S&V Stegplattenversand

1.758 reviews in totaal   448 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, stipte en correcte levering van bestellingen. De vriendelijkheid van chauffeurs en medewerkers wordt veelvuldig geprezen. Ook de duidelijke en snelle communicatie via telefoon, mail en tijdens het bestelproces wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en naar verwachting ervaren. Daarnaast geven veel klanten aan goed en deskundig advies te hebben ontvangen, vaak via de telefoon. De website wordt als duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik beschreven. Ook waarderen klanten het vermogen van de service om snel en adequaat problemen of onduidelijkheden op te lossen.

ReviewsS&V Stegplattenversand

Prima service alles is verlopen volgens afspraak een mooi op maat verzaagd

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over het op maat verzagen van uw bestelling. Wij besteden veel aandacht aan nauwkeurig maatwerk, zodat u de materialen direct kunt verwerken in uw project 📏✂️ Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Goede service en prima levering

De kleur was er niet meer, maar er is meteen actie ondernomen en een alternatief geboden. Levertijd was prima en helemaal volgens afspraak afgeleverd in Cuijk

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Bedankt voor uw review. Goede service en prima levering, daar doen we het voor! Wat betreft de kleur; zou u contact met ons op kunnen nemen via de klantenservice? Al onze materialen in verschillende kleuren in onze online shop zijn direct uit voorraad leverbaar. We horen graag van u 👍 Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Competente medewerkers. Platen waren precies op maat en een week nadat ik ze besteld heb kwamen ze in perfecte toestand bij me aan.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat u onze medewerkers als competent heeft ervaren. Ook mooi dat de platen precies op maat waren gezaagd en dat alles binnen een week in perfecte staat bij u is aangekomen 😊📏📦 Nauwkeurig maatwerk gecombineerd met een zorgvuldige levering is precies waar wij naar streven. Geweldig dat u dat zo heeft ervaren! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Zoals besteld alles keurig geleverd . Alleen jammer dat er geen beschrijving bij zat . De you tube filmpjes zijn in het Duits.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Dank voor uw review en uw feedback! Fijn om te horen dat alles zoals besteld en keurig geleverd is 😊📦🚚 Wat betreft de beschrijving begrijpen wij uw opmerking. Bij onze producten verwijzen wij naar de montagehandleidingen en video's die online beschikbaar zijn. Daarnaast is er ook een Nederlandstalige PDF-handleiding beschikbaar die de montage stap voor stap begeleidt 🇳🇱📄. De video's zijn momenteel deels nog in het Duits 🇩🇪, afkomstig uit onze jarenlange activiteiten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. We begrijpen dat dit niet voor iedereen ideaal is en nemen deze feedback graag mee. Dank voor uw vertrouwen en veel succes met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Fijne en vriendelijke klantenservice, in overleg de bezorgdatum gepland, ook netjes en vriendelijk bezorgd

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke klantenservice en dat we samen een passende bezorgdatum hebben kunnen plannen 😊 Wij begrijpen dat een levering goed moet aansluiten op de planning van onze klanten. Daarom denken we, waar mogelijk, graag mee over een geschikt levermoment. Fijn dat ook de bezorging netjes en vriendelijk is verlopen 🚚🤝 Dank voor uw vertrouwen en de mooie review! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Topservice, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Doen er alles aan om te helpen.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat een prachtige review — hartelijk dank! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😊 Het doet ons ontzettend goed om te horen dat u onze service en onze vriendelijke, behulpzame medewerkers zo waardeert. Wij geloven dat een goede klantbeleving begint met écht luisteren en meedenken, zodat we voor iedere klant de beste oplossing kunnen vinden. 🤝💪 Dat u aangeeft dat wij er alles aan doen om te helpen, is een van de mooiste complimenten die ons team kan krijgen. Dank voor uw vertrouwen en uw mooie woorden! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Goede kwaliteit en snel geleverd. Nauwkeurig op maat en kosteloos nog ook, top werk S&V! Één van onze projecten voor onze bloemen op een beurs staan er op en top bij, dankjewel en complimenten voor de chauffeur, dat ging heel snel en zorgvuldig.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw prachtige review en de 5 sterren! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de goede kwaliteit, de snelle levering en onze kosteloze en nauwkeurige zaagservice. Wat leuk dat uw project voor de beurs er dankzij onze materialen zo strak bij staat! 🌸 Ook uw compliment voor onze chauffeur geven we graag door — daar doen we het voor! 🚚✨ Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Ik kwam te laat aan om mee te helpen om te lossen maar de chauffeur had het al netjes opgelost. De beloftes over de telefoon over datum en dat de chauffeur in geval van nood zelf zou lossen waarschijnlijk ook keurig waar gemaakt. Erg prettig voor mij als ZZP er!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste Klaas, Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat u onze snelle en betrouwbare service waardeert — we zullen uw waardering uiteraard ook delen met de betreffende chauffeur die netjes met u heeft meegedacht. Dat doet ons denken aan een typische Johan Cruijff-wijsheid die precies raakt waar wij bij S&V voor staan: “Goede service is heel makkelijk, maar makkelijk service verlenen is heel moeilijk”. Elke dag doen wij ons best om die “moeilijke” kant makkelijk te maken: duidelijke afspraken, meedenken, persoonlijk contact en leveren volgens belofte 🤝 Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Compleet dak is gemakkelijk te bestellen via de website. In mijn geval is het dak vrijliggend en had ik eigenlijk het dubbele aantal eindstukken willen hebben voor de afwerking. Hier was ik me tijdens het bestellen niet helemaal bewust van maar heb ik goed kunnen oplossen.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het complete dak eenvoudig te bestellen was via onze website. Mooi dat u uw situatie met de eindstukken zelf goed heeft kunnen oplossen. Bij vrijliggende daken kan dat inderdaad net even anders uitpakken — dat zijn precies de details waar we graag in meedenken 😊 Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over de afwerking of montage, dan staan we uiteraard voor u klaar. Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Lisa #BouwenMetVertrouwen
ik heb voor compleet terras dak besteld 7x3 meter en bestelling was perfect geleverd en alle componenten waren aan wezig. home page met delen is duidelijk opgezet in vergelijk van S&W concurenten die vaak een moeilijk opgezet onderdelen webside hebben. mijn complimenten voor S&W. tijd is costbaar.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste Joop, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de 5 sterren! Wat fijn om te horen dat uw complete terrasoverkapping met polycarbonaat kanaalplaten van 7×3 meter perfect geleverd is en alle onderdelen aanwezig waren. 🙌 Uw compliment over onze duidelijk opgebouwde website waarderen we enorm — tijd is kostbaar, en wij doen er alles aan om bestellen van kunststof materialen voor dak en gevel zo eenvoudig mogelijk te maken. ⏱️ Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

goede service

snelle en juiste levering van een erg vriendelijke chauffeur. bij telefonische vragen nemen ze de tijd met de juiste en info en ook weer erg vriendelijk. prima mensen met een prima kwaliteit en service.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat goed om te lezen dat de levering snel en correct is verlopen en dat u onze chauffeur als vriendelijk heeft ervaren ⭐⭐⭐⭐⭐ Ook mooi dat u de telefonische ondersteuning zo positief benoemt. Wij vinden het juist belangrijk dat, ondanks alle automatisering en innovaties, het menselijke contact centraal blijft staan. Even de tijd nemen, echt meedenken — dat maakt voor ons het verschil 😊 Fijn dat u onze kwaliteit en service zo waardeert. Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Lisa #BouwenMetVertrouwen
Gaarne een dag vantevoren even bellen voor de levering

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review én uw waardevolle feedback! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😊 We begrijpen goed dat het prettig is om vooraf te weten wanneer de levering plaatsvindt. Daarom ontvangt iedere klant uiterlijk één werkdag vóór de bezorging een bericht van onze transporteur met de aankondiging van de levering. Op de dag van levering neemt onze chauffeur vervolgens uiterlijk een halfuur vóór aankomst telefonisch contact op. We zien dat ook in uw geval de aankondiging van de bezorging per e-mail is verzonden. Uiteraard nemen we uw opmerking mee en bedanken we u voor het delen van uw ervaring. Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen

Had PC platen besteld, maar had de verkeerde

Had PC platen besteld, maar had niet goed gekeken naar de maaswijdte. Contact gelegd met S&V en offerte omgezet naar de juiste platen. Snel en netjes behandeld en opgelost.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Bedankt voor uw review met 5 sterren! Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is opgelost nadat u de keuze in platen nog wilde aanpassen! Dit soort situaties komen vaker voor en daarom denken wij graag mee — mooi dat we uw offerte direct hebben kunnen omzetten naar de juiste kanaalplaten zodat u verder kon zonder gedoe 😊 Daar doen we het voor: meedenken en oplossen, ook als er onderweg iets aangepast moet worden. Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
duidelijke site en snelle levering volgens de opgegeven tijd.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren en dat de levering netjes binnen de opgegeven levertijd is verlopen. Wij vinden het belangrijk om duidelijke informatie te bieden én onze afspraken na te komen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 💪🚚 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Na wat vragen te hebben over een product snel, vriendelijk en duidelijk antwoord.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u na uw vragen snel, vriendelijk en duidelijk bent geholpen. Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goed advies, zodat u met vertrouwen de juiste keuze kunt maken voor uw project. 📞💪 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw bestelling! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Bestelling polycarbonaat platen prima verlopen. Netjes en onbeschadigd bezorgd. Aanrader deze firma.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat uw bestelling van de polycarbonaat platen prima is verlopen en dat alles netjes en onbeschadigd is bezorgd! Bij deze producten besteden we extra aandacht aan verpakking en transport, zodat ze ook daadwerkelijk in perfecte staat bij onze klanten aankomen 📦🚚😊 Dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in S&V. Dat waarderen wij enorm! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Snelle levering en platen exact op maat gezaagd. Topservice!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! ⭐⭐⭐⭐⭐ 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat de platen exact op maat zijn gezaagd. Nauwkeurig maatwerk vinden wij ontzettend belangrijk, zodat u direct aan de slag kunt met uw project. 📏✂️ Geweldig om te lezen dat u onze service als topservice ervaart. Dat is precies waar wij ons iedere dag voor inzetten! 💪 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Snelle levering binnen de aangegeven 5 werkdagen. Chauffeur van het transportbedrijf gaf zelfs nog aanwijzigingen over hoe de platen te monteren. Kortom enorm positieve koopervaring.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Wat fijn om te horen dat de levering binnen de aangegeven 5 werkdagen is verlopen en dat u zo’n positieve ervaring heeft gehad ⭐⭐⭐⭐⭐ Mooi dat de chauffeur zelfs nog praktische montage-tips heeft meegegeven — dat soort extra service maakt echt het verschil 😊🚚 Wij doen er alles aan om kwaliteit en service hand in hand te laten gaan, van bestelling tot plaatsing. Geweldig dat u dat zo heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Zeer vriendelijke chauffeur, topkerel! Materialen mooi ingepakt. Chauffeur heeft alles nagekeken zodat de levering klopte. Waren ze allemaal maar zo!

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Dat klinkt als feedback voor de/het beste jongen/meisje van de klas 🙌 bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat onze chauffeur zo’n topkerel was en alles zorgvuldig heeft nagekeken bij levering 👍😊 Deze feedback zal ons chauffeur ook enorm waarderen. Fijn dat ook de materialen netjes verpakt zijn aangekomen — zo hoort het van begin tot eind te kloppen. Dank voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen
Correcte behandeling en snelle levering.

Antwoord van S&V Stegplattenversand

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze correcte behandeling en de snelle levering. Wij vinden het belangrijk om iedere klant vriendelijk en professioneel te helpen, met een levering die volgens afspraak verloopt 🤝🚚 Dank voor uw vertrouwen en veel plezier met uw project! Met de meest vriendelijke groeten ☀️ Sandra #BouwenMetVertrouwen