TafelzeilOnline.com- Logo - Beoordelingen

TafelzeilOnline.comReviews

: 25.924Uitstekend

4,61

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
TafelzeilOnline.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij TafelzeilOnline.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 7 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
TafelzeilOnline.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij TafelzeilOnline.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor TafelzeilOnline.com

1.891 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

25.924 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 nov. 2021
We bestelden een groot tafelzeil met afgeronde randen. Helaas was er een foutje gebeurd tijdens de productie waardoor het zeil geen afgeronde randen had bij ontvangst. Na contact opgenomen te hebben, werd dit meteen in orde gebracht en kreeg ik de volgende dag al het nieuwe zeil toegestuurd, deze keer met de afgeronde randen. Door de vriendelijke manier, de bereidwilligheid en het aanleveren van de snelle oplossing, ben ik zeer tevreden met de service. Bovendien is het zeil van degelijke kwaliteit!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 mrt. 2022
Service bij een beschadigd tafelbeschermer vond ik goed. Ik vind het wel heel jammer dat ik bij alle bestelde beschermers (5 stuks) de 1% krimp heb besteld, want er is er nog geen 1 gekrompen. Ook 2 kennissen, die ik na het bestellen toevallig sprak, geven aan dat hun tagelbeschermer ook niet gekrompen is. Als de kans op krimp klein is, wat ik zo wel denk, heb ik liever dat aan wordt gegeven dat er een kleine kans op krimp is. Dan maak je een andere keus met bestellen. Of maak de extra bestelling kleiner; niet 1%, maar 0.5% bv. Ik zit nu bij 1 tafel en 2 kastjes met bijna 2 cm extra!! En bij een tafel met afgeronde hoeken en afgeschuinde kanten is het ook niet makkelijk om er zelf iets af te halen...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor TafelzeilOnline.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Het tafelzeil was keurig verpakt, zodat het goed bij ons aankwam. Het materiaal is degelijk en past precies op onze ovale tafel. Het is geen standaard tafelvorm, dus heel fijn dat het mogelijk om het zeil op maat te laten maken. We zijn zeer tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Op de site is met je telefoon het vrij lastig de juiste maat aan te geven. Ik wilde 160 bij 300 dat was vaak proberen en uiteindelijk gelukt met wat gevloek… Nu helemaal blij.. Snelle bezorging en super netjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering, mooi materiaal. Enkel staat er dat jullie het iets langer afsnijden maar dat is bij mij niet gebeurd. Zelfs een halve centimeter minder. Maar het stoort niet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
De bestelling en de betaling verliepen vlot en het was supersnel geleverd. De afmetingen waren perfect en het is van een zeer goede kwaliteit. Tevreden klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer tevreden ! Snelle levering, De maten van tafelkleed + beschermers zijn perfect! Ook heel mooi tafellaken en gemakkelijk te onderhouden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022 
Koop hier átijd tafelzeilen ed. Topservice en de artikelen zijn goed. Op klachten reageren zij geweldig! Absolute toppers....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
van Ed N.
Een uitstekend product. Mooi op maat gesneden en een echte aanwinst voor de bescherming van onze eettafel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ik bestelde 1 op maat gemaakt tafelzeil van klein formaat. En tot mijn verrassing ontving ik er 2!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
snel proefstukjes in huis, snel keuze kunnen maken en na bestelling snel geleverd!! toppie!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022 
van Ton v.
Zoals bij de vorige bestelling zo'n 5 jaar geleden prima afgeleverd met de gevraagde maten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Ze doen wat ze beloven, past prachtig, opgegeven maten kloppen en goed verpakt verzonden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Product kwam snel (de volgende dag) en ziet er perfect uit, geheel volgens verwachting.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022
hele rol tafelzeil in de gewenste kleur met royale korting en binnen 2 dagen in huis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
prima verpakt , zodat er geen schade was . ook was het perfect op maat gesneden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Zeer vlotte en goede service maar de produkten hebben wel een prijskaartje .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
mooi verpakt en snel geleverd ! Tof dat je de afmetingen zelf kan kiezen !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Ik heb een staaltje besteld en dat is keurig en goed verpakt aangekomen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Dat het perfect past en het licht prachtig toppie en super blij er mee .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Helemaal niets op aan te merken. Snelle levering en de maat is perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Vriendelijke, snel reagerende klantenservice en snelle levering.
Beoordeling melden