Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van bestellingen, die vaak sneller is dan verwacht. De kwaliteit van de schoenen wordt als uitstekend en duurzaam ervaren, wat leidt tot herhaalaankopen. De service wordt als behulpzaam, correct en klantvriendelijk gewaardeerd, met extra lof voor het oplossen van problemen. Daarnaast worden de scherpe en aantrekkelijke prijzen opgemerkt, vooral in vergelijking met andere aanbieders. Retourzendingen verlopen duidelijk, snel en zonder problemen, wat het vertrouwen in de winkel vergroot. Ook waarderen klanten de overzichtelijke en duidelijke website, wat het bestelproces vergemakkelijkt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsVabottischoenen.nl
Duidelijke communicatie en op tijd verstuurd. De schoenen bleken een week later in de aanbieding te zijn, het verschil werd netjes terugbetaald. Erg fijn bedrijf.
Vindt floris van Bommel schoenen top
Dit is mijn 5e paar slippers, dat zegt dus wel dat ik een zeer tevreden klant ben.
De schoenen die ik besteld had waren jammer genoeg te klein maar ik vond de afwikkeling heel snel en profesioneel gaan
Erg snelle levering
Makkelijk besteld, snel geleverd. Duidelijke retourzending als nodig. Superfijn.
snelle levering.
geen opmerkingen
Klantvriendelijk, efficiënt en behulpzaam klantenservice
Mooi assortiment schoenen en prima service
Goede prijs voor de mooie laarsjes.
Duurde wat langer voor ik ze in huis had, maar dat zal aan de feestdagen drukte van post.nl liggen.
De snelle en correcte levering van de schoenen die ik had besteld
Het gemak en de snelheid waarmee het allemaal ging.
Ging snel en goed. Vlotte bezorging kortom, tevreden!
Levering precies Optijd.
Mooi product
Snelle levering en mooie laarsjes
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Vabottischoenen.nl
Bezoek websiteOver