Vabottischoenen.nl

3.314 reviews in totaal   653 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid waarmee hun bestellingen worden geleverd. De hoge kwaliteit van de schoenen en andere producten wordt veelvuldig geprezen. Ook ervaren klanten de service als behulpzaam, klantvriendelijk en oplossingsgericht. De scherpe prijzen worden gewaardeerd, vooral in combinatie met de kwaliteit. Daarnaast worden de retourprocedure en afhandeling van bestellingen als duidelijk en snel ervaren. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gezien, wat het bestelproces vergemakkelijkt. De meeste klanten zijn tevreden over de zorgvuldige verpakking. Er zijn enkele opmerkingen over de presentatie van de verpakking.

ReviewsVabottischoenen.nl

Duidelijke communicatie en op tijd verstuurd. De schoenen bleken een week later in de aanbieding te zijn, het verschil werd netjes terugbetaald. Erg fijn bedrijf.
Vindt floris van Bommel schoenen top
Dit is mijn 5e paar slippers, dat zegt dus wel dat ik een zeer tevreden klant ben.
De schoenen die ik besteld had waren jammer genoeg te klein maar ik vond de afwikkeling heel snel en profesioneel gaan
Erg snelle levering
Makkelijk besteld, snel geleverd. Duidelijke retourzending als nodig. Superfijn.
snelle levering. geen opmerkingen
Klantvriendelijk, efficiënt en behulpzaam klantenservice
B T
Bert T.
Mooi assortiment schoenen en prima service
Goede prijs voor de mooie laarsjes. Duurde wat langer voor ik ze in huis had, maar dat zal aan de feestdagen drukte van post.nl liggen.
De snelle en correcte levering van de schoenen die ik had besteld
Het gemak en de snelheid waarmee het allemaal ging.
Levering precies Optijd. Mooi product
Snelle levering en mooie laarsjes
Ging snel en goed. Vlotte bezorging kortom, tevreden!