Klanten waarderen het brede aanbod en de beschikbaarheid van specifieke merken. Ook wordt de klantenservice regelmatig geprezen om de behulpzaamheid. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de ontvangen artikelen en wordt de webshop door sommigen als zeer betrouwbaar ervaren. Aan de andere kant zijn er ook negatieve ervaringen, zoals problemen met de snelheid en betrouwbaarheid van de levering. Sommige klanten vinden de communicatie over bestellingen traag of onvoldoende en er zijn meldingen van fouten of verkeerde leveringen. De klantenservice wordt daarnaast soms als onvriendelijk ervaren en schiet volgens sommige klanten tekort in communicatie.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmodelomondo.com/nl_nl
Dit is niet de eerste keer dat ik hier bestel, en ook nu stelden ze niet teleur. Dit keer Busch producten en gras gekocht. De kwaliteit is zoals altijd perfect, maar het is vooral het team dat de ervaring compleet maakt. Ze zijn elke keer weer ontzettend behulpzaam, herkennen je als klant en geven eerlijk advies.
Inmiddels alweer een paar keer hier besteld om m'n Jägerndorfer collectie uit te breiden, en het is echt m'n go-to webshop geworden hiervoor. Levering is altijd super snel en het is gewoon een betrouwbare club. Aanrader!
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Bedankt voor je feedback!
Geweldige ervaring.
Ik heb hier voor het eerst iets besteld en alles werd snel geleverd. Ze hebben een groot assortiment en de prijzen zijn redelijk. Ik ga hier de volgende keer weer bestellen.
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Wat ontzettend leuk om te horen! Hartelijk dank voor je review en je eerste bestelling bij ons.
Fijn dat de snelle levering, het assortiment en de prijzen in de smaak vielen. We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te mogen helpen!
Dit is mijn tweede bestelling bij hen, ik kijk ernaar uit om de bestelling te ontvangen! Zoals gewoonlijk zijn ze deskundig en behulpzaam! Ze deden er alles aan om te helpen."
Ik ben erg blij met de hulp! Ik wilde nog wat artikelen aan mijn bestelling toevoegen voordat deze werd verzonden, en mijn verzoek werd meteen in behandeling genomen! Bedankt!
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Wat een geweldig bericht om te lezen! Graag gedaan, natuurlijk. We zijn blij dat we het op tijd aan je bestelling hebben kunnen toevoegen.
Veel plezier met al je nieuwe artikelen, en we hopen je in de toekomst weer te zien!
Het team heeft me geholpen de Wilesco-onderdelen te vinden die ik nodig had. Tot nu toe ben ik tevreden!
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Fijn dat we je hebben kunnen helpen!
Mijn skiset is aangekomen en ik heb een paar extra gondels besteld om ze af te wisselen. Ik kijk er erg naar uit om mijn nieuwe
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Wat fijn om te horen dat de skiset veilig is aangekomen! We wensen jullie veel plezier bij het wisselen tussen de gondels. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of het gevoel hebben dat er iets ontbreekt, aarzel dan niet om het ons te laten weten.
We hopen dat jullie veel plezier beleven aan jullie nieuwe aankoop!
Nog niets ontvangen
Niks verstuurd en dus ook niks ontvangen na 5 werkdagen, in het weekend eindelijk reactie op mijn mails en lijk ik de bestelling toch te ontvangen.
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
We zijn direct voor je aan de slag gegaan: de bestelling is inmiddels verzonden en de trackinglink is zojuist naar je gemaild.
Bedankt voor je geduld en je feedback, hier leren we van. Mocht er nog iets zijn, laat het ons dan gerust weten!
Product besteld en snel geleverd maar helaas het verkeerde product.
Na telefonisch contact in mijn beleving niet al te vriendelijk het product betaald terug gestuurd met begeleidende brief om het juiste product te sturen, helaas. Wel het geld terug ontvangen maar een keer verzendkosten niet. Waarom niet het juiste product gestuurd het is tenslotte op voorraad volgens de website. Post NL gesponsord en niets gekregen
Hallo,
Het spijt ons heel erg en we hebben dit al doorgegeven aan het fulfilmentteam! Nogmaals onze excuses
Ik koop al jaren Jägerdorfer-artikelen en breid mijn collectie uit via Modelomondo. Mijn enige adres in Nederland!
Bedankt voor je aankoop!
Ik ben erg tevreden over het product; ik heb met de artikelen van hier een heel Jaegerndofer-skiresort gebouwd
Bedankt voor je aankoop
Ik heb het artikel ontvangen, ik ben helemaal weg van mijn Jaegerndorfer-set
Bedankt voor je aankoop
Goede kwaliteit en snelle afhandeling.
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle afhandeling. Daar doen we het voor!
Bedankt voor je aankoop
goed aanbod, scherpe prijs en snel geleverd
Hallo,
Bedankt voor je aankoop bij
Ik ben helemaal weg van mijn artikelen, ik ga zeker nog eens bestellen. Het was snel en betrouwbaar.
De verlichting voegt zeker wat toe. Ook de grootte van het autootje is prima
Verkeerde bestelling gedaan en zonder probleem credit aan gemaakt
Dringend veranderen van vervoerder Dpd zijn ziekelijke amateurs die niet weten wat ze doen .
Heb meer dan twee weken moeten wachten eer ik mijn zending toekreeg ik had ze al als verloren beschouwd .
Antwoord van modelomondo.com/nl_nl
Hallo vervelend om te horen dat DPD zn taak niet goed heeft gedaan. We gaan dit zeker bespreken met onze logistieke partner.
Ik hoop dat wij het deel waar wij invloed op hebben wel goed hebben gedaan, en ik hoop dat je de revieuw die je gegeven hebt op basis van de combinatie van hoe goed we het gedaan hebben zou willen geven. Nu worden wij met deze review hard gestraft voor iets waar we helaas slechts beperkt invloed op hebben
Bestelling nog niet gekregen.