Was opzoek naar een heel specifiek Busch-Jaeger product. Nergens gevonden behalve hier. Netjes volgens afspraak geleverd. In mijn geval waren de producten niet voorradig en duurde het wat langer, maar alles is binnen de aangegeven 2-3 weken geleverd. Ik vond alleen de bezorgkosten voor wat uiteindelijk een brievenbus pakketje was, erg duur.
Ik heb een schakelaar besteld, en heb alleen de drun knoppen toegekregen zonder verzekeringkop. Voor alleen een schakelaar knop €20 betaald.
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
11 apr. 2023
Geachte heer Erturk, u heeft inderdaad een schakelwip besteld en niet de schakelaar, deze dient los erbij besteld te worden. Wanneer u bij het product kijkt geven wij het ook aan. Mocht u in de toekomst twijfelen of het compleet is, bent u uiteraard vrij om contact met de klantenservice op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Schakelmateriaalstore.nl
24 mrt. 2023
Goed advies, het materiaal werkt en de bestelling is snel geleverd.
13 mrt. 2023
Prima communicatie, verzending snel en product zoals omschreven
4 mrt. 2023
Snel en goede levering!
10 mrt. 2023
3 mrt. 2023
30 jan. 2023
Erg servicegericht. Ze beantwoorden uitgebreid vragen en denken met de klant mee.
22 feb. 2023
30 jan. 2023
3 feb. 2023
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
6 feb. 2023
Beste heer Donk, we kunnen geen e-mail contact vinden over uw bestelling, ook is uw bestelling binnen de verwachte levertijd verzonden. Als er iets mis is, willen we dat graag weten zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, team Schakelmateriaalstore.nl
29 apr. 2023
Bestellen, betalen, ontvangen ging snel!
Enige wat minder goed was is dat mijn vraag per e-mail aan de winkel niet is beantwoord (binnen een week). Toen maar uiteindelijk besteld op wat ik dacht dat goed was...
6 nov. 2022
Levering duurde wat langer dan voorzien maar voor de rest alles oke
9 sep. 2022
De bestelling en de verzending verliepen zonder problemen!
Geïmporteerde beoordelingen: