Tiptoplaptop.nl

394 reviews in totaal

394 reviews since 28 aug 2023

Gecertificeerd sinds: 15 sep 2023
tiptoplaptop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestelling. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als eerlijk en scherp ervaren. De staat, degelijkheid en prestaties van de geleverde laptops krijgen veel lof. Daarnaast waarderen klanten de vriendelijke, deskundige en goed bereikbare klantenservice. De communicatie wordt doorgaans als duidelijk, snel en prettig omschreven. Ook verloopt het bestelproces en het gebruik van de laptops volgens veel klanten soepel en eenvoudig. Sommige klanten merken op dat er bij de productomschrijvingen af en toe details ontbreken over gebruikssporen of specificaties.

ReviewsTiptoplaptop.nl

Snelle levering en precies gekregen wat we gekocht hadden. Prima laptop
Snelle levertijd en snelle communicatie!
Jullie snelheid en vriendelijkheid
Snelle levering. Goed product
Snelle levering, computer zo goed als nieuw. Werkt perfect.
Tot nu toe meeste dingen zoals het hoort, er waren alleen paar vingerafdrukken die niet weg kunnen op de achterkant en die was niet vermeld

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de mooie 5 sterren en je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat verder alles naar behoren is. Bij refurbished laptops kan er soms een licht gebruiksspoor op de behuizing zitten, maar we proberen dit natuurlijk wel altijd zo nauwkeurig mogelijk te vermelden. Jammer dat dit bij deze laptop niet helemaal scherp op de pagina stond.
Prima leveringsproces en prachtige refurbished laptop voor een mooie prijs!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de prachtige review! Geweldig om te horen dat het leveringsproces soepel verliep en dat je zo blij bent met de laptop én de prijs. Een topkwaliteit laptop voor een scherpe prijs is precies waar we voor gaan. Heel veel plezier ermee!

Snel en duidelijk

Er werd gelijk contact met mij opgenomen en alles was snel geregeld.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat we je zo snel en goed hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor!
Prima (online) geholpen en snelle verzending

Snel, goed en betrouwbaar

Snelle levering en zeer goed verpakt zodat er geen schade ontstaat aan het product.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Dank je wel voor de 5 sterren! Veilig inpakken en snel verzenden vinden we heel belangrijk bij TipTop Laptop. Fijn dat alles in perfecte staat bij je is bezorgd. Geniet van je aankoop.
Snelheid en service. Ik had telefonisch contact en werd prettig en vakkundig geholpen.

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor deze mooie woorden! We vinden het heel belangrijk dat je ons makkelijk kunt bereiken en snel én vakkundig geholpen wordt. Super dat je dit zo positief hebt ervaren. Veel plezier ermee!

Refurbished Laptop

Snel verzonden, goed verpakt en uitstekende klantenservice. Ik kreeg ook snel antwoord op een vraag in het weekend. Dus in het kort, allemaal tip top in orde!
Top !

"TipTop Laptop is gespecialiseerd in (refurbished) laptops. Wij vinden dat een goede laptop niet te veel mag kosten en willen dat onze klanten direct zorgeloos aan de slag kunnen. Kortom, een uitsteke...