TafelzeilOnline.com- Logo - Beoordelingen

TafelzeilOnline.com
Beoordelingen:

288 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden26.461 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
ongeldig


TafelzeilOnline.com is niet gecertificeerd door Trusted Shops.

Kopersbescherming niet beschikbaar

Aankopen bij TafelzeilOnline.com vallen niet onder de kopersbescherming van Trusted Shops.
Meer lezen over het Trusted Shops Keurmerk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Absoluut fantastische ervaring met TafelzeilOnline.com! Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van de brede selectie van tafelzeilen die ze aanboden. Het bestellen verliep soepel en de levering was snel en efficiënt. De kwaliteit van het tafelzeil overtrof mijn verwachtingen en het past perfect bij mijn interieur. Bovendien was de klantenservice uitstekend; ze waren vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel. Ik zal zeker weer bij TafelzeilOnline.com bestellen en kan ze ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardig tafelzeil!

de meest kritische beoordeling

26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Om informatie gevraagd per mail met de afmetingen over hoe het zit met een tafelzeil voor een ovaal vormige tafel, deze informatie met de doorgekregen afmetingen en advies besteld, blijkt het totaal niet te kloppen. Dit aangegeven per mail met fotos erbij, moet ik zelf het artikel terugsturen in de originele verpakking, dat is een mega koker van karton en tuurlijk wij als accountants hebben daar ook echt tijd voor om ons hier mee bezig te houden. jammer dat het zo moet, de door hun opgegeven maten en advies bleek dus niet te kloppen en daarover is niets gezegd danwel excuses voor aangebode.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor TafelzeilOnline.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
prima dikke kwaliteit een goede bescherming voor mijn lounge tafel op het balkon
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niets op aan te merken alles prima verpakt en bezorgd
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede kwaliteit

Netjes verpakt, snel geleverd, goede kwaliteit
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi en passend.

Past meteen goed, makkelijk, mooi.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd en mooi kleed
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Misschien contact opnemen als iets niet leverbaar is, maar wel al besteld en betaald?
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een Uitstekende Ervaring met TafelzeilOnline.com: Hoogwaardig Tafelzeil en Uitstekende Service!

Absoluut fantastische ervaring met TafelzeilOnline.com! Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van de brede selectie van tafelzeilen die ze aanboden. Het bestellen verliep soepel en de levering was snel en efficiënt. De kwaliteit van het tafelzeil overtrof mijn verwachtingen en het past perfect bij mijn interieur. Bovendien was de klantenservice uitstekend; ze waren vriendelijk, behulpzaam en zeer professioneel. Ik zal zeker weer bij TafelzeilOnline.com bestellen en kan ze ten zeerste aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardig tafelzeil!
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Twee tafelzeilen besteld, een echt zeil en de andere die duurdere versie. En inderdaad het zeil had in het begin even een geur, maar dat is snel weg. Beiden zijn uitstekend gesneden, keurig op maat voor mijn ovale tafel. En de duurdere ziet er ook echt heel mooi uit. De goedkopere versie gewoon. Jammer genoeg was mijn man even iets aan het klussen op de goedkopere versie en heeft er dus binnen een week 2 gaatjes in gemaakt. Die heb ik gerepareerd. Maar ja. Maar op de producten geen opmerking, ziet er mooi uit en precies wat ik er van verwachtte!
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Oepsie, ik maakte een bestel-fout!

Ik had fout gemeten en stuurde een dag later een berichtje of ik de bestelling nog kon wijzigen. Dat was geen probleem. De bestelling kwam snel, het tafelzeil is prima in orde en bevalt heel goed.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verwarrende foto op de verpakking

Tafelzeil is makkelijk op maat te knippen en blijft goed liggen. In tegenstelling tot wat op de foto van de verpakking staat, moet de profielkant naar beneden liggen. Dan ligt het zeil vast.
Beoordeling melden
MV
Marion V.
Zaltbommel
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tafel weer als nieuw en beschermd

Met een nieuwe plastic laag op de tafel lijkt de tafel weer nieuw. Het vorige plastic was erg verkleurde en beschadigd. Onze tafel is door deze beschermlaag wel als nieuw gebleven.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een goede kwaliteit tafelbeschermer. Heel mooi dat je kunt kiezen voor afgeschuinde kanten. Op onze tafel staat dat heel goed.
Beoordeling melden
AS
Andy S.
Bredene
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een probleem om uit te maken of mijn tafel eclips of ovaal was. Via Whatsapp goed geholpen en nu tevreden met mijn nieuwe tafellaken.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tafelzeil heeft de perfecte maat voor mijn tafel. Het zeil is goed rond en lekker stevig waardoor het mooi blijft liggen op tafel.
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Kleur is niet hoe het op de site staat dus dat viel een beetje tegen. Dat zou beter kunnen
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke communicatie tijdens het bestelproces. Levering op tijd. Snelle (re)actie op vragen achteraf.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tafel bescherming

Ze zien er goed uit heb ze nog niet kunnen gebruiken want me meubels zijn 4 weken vertraagd.
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte kwaliteit, exact goede afmetingen gestuurd en snel geleverd! Wat wil je nog meer?!
Beoordeling melden
SD
S.van d.
Rotterdam
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
leuke motieven goede uitleg over maten en kwaliteit zeiltjes tegen een redelijke prijs
Beoordeling melden