Tiptoplaptop.nl

345 reviews in totaal   197 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en soepele levering van hun bestelling. Daarnaast worden de scherpe prijzen gecombineerd met hoge productkwaliteit zeer gewaardeerd. De staat van de geleverde laptops wordt vaak als uitstekend omschreven. Klantvriendelijkheid en de bereidheid om extra service te bieden vallen positief op, net als de prettige, heldere en snelle communicatie met de klantenservice. Ook de accuduur en batterijconditie krijgen vaak positieve reacties, en problemen worden meestal naar tevredenheid opgelost of er wordt goed advies gegeven. Enkele klanten merken kleine gebruikssporen op aan de geleverde laptops. Daarnaast is er soms sprake van lichte teleurstelling over de accuduur bij oudere batterijen. In zeldzame gevallen zijn klanten minder tevreden over het oplossen van problemen.

ReviewsTiptoplaptop.nl

Weet ik even niet. Het was goed zoals jullie het op tijd verzonden, betrouwbaar. Foto erbij vi d ik niet nodig
Alles is soepel gegaan. Er staan ook wat meer specs op de site dan bij de concurrenten, zodat ik een goede keus kon maken. De laptop is prima en zoals omschreven. Accu als nieuw. Dochter is er blij mee.
Laptop is is netjes en snel ontangen en de laptop werk momenteel zeer naar mijn zin. ben zeker van om nog een laptop voor mijn zoon te kopen in ieder geval bedank voor de snelle afhandeling
Maken waar wat ze beloven en dat voor een hele nette prijs. Absoluut een aanrader. Dank jullie wel mensen van tiptop laptops.
Goed laptop
Zeer snelle levering; goede prijs voor een geüpgradete, gefurbishte laptop (met extra ram en grotere SSD). Werkt als een tierelier, gelukkig ook geleverd zonder al die overbodige 'standaard' apps en programma's die je zo vaak cadeau krijgt bij een nieuwe laptop. Ik ben er echt zeer tevreden mee!
Prima laptop zoals beschreven. Mijn dochter gebruikt hem voor school en is er blij mee.

Duidelijk website snel geleverd

E V
E. V.
Nette laptop, ziet er goed uit. Batterij had wellicht iets beter gekund, maar dat weet je bij refurbished laptops waarbij de batterij niet vernieuwd is.
Snelle verzending.
Laptop werkt uitstekend , en ben tot nu toe tevreden.

Top spul en snelle levering

Snelle levering en de computer ziet er netjes uit en conform de website.

Makkelijk bestellen, vlug geleverd.

Makkelijk bestellen en de volgende dag al geleverd op een fijne manier. Het is een 2e hand laptop dat weet ik en merk ik aan het oplaadpunt. Dat gaat niet zo makkelijk meer.