Vabottischoenen.nl
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.210 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ga altijd naar Breda. Andere naam, dezelfde mensen. Ze helpen me altijd erg goed en heel gemeend vriendelijk. Paul Green is mijn favoriete merk. Een paar jaar geleden heb ik letterlijk 😄 ‘n uitstap gemaakt naar stoere Zinda laarsjes. Ze zijn mooi gemaakt en ook súper van kwaliteit. Daar heb ik nu al 3 jaar plezier van. Wel prijzig maar dan koop ik liever minder. Niet zo leuk misschien voor de winkel -maar deze beoordeling dan weer wel. 🙂🙃🙂

de meest kritische beoordeling

29 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
na het afstruinen van het web naar een winkel die mijn gewenste maat nog had voor het enige gewenste paar schoenen, kwam ik bij Vabottischoenen.nl terecht waar alles gesmeerd leek te lopen .. met al in mij achterhoofd dat het een wonder zou zijn als na de confirmatie en betaling daadwerkelijk de (zeer) gewenste schoenen in mijn maat zouden worden toegestuurd. Helaas kreeg ik (bijna uiteraard) de mail met ´sorry, we hebben de maat niet meer en niet meer bij te bestellen`. Ja koekkoek, daarom kwam ik bij deze winkel terecht, die wél de juiste maat nog op voorraad had ... niet dus ! Zeer jammer, heb verdomme je aanbod-voorraad op orde en probeer niet iets anders aan te smeren na betaling ! Retourbetaling ging verder vlot.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Vabottischoenen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Reeds eerder zeer tevreden bij Vabotti gekocht. Helaas de aankoop nu teruggestuurd. Op het schermpje leek de kleur cognac maar in echt op camel. In recordtijd afgehandeld.
Beoordeling melden
KA
Kitty A.
Helmond
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super webwinkel. Snelle levering en prima service.
Beoordeling melden
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lazen zien er goed uit en snel opgestuurd👍
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd geleverd
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JH
Jolanda H.
Alphen aan den Rijn
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie schoenen

In de avond een paar nieuwe schoen gekocht. De volgende dag volgens afspraak verzonden. De dag erna kon ik al genieten van mijn mooie nieuwe schoenen 🥾
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en eenvoudig te…

Snelle levering en eenvoudig te retourneren Wacht nu nog op de nieuwe bestelling
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, netjes verpakt. Indien nodig makkelijk te retourneren
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie schoenen. Duidelijke omschrijving. Snelle levering.
Beoordeling melden
KK
Karin K.
Volendam
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, ze doen wat ze beloven, op tijd geleverd
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service ondanks de kerstdagen
Beoordeling melden
GW
Geronimo W.
‘s-Heerenberg
24 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke website en veel keuze

Duidelijke website en goede service
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goed verzorgde zending.
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima schoenen en snel geleverd
Beoordeling melden