, snel contact met de winkel, kon mijn bestelling nog dezelfde middag ophalen.
Vriendelijke medewerkster!
Velours dekbedovertrek en hoeslaken besteld. Supersnel bezorgd heel mooie stof comfortabel.
Alleen het hoeslaken zou om een matras van 35 cm passen maar dat past niet helaas. Wou hem terugsturen maar hoort bij mijn overtrek. Moet nu lakenspanners gebruiken om hem beetje strak te houden.
Dat vind ik echt een minpunt.
Snel geleverd, prima artikelen
Toch wel snel gegaan had geen idee ze zeiden bijde bestelling de volgende dag maar dat kan helemaal hangt van DHL de eerste was ik thuis kaartje bus gemist deed in de tuin groen bak gedaan niet eens aangemeld de tweede keer wel goed gegaan
Goed advies en zoals beloofd spoedig en op tijd geleverd.
Beste Peter,
Dank voor de mooie review.
Veel plezier van uw bestelling.
Groet
Lionbeddenshop
Een mooi dekbed overtrek gekocht voor een zacht prijsje. En ik had het ook nog eens snel in huis.
Beste Pamela,
Dank voor deze mooie review.
Heel veel plezier ermee.
Groet,
Lionbeddenshop
In de winkel vriendelijk personeel en aan de telefoon ook erg vriendelijk. De kwaliteit van de micropercal is super van Eleganzzz.
Beste Henk,
Dank voor de mooie review, we gaan het doorgeven aan het betreffende filiaal.
Groet
LIonbeddenshop
Vlotte bezorging en goede kwaliteit.
Great service!
Fast delivery, very good price...happy!
Heel fijn spul
Groot assortiment en leuke aanbiedingen
Voldoet helemaal aan de verwachting.
Heb een bestelling gedaan zou van gister morgen flanellen lakens dezelfde als de vorige keer
Heb een bestelling gedaan zou vandaag komen maar dat word denk ik maandag
De vorige bestelling werd gezegd dat wij niet thuis waren kaartje brievenbus in de afvalbak tuin gedaan greenback stond op het kaartje nog eens aangebeld.
Prijs/prestatie verhouding, snel verzonden.
Prijs/prestatie verhouding,,,
Online een bestelling gedaan en direct er na een telefoontje dat het product al klaar lag........ supersnel dus en een prima product!!! Klasse.
Heerlijk katoen wat goed ademt.
Fijn dekbed wat heerlijk aanvoelt.
Ademt goed waardoor je er niet onder zweet.
Echt een aanrader.
Het gevoel van de stof is erg fijn. Alleen is het jammer dat ik een hoeslaken voor een topper van 12 cm hoog bestel, voor een oppervlakte van 180 cm x 200 cm. Heb in korte tijd 2 lakens gekocht, maar ze zijn allebei erg groot uitgevallen, wat tot gevolg heeft dat het laken "slobbert".