degelijkedeuren.nl

468 reviews in totaal

468 reviews since 30 jul 2024

Gecertificeerd sinds: 30 jul 2024
degelijkedeuren.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en afwerking van de deuren en materialen. De levering verloopt meestal snel en volgens afspraak. De klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid en behulpzaamheid van het personeel en de service worden geprezen. Ook de communicatie wordt doorgaans als duidelijk, snel en vriendelijk ervaren. De montage van de deuren is over het algemeen eenvoudig en de prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig beschouwd. Problemen of fouten worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost door het bedrijf. Er zijn enkele klachten over leververtragingen of afwijkende levertijden. Daarnaast zijn er opmerkingen over gebrekkige updates of beperkte bereikbaarheid van de klantenservice. Sommige klanten missen duidelijke instructies bij de montage of hebben suggesties voor verbetering.

Reviewsdegelijkedeuren.nl

Vriendelijke mensen. De deur was in de verkeerde maat geleverd. Het was binnen een 1 week opgelost. Service was super!

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je tevreden bent.
Ik had een ander maat nodig en dankzij de uitstekende medewerking goed geregeld

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je ons hebt beoordeeld!
Heel snel geleverd en de deur is prachtig

Bedankt dat je jouw positieve koopervaring met ons hebt gedeeld.
Loved the door quality. Its really beautiful and the not too expensive.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je reactie!
Staaltjes aangevraagd, deze werden snel opgestuurd. Helaas is brons toch echt te bruin. Zal dan toch weer zwart worden 😳

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Bedankt!
De samples waren mooi en op tijd geleverd

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Fijn om te horen dat u de samples op tijd hebt ontvangen!
De deuren zijn uitstekend ! Mooi gemaakt !! Ik zou wel een verbetervoorstel willen doen . In plaats van kruiskop schroeven naar Torx

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor je review! We gaan de informatie mee nemen in ons proces.

Hulpzame personeel en prachtige deuren!

Hulpzame personeel en prachtige deuren

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Wat een fantastische feedback, leuk om te lezen! Hartelijk bedankt!

Bijzondere levering, maar gelukt!

We moeten de deur nog installeren, maar de levering is top geweest. Helaas door mijn dove schoonmoeder, de bel die het niet deed en een foutief telefoonnummer die de bezorger had ontvangen, was de bezorger wel aanwezig maar hebben wij de deur nooit ontvangen. Gelukkig kon er na een paar belletjes en berichtjes heen en weer er een nieuwe aflever moment geregeld worden de volgende dag al! Zo liep de planning ook niet in de soep voor de rest van het klussen. Bedankt nog hiervoor! We gaan in alle waarschijnlijkheid genieten van de deur!
Top deur duurt even maar loont wel

Goede communicatie en kwaliteit

Goede communicatie, En hele nette en Degelijke deuren

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Was precies zoals beschreven. Goeie communicatie, snel antwoord op vragen. Zeer vlotte levering. Kortom precies zoals het hoort!

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je ons hebt beoordeeld, bedankt!
netjes verpakt goede hulp bij ontvangst

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Geweldig om te lezen, dank je wel!
Top service en top kwaliteit!

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor de mooie review, wij waarderen de door u genomen moeite enorm!
Goed werkende helpdesk/chat en snelle levering.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!
Juiste afmetingen en tijdig geleverd zoals afgesproken. Wat beter kan. De eenvoudige folder is voor beginners niet zo duidelijk. De afstelling sofclose is mij niet zo duidelijk van de eerste keer en de blokjes voor de speling plinten op te vangen zou beter 12 mm zijn ipv 7 mm. Hierdoor hangt de deur wat scheef bij mij.Verder mooie afwerking
Alles volgens afspraak Top

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent.
Blij mee!

Bedankt dat je jouw positieve koopervaring met ons hebt gedeeld.
Deur mooi op tijd afgeleverd en ziet er goed uit! Duurt nog wel even voordat ie geplaatst wordt zodra ie staat sturen we nog een foto.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Fijn om te horen, Paul! We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent!

Bij Degelijke Deuren zijn we ervan overtuigd dat een goed ontworpen deur een ruimte kan veranderen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is wat ons drijft. We doen ons best om de beste d...