Certificaat voor Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl

No. X331131EC068A6C1F4F68553D605B8FB2
 

Geldig vanaf
18-05-2018
Geldig tot
17-05-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl



Uitstekend

4.64/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 117 Trusted Shops beoordelingen sinds 02-05-2018.
In totaal heeft Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl al 117 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Levering wat slordig. Niet altijd een pakbon.
Voor laatste bestelling betaalde ik het tarief voor pakketpost maar lag het pakje met schade in mijn brievenbus.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Snel en compleet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
10-12-2018
Goede service, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Duidelijk met juistecingirmatiec
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-12-2018
Besteldatum
02-12-2018
09-12-2018
Nette producten, nette prijs en vriendelijke mensen bij de klantenservice. Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
29-11-2018
08-12-2018
Fijn bedrijf , behulpzame mensen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
27-11-2018
05-12-2018
Goede service mbt welke artikelen ik moest hebben en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
02-12-2018
Gekregen wat ik had besteld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2018
Besteldatum
23-11-2018
30-11-2018
Goede en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
22-11-2018
29-11-2018
Prima servise
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
29-11-2018
Geen bericht dat de levering later is dan wat beloofd was
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
21-11-2018
28-11-2018
Goede snelle levering op juiste afgesproken tijd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
20-11-2018
27-11-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
26-11-2018
Snelle levering en verder was alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-11-2018
Besteldatum
19-11-2018
26-11-2018
Prima webshop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
25-11-2018
Ik heb besteld en betaald, daarna volgde doodse stilte. Op mijn verzoek het betaalde bedrag terug te storten is nog geen reactie gekomen. Slechter dan slecht. Onbegrijpelijk dat dit bestaat in 2018. U kunt me bellen op 0629389409.
1.00
Slecht

Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl antwoordt: 26-11-2018
Geachte heer, Dit moet berusten op een misverstand of een onjuist mailadres. Wij hanteren de hoogst mogelijke service. We nemen direct contact met u op om deze situatie op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Busch-Jaeger Schakelmateriaal

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
19-11-2018
Snel en alles geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
19-11-2018
Snelle levering en prima materiaal. Goedkoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
15-11-2018
Pluspunten voor het feit dat we hiervan (flexa si) alleen de schakelwips en afdekplaatjes en afdekramen konden vervang ipv geheel nieuwe stopcontacten en lichtschakelaars.
Minpunt voor het feit dat deze reeks wit schakelmateriaal duidelijk minder in kwaliteit zijn dan de crèmekleurige die we er al vele jaren op hadden zitten.
In het gewicht heel duidelijk voelbaar.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
11-11-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
11-11-2018
Prima afhandeling retourzendingen en herbestellingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
08-11-2018
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
06-11-2018
Geen service nodig gehad. Verder heldere site, eenvoudig bestelproces en betrouwbare levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
29-10-2018
05-11-2018
Snel het juiste artikel geleverd. Alleen de verzendkosten zijn aan de hoge kant.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
05-11-2018
Besteld en ontvangen zoals het hoort.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
24-10-2018
31-10-2018
Snel geleverd, uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
29-10-2018
Goede service en ik kreeg veel informatie aan de telefoon. Dus voor de bestelling wist ik precies waar ik aan toe was Heel waardevol.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
20-10-2018
29-10-2018
Super mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
18-10-2018
25-10-2018
Top persoonlijk advies na vraagstelling - snelle reactie en duidelijk - snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
22-10-2018
Afspraken allemaal nagekomen. Kwaliteit zoals ik dat ben gewend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
15-10-2018
22-10-2018
Snelle levering, goede producten en zelfs een nabestelling zonder verzendkosten, top en tip
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
09-10-2018
16-10-2018
Niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
15-10-2018
Aan de telefoon wordt je ook uitstekend geholpen.
Die man weet waar hij het over heeft, duidelijk advies
Zijn baas zal hem belonen, ik kan dat niet, voor mij is hij onbetaalbaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
14-10-2018
Snelle levering en producten tegen een goede prijs.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
13-10-2018
Alles was perfwct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
13-10-2018
Nvt
4.33
Goed

Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl klantbeoordeling

Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl

Dé shop voor al uw Busch-Jaeger schakelmateriaal!

Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl werd op 18-05-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Zweedsestraat 19A
7418BG Deventer
Nederland
busch-jaeger@schakelmateriaal.nl
Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl
Winkel-exploitant
Klusspullen B.V.
Zweedsestraat 19A
7418BG Deventer
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met Busch-Jaeger.schakelmateriaal.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.