schakelmateriaalstore.nl- Logo - Beoordelingen

schakelmateriaalstore.nl
Beoordelingen:

42 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden855 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 mei 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
schakelmateriaalstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service, ik had 1 item verkeerd binnen gekregen en binnen 2 dagen na het melden had ik het juiste item binnen

de meest kritische beoordeling

2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website geeft ruime voorraad, plaats bestelling voor een 1/4 deel van de voorraad. Achteraf blijkt na telefonisch contact dat ze een deellevering kunnen doen. Maar niet de bestelde hoeveelheid.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor schakelmateriaalstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verschillende items van B&J besteld. Groot assortiment en goede levering.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlot bezorgd conform bestelling in goede verpakking. Wat wil je meer?
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering volgens afspraak. Reageren snel op een vraag via e-mail.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Telefonische vraag meteen beantwoord.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden over de bestelling

Duidelijk keuze menu snelle levering en een nette prijs
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prijs, snel geleverd
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helaas bestelde ik zelf een onjuiste combinatie van schakelaars en opdekplaatjes Het is er bij controle voor verzending niet uitgekomen.
Beoordeling melden
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
9 feb 2024
Geachte heer Noordijk, bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een verkeerd artikel besteld heeft. Wij controleren de bestellingen niet voordat deze verstuurd worden. Wij versturen de bestelling zoals de klant het besteld heeft. Mocht u twijfelen over wat u precies nodig heeft, dan kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Met vriendelijke groet, Team Schakelmateriaalstore.nl
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service, ik had 1 item verkeerd binnen gekregen en binnen 2 dagen na het melden had ik het juiste item binnen
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Algemeen goed. Alleen dat voor een klein artikel dat via brievenbus kan toch forse verzendkosten wordt gerekend.
Beoordeling melden
3 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het goed meedenken met de klant en het supersnel verzenden van het pakje. Ook zeer goed verpakt.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Led dimmer

3 led dimmers gekocht. Verrassend betaalbaar. Snelle levering. Keurig verpakt. Zoals altijd.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange tijd tot leveren. Terwijl 90% wel op voorraad zou zijn. Materiaal is goed.
Beoordeling melden
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
8 aug 2023
Beste heer Hoffmanns, Bedankt voor uw bericht. We proberen alle klanten up-to-date te houden over de status van zijn/haar bestelling. Helaas hebben wij niet tijdig geconstateerd dat uw bestelling buiten de verwachte levertijd is verstuurd. Als we dit tijdig hadden geconstateerd zouden we u uiteraard een deellevering hebben aangeboden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Schakelmateriaalstore.nl
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en het past nog steeds op schakelmateriaal van 35 jaar oud
Beoordeling melden
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd van de 2 de bestelling was veel te lang.
Beoordeling melden
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
21 dec 2023
Beste heer Guichard, Bedankt voor uw feedback. U heeft van een artikel een groter aantal besteld dan voorradig. Heeft u meer stuks besteld dan het voorradig aantal, dan komt de opgegeven verwachte levertijd mogelijk niet overeen: die indicatie is op basis van het voorradige aantal. Wij geven altijd een verwachte levertijd aan op de site en we proberen iedereen up-to-date te houden over de status van de bestelling. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Schakelmateriaalstore.nl