knit-ted.com/nl

178 reviews in totaal   122 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de kleding, het gevarieerde en exclusieve assortiment en prijzen die als acceptabel worden beschouwd, mede door de kwaliteit en kortingen. De klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam gewaardeerd. De levering verloopt doorgaans snel en zorgvuldig. Ook wordt de website als overzichtelijk en prettig ervaren. Enkele klanten merken echter op dat er soms vertraging of problemen zijn bij de levering. Het retourproces wordt als omslachtig, duur of frustrerend ervaren. Daarnaast zien sommige klanten ruimte voor verbetering in de productfoto’s op de website.

Reviewsknit-ted.com/nl

Verzorgd en mooi

Pakjes van Knit-ted zijn ook echt pakjes: cadeautjes. Mooi verzorgd geleverd met een mooi papiertje er om. De kleding lijkt eenvoudig, maar in het echt nog mooier dan op de site. Eerlijke materialen en prachtige kleuren. Ik ben fan!
Vind het retour sturen waardeloos. Allereerst moet je op een andere app je bestelling zoeken en is dat even een zoektocht. Geen DPD punt meer te vinden hier in de buurt terwijl ik 6 piek betaal voor een verzekerd retour. Waarom gaat dit bij veel webshops veel makkelijker? Is altijd verzekerd en kan je zelf kiezen uit PostNL en DHL en betaal je niets of Max 2 euro. Pakket zit ook tussen een klein en middel in. Dus moet de grotere nemen. Waardeloos. Ik vind het merk leuk maar ga niet meer via jullie eigen webshop bestellen.
M K
Monique K.

Prachtig jasje, fijn om te dragen

Heerlijk zacht jasje, bijzonder geschikt op frisse voorjaars- en zomerdagen. Past bij veel kleuren en kan ook nog een spatje regen opvangen👍

Antwoord van knit-ted.com/nl

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het jasje. Perfect voor het voorjaar en de zomer inderdaad!
Overzichtelijke site, niets aan op te merken
Mooie kleur, mooie kwaliteit en duurzaam. Precies wat ik wilde, waarvoor dank

Antwoord van knit-ted.com/nl

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat de kleur, kwaliteit en duurzaamheid precies aan uw verwachtingen voldoen. Veel plezier met uw aankoop!

Superfijn geholpen door de klantenservice

Superfijn geholpen! Verzending kwam niet door maar was heel snel allemaal in orde gemaakt.

Antwoord van knit-ted.com/nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel is opgelost en je goed bent geholpen!
Mooi kwalitatief hoog kledingstuk.
Snelle reactie toen ik belde met een vraag over een blouse. Heel vriendelijk en goed geholpen. De blouse besteld en snel bezorgd.
Top Service
Twee zomertruien gekocht. Mooi materiaal ook na het wassen. Zeer tevreden.

Antwoord van knit-ted.com/nl

Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze zomertruien. We wensen u heel veel draagplezier en hopen dat u er nog vaak van kunt genieten!
ik vind knit-ted een fijn merk pasvorm is goed het blijft mooi en vooral is het niet in elke winkel te koop dus blijft het redelijk exclusief
Fijn om het snel in huis te hebben. Super tevreden met zeer goede kwaliteit.

Antwoord van knit-ted.com/nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering.
Snelle bezorging en fantastische kwaliteit

Antwoord van knit-ted.com/nl

Bedankt voor uw mooie review. We hopen dat onze items nog jarenlang een favoriet in uw garderobe blijven!
Echt zó blij met m’n Odette jasje! Zit prachtig, mooie stof. Kende jullie merk niet maar ben inmiddels groot fan!
mooie kwaliteit voor acceptabele prijs

Antwoord van knit-ted.com/nl

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs! Bedankt voor je review, we waarderen het enorm.
Fijne webwinkel met leuke kleding. Daar jullie merk nieuw voor mij is, weet ik nog niet wat anders kan.