KAYA Sieraden- Logo - Beoordelingen

KAYA Sieraden
Beoordelingen:

1.318 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.070 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een foute bestelling gedaan nadat mijn telefoon 4 keer een storing had en per ongeluk een zilveren armband besteld ipv een goud kleurige met gravering. Contact gehad met Kaya en ik mocht de armband terug sturen. Wat een service echt super!!! Inmiddels heb ik de gouden armband binnen met gravering, hij is subtiel en fijntjes en erg mooi ben er heel blij mee! Kaya bedankt voor de service en ik bestel zeker nog een keer bij jullie.

Meest relevante negatieve beoordeling

18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had op vrijdag 2 sieraden besteld. 1 daarvan was een verjaardagscadeau voor mijn dochter. Op woensdag kwam 1 sieraad binnen. Dit was helaas niet het cadeau. Ik heb toen meteen geprobeerd te bellen maar kreeg niemand aan de lijn. Daarom maar een appje gestuurd. Ik vind dit zo'n onpersoonlijke manier van communiceren, maar goed. Er kwam na anderhalf uur een berichtje terug waarin werd aangegeven dat het sieraad alsnog op de post werd gedaan. Ik had gehoopt dat dit meteen zou gebeuren zodat het toch nog zou worden bezorgd op mijn dochters verjaardag. Dit was dus niet het geval. Jammer dat er pas na een tweede appje van mijn kant een digitaal excuus kwam en op geen enkele manier een compensatie of wat dan ook. Ook al ben je een webshop, de klant is wel nog steeds een fysieke klant met gevoelens dus zou het fijn zijn als daar op die manier mee wordt omgegaan.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor KAYA Sieraden

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Het openmaken van het pakketje was al een feestje. Heel netjes verpakt. Ik had sieraden met vingerafdruk besteld, deze zijn erg mooi geworden. De levering liet op zich wachten, door postnl, maar de communicatie hierover verliep heel fijn. Absolute aanrader. Zal hier zeker nog eens bestellen!
Beoordeling melden
LW
Lauran W.
Amersfoort
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aandenken Superoma

Wij hebben 5 leren armbandjes besteld voor mijn moeder haar achterkleinzoons. Als aandenken aan hun Superoma. De bestelling was vlot verzonden en ieder armbandje netjes in een doosje verpakt. Heel mooi! Erg blij mee!
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
4 sterren omdat er snel is geleverd, welliswaar eerst het verkeerde product maar na 1 x bellen de volgende dag het juiste geleverd gekregen. En na verhouding wel prijzig voor hetgene wat ik besteld heb.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kan alleen maar zeggen dat wij super tevreden zijn😄

Ik had twijfels bij de tekst voor op de handgeschreven heren armband. Over en weer gechat en werd vriendelijk en duidelijk geholpen. Ook de levering was erg snel. De armband mooi en netjes verpakt.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden over mijn bestelling. Ik heb al paar keer juwelen bestel en altijd ben ik er erg tevreden mee. De juwelen zijn in het echt gewoon nog mooier en zijn heel leuk om als cadeau te geven.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klein mankementje

Bij een bedelketting bleek bij een letter de aansluiting niet in orde. Na 1 whatsapp bericht kreeg ik een pardon en een nieuwe letter opgestuurd. Top bedrijf!
Beoordeling melden
16 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit van de tijgeroog kralen. En het kleine stukje personalisatie is precies groot genoeg. Mijn man hiermee verrast en hij vond hem geweldig.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Er was een kettinkje kapot aangekomen Er werd zonder enig probleem een nieuwe verzonden. Echt super service Zou kaya zeker aanraden bij anderen
Beoordeling melden
CN
Carry N.
Stabroek
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne firma die indien nodig hun verantwoordelijkheid neemt. Heb hier al verschillende bestellingen geplaatst en super tevreden over.
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect en snel

Snelle levering (België 3 dagen). Mooie juwelen, correct gegraveerd, exact als beschrijving. En mooie verpakking!
Beoordeling melden
CS
Carin S.
Dongen
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi sieraad. Prima snelle levering. Ben er super blij mee. Heb ketting 2 ouders met 2 kinderen.
Beoordeling melden
DB
Dj B.
Kampen
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie hanger en ketting. Goede kwaliteit. Zeer snelle levering in een mooie verpakking. Erg blij mee
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Net bedrijf

Goede service, goed bereikbaar, netjes verpakt. De kwaliteit van de armbandjes viel wat tegen.
Beoordeling melden
CS
Carin S.
Dongen
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi armbandje alleen jammer dat verlengstukje heel dus is en daarom bang ben het te verliezen.
Beoordeling melden
CT
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden.

Goed contact, snelle levering en product is zoals op foto en de beschrijving. Ben tevreden .
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering armband en mooie herinnering voor kleinzoon z’n afscheid musical groep 8
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitleg webshop is heel duidelijk en de afspraken worden nagekomen een hele fijne winkel
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie sieraden, goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar en snel geleverd.
Beoordeling melden
JV
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en zoals beschreven, een hele mooie armband
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige armbandjes.

Prachtige armbandjes en in nette verpakking bezorgd.
Beoordeling melden