schakelmateriaalstore.nl- Logo - Beoordelingen

schakelmateriaalstore.nl
Beoordelingen:

45 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden860 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service, ik had 1 item verkeerd binnen gekregen en binnen 2 dagen na het melden had ik het juiste item binnen

Meest relevante negatieve beoordeling

2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website geeft ruime voorraad, plaats bestelling voor een 1/4 deel van de voorraad. Achteraf blijkt na telefonisch contact dat ze een deellevering kunnen doen. Maar niet de bestelde hoeveelheid.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor schakelmateriaalstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering volgens afspraak. Reageren snel op een vraag via e-mail.
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het bestelde product was snel geleverd
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed en juist advies
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JS
Johan S.
Elspeet
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verschillende items van B&J besteld. Groot assortiment en goede levering.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlot bezorgd conform bestelling in goede verpakking. Wat wil je meer?
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Telefonische vraag meteen beantwoord.
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk
Beoordeling melden
17 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service, ik had 1 item verkeerd binnen gekregen en binnen 2 dagen na het melden had ik het juiste item binnen
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Algemeen goed. Alleen dat voor een klein artikel dat via brievenbus kan toch forse verzendkosten wordt gerekend.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Led dimmer

3 led dimmers gekocht. Verrassend betaalbaar. Snelle levering. Keurig verpakt. Zoals altijd.
Beoordeling melden
7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange tijd tot leveren. Terwijl 90% wel op voorraad zou zijn. Materiaal is goed.
Beoordeling melden
Antwoord van schakelmateriaalstore.nl
8 aug 2023
Beste heer Hoffmanns, Bedankt voor uw bericht. We proberen alle klanten up-to-date te houden over de status van zijn/haar bestelling. Helaas hebben wij niet tijdig geconstateerd dat uw bestelling buiten de verwachte levertijd is verstuurd. Als we dit tijdig hadden geconstateerd zouden we u uiteraard een deellevering hebben aangeboden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Schakelmateriaalstore.nl
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en het past nog steeds op schakelmateriaal van 35 jaar oud
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden over de bestelling

Duidelijk keuze menu snelle levering en een nette prijs
Beoordeling melden