Jerrycanshop

10.136 reviews in totaal   190 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de snelheid en stiptheid van de levering, de duidelijke en overzichtelijke website en het eenvoudige bestelproces. Ook de kwaliteit en degelijkheid van de producten wordt veelal positief beoordeeld. De klantenservice wordt vaak als behulpzaam, oplossingsgericht en snel ervaren. Verder wordt de prijs-kwaliteitverhouding als aantrekkelijk gezien en worden de prijzen vaak lager gevonden dan bij concurrenten. Er is daarnaast veel waardering voor de duidelijke communicatie en status-updates. Toch worden er regelmatig vertragingen of problemen met de gekozen bezorgdiensten genoemd. Incidenteel zijn er klachten over lekkende schenktuiten of beschadigingen aan de producten. Sommige klanten vinden het aantal e-mails overdreven of missen bij bepaalde informatie de gewenste duidelijkheid. Ook zijn er soms langere wachttijden of is de beschikbaarheid van specifieke kleuren of typen beperkt.

ReviewsJerrycanshop

behulpzaam

we zochten een vaderdag cadeau.En we vonden een klein emmertje op deze website.Met de vraag of je op deze emmertjes ook kon tekenen, was het antwoord.We sturen u er wel 1 op dan kunt u het even uitproberen.Dat was echt super.We hebben er nu een aantal besteld.De emmertjes zijn super leuk.

Makkelijk besteld

Erg makkelijke website om bestelling op te plaatsen. Ik heb mijn bestelling opgehaald in Oirschot. Dat was wel even zoeken op dat industrieterrein. Na 2 weken kreeg ik een mailtje met daarin dat mn bestelling er nog lag. Klein administratief foutje. Maar ook dat was zo opgelost. Ik zou hier zeker nog eens bestellen. Erg tevreden.

Goede kwaliteit en service

Een set met jerrycans gekocht, gekozen om deze op te halen. Producten stonden netjes op tijd klaar. Achteraf nog contact gehad vanwege een defect en dat is keurig en zonder extra kosten opgelost. Fijne partij om zaken mee te doen!
Geïmporteerde review

duidelijk, vlot, betrouwbaar en snel

mijn ervaring is zeer positief: duidelijke website met gebruiksvriendelijke structuur en overzichtelijke pagina/orderoverzicht. daarnaast ook snelle en correcte administratie én levering.

nog in afwachting

het bestellen en betalen ging prima , echter na ongeveer een week geleden besteld te hebben nog nix ontvangen .dit zou kunnen omdat ze alles in 1 x willen versturen en de schenktuit een langere levertijd heeft . had ik dit geweten dan had ik nog even nagedacht voor dat ik bestelde.en had ik geen rode jerrycans besteld maar groene of zwarte omdat daar ook levertijd opzit en de rode waren vooradig . jammer
Geïmporteerde review

Makkelijk besteld en snel in huis. Dank je wel.

Ik zocht een schenkbuis voor een jerrycan en die vond ik op jerrycanshop.nl. IK had even een onbeantwoorde vraag over of het aangeboden product zou passen dus er zat wat risico in de bestelling. Gelukkig past het en kan ik met groter gemak de Belgische benzine tanken. Misschien dat ik er nog een Jerrycan bij koopt.
Geïmporteerde review

Goed verpakt en mooie stevige jerrycans

Had al eens eerder water jerrycans bestelt hier ben ik ook tevreden over.Dus mijn keuze om weer jerrycans hier weer te bestellen was eenvoudig gemaakt.Gewoon een goed product en een goed en eerlijk bedrijf waar je op kan vertrouwen.Als ik in de toekomst weer jerrycans nodig zou hebben dan bestel ik deze weer hier .
Snelle levering en correcte afhandeling van de bestelling. Zeer tevreden over de kwaliteit van men 2x bestelde jerrycan 20L !
Geïmporteerde review

Mijn beste ervaring bij aankoop via het internet ooit.

Ik claimde dat ik 9 jerrycans had ontvangen in plaats van de bestelde 10 stuks. Prompt ontving is een mail terug met enkele vragen, die ik heb beantwoord.Dezelfde dag stuurde Jerrycanshop mij de aanvullende jerrycan. Tot mijn schrik bemerkte ik dat mijn claim fout was, omdat ik onder een gevallen doek de tiende jerrycan terug vond. Ik schaamde mij kapot en mailde hen meteen met het verzoek om een aanvullende rekening te sturen, die ik prompt zou betalen. In plaats daarvan werd teruggemaild dat men eerlijkheid op prijs stelde en dat ik geen rekening zou krijgen.Wat betreft de gekochte jerrycans kan ik zeggen dat die prima zijn.
Geïmporteerde review

Goed overzicht en snelle service

Ik was op zoek naar een jerrycan voor een keuke toepassig en vond bij hen waar ik naar op zoek was. De verzending was prima, doos netjes ingepakt en al met al nette service.

20 liter metaal jarrycan

4 metalen jerrycans besteld via preorderwerd gezegd word geleverd tussen 22 en 29 aprilwerd keurig op tijd geleverd.het zijn 4 mooie stevige jerrycans van metaal en keurig afgewerkt met een goede sluiting.zeker een aanrader.
Geïmporteerde review

Ondanks 1 jerrycan die lekte een heel goede ervaring.

1 jerrycan van de 4 lekte helaas met wat schade tot gevolg. Het is en blijft een maakproces waar iets mee fout kan gaan. Met het contact erna en de afhandeling kunnen veel organisaties nog wat leren. Zeer goede afhandeling en gericht op de klant. Klantenservice 100%.
20 emmers met deksel besteld om mijn poeder van decotechnieken in te bewaren. Snelle levering en voelen stevig. Top!
Geïmporteerde review

Wat ik besteld heb werd geleverd.

Echter, wat ik besteld had, paste niet. De hulp voor het bepalen van de goede dop werkte niet. Ook op mijn vragen omtrent het bepalen van de juiste dop werd niet geantwoord. De vermelding naar een bepaald type was onbekend voor hem, terwijl dit met 1 zoekopdracht te vinden is. Een blitz cap, een bekend type en vrij verkrijgbaar in de usa. Jammer…

Super

Bestelling goed geregeld en op de hoogte gehouden.Ook de service is geregeld 1 jerrycan was niet goed.Na een telefoontje en mailtje word er als het goed is een nieuwe opgestuurd.Dus niets dan lof voor dit bedrijf.
Geïmporteerde review

Duidelijke site en snelle levering

Per toeval vond ik ik jerrycanshop. Het is een mooie duidelijke site en kon dus ook snel vinden wat ik zocht. Alles word duidelijk via de mail bevestigen je kunt alles volgen. En snelle levering. Als je een jerrycan nodig bent raad ik je hun ten zeerste aan

Inhoud verpakking?

Snelle levering, prima website. Er was mij één ding niet duidelijk: of de jerrycan een afsluiter had of dat ik deze apart moest bijbestellen. Er stonden 2 afgebeeld (kraantje en zwarte dop). Beide zaten in de doos. Dus uiteindelijk prima.
Geïmporteerde review

Snelle correcte levering !

Jerrycans zien er goed uit! Vergeleken met mijn oude Jerrycans is de wanddikte wel minder, maar toentertijd was alles zwaarder!Ik ga er dan ook vanuit dat ze jarenlang meegaan als reserveopslag voor mijn oldtimers?Groetjes, Jos!

Perfecte service

Had drie zwarte jerrycans besteld, uitstekend verpakt, maar ik kreeg twee zwarte en een rode.Effe gemaild, en ik kon de rode terugsturen of korting op de bestelling.Perfecte service, ben heel tevreden, ook over de kwaliteit van de jerrycans!
Geïmporteerde review

Prettige levering en mooi product

Tijdens het bestellen werd netjes aangegeven dat ze het erg druk hebben waardoor de levertijd langer is dan normaal. Geen probleem en top dat ze,het tenminste melden. Bestelling alsnog binnen 3 dagen in huis. Top geregeld!