362 reviews in totaal   188 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

362 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 sep 2023

tiptoplaptop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak geprezen, met veel positieve opmerkingen over scherpe prijzen en goede producten. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren, met snelle en duidelijke communicatie. De kwaliteit van de geleverde producten, met name laptops, wordt als uitstekend en conform de beschrijving ervaren. Ook waarderen klanten de zorgvuldige en stevige verpakking, waardoor producten onbeschadigd aankomen. Enkele klanten geven aan dat bepaalde details van de producten beter gecommuniceerd hadden kunnen worden ten opzichte van de online beschrijving.

ReviewsTiptoplaptop.nl

G B
GC B.
Keurige laptop voor een nette prijs. Uiterlijk dik in orde, niet van nieuw te onderscheiden. Accu "TipTop" conditie. Daarnaast denk verkoper mee en geeft goed advies. Aanrader om hier te kopen.
Daar ik ben blij mee en maar een probleem laptop niet goed opladen sluit

Goede ervaring, aanrader!

Laptop voor onze zoon gekocht; doet het uitstekend, ziet er goed uit en voor een mooie prijs! Levering was ook snel, dus onze zoon kon snel weer aan de slag met zijn online schoolwerk! We hadden dus een goede ervaring met Tiptop, een aanrader!
er valt niets te verbeteren alles is perfect

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Wat een ontzettend mooi compliment! Heel erg bedankt voor deze fantastische review. Het is geweldig om te horen dat alles helemaal naar wens is geweest. Heel veel plezier met je aankoop!
Laptop in perfecte staat ontvangen. Gelijk te gebruiken. Accu-gebruiktijd is prima. Krijg inlog via vingerafdruk of camera alleen niet werkend.

hele mooie snelle Apple laptop

de laptop gekocht bij Tiptop laptop uit Groningen is heel mooi en heel snel
Heldere en adequate communicatie, na ontvangst van de zeer snel en goed verpakt geleverde laptop. Ik ben uiteindelijk een tevreden klant.
Goed ondersteund in aanschaf MacBook Pro en met een kop koffie de transactie mogen afronden tot betaling.

Geweldig!!😃

Eerlijke prijzen , fijne communicatie , goed verpakt en snelle verzending .

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Geweldig dat je een vaste klant bent bij TipTop Laptop. Bedankt voor je klandizie en het vertrouwen, we waarderen het enorm!
Very happy with the quality and price of the laptop. It is like new!
De laptop ziet er erg netjes uit en werkt zoals verwacht. Degelijk verpakt en snel verzonden. Ook is het fijn dat je achteraf kunt betalen.
Product ziet er uit als nieuw, snelle service, goede prijs.. Dank!

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Ontzettend bedankt voor de 5 sterren en het vertrouwen in TipTop Laptop! Heel graag tot een volgende keer.
Weet ik even niet. Het was goed zoals jullie het op tijd verzonden, betrouwbaar. Foto erbij vi d ik niet nodig

Antwoord van Tiptoplaptop.nl

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat alles naar wens is geweest. Heel veel plezier met je aankoop!
Alles is soepel gegaan. Er staan ook wat meer specs op de site dan bij de concurrenten, zodat ik een goede keus kon maken. De laptop is prima en zoals omschreven. Accu als nieuw. Dochter is er blij mee.
Laptop is is netjes en snel ontangen en de laptop werk momenteel zeer naar mijn zin. ben zeker van om nog een laptop voor mijn zoon te kopen in ieder geval bedank voor de snelle afhandeling
Maken waar wat ze beloven en dat voor een hele nette prijs. Absoluut een aanrader. Dank jullie wel mensen van tiptop laptops.

Tiptoplaptop.nl

"TipTop Laptop is gespecialiseerd in (refurbished) laptops. Wij vinden dat een goede laptop niet te veel mag kosten en willen dat onze klanten direct zorgeloos aan de slag kunnen. Kortom, een uitsteke...