2Cheap.nl

9.281 reviews in totaal   977 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 dec 2018

2cheap.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, de scherpe en concurrerende prijzen, en de goede kwaliteit van de producten. De vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt vaak geprezen, evenals de duidelijke communicatie, regelmatige statusupdates en goede bereikbaarheid. Het bestelproces wordt als eenvoudig ervaren en de website als overzichtelijk, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Er zijn echter enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of onduidelijkheid wanneer producten niet op voorraad zijn en wensen betere notificaties bij vertragingen. Ook zijn er incidenteel klachten over productspecificaties of defecten.

Reviews2Cheap.nl

Reserve onderdelen voor een hogedrukspuit snel en correct geleverd, niet echt goedkoop maar dat zijn onderdelen nooit en ik was ermee geholpen
J S
Jelmer S.
Helaas is het gat te groot hij past niet in de cirkelzaag waar ik ze voor besteld had. Met de verloop ring kan ik hem niet vast zetten dan zakt hij over de bevestiging heen.
Doen wat je zegt, zeggen wat je doet. Vlotte webinterface, snelle levering, prima prijs. Dit keer voor eladtiekhaken voor op de aanhangwagen.
Goede keuze uit onderdelen van goede kwaliteit voor een goede prijs. Wat beter kan: de zoek en filter mogelijkheden op de website, dat kan beter.
Prima ontvochtiger op basis van zouten en druipbak. De bestelling werd in prima staat, zeer snel en met de glimlach bezorgd!
Goedenavond, heb het bestelde al in gebruik helemaal tevreden mee ook een groot compliment voor de snelle verzending. Graag tot de volgende keer, groetjes, Cor
Komt overeenkomst na, kan misschien iets sneller verzenden, makkelijk om contact te krijgen.
E Z
Eric Z.

Goede kwaliteit voor een super lage prijs !

Goede kwaliteit, prima prijs (eigenlijk te goedkoop geprijsd) en snelle levering... SUPER !
Fijn bedrijf geeft direct een bericht over de order en laat je goed op de hoogte blijven waar je order en wanneer je order wordt verstuurd. Producten zien er goed uit.

Antwoord van 2Cheap.nl

Dank je wel voor je uitgebreide en fijne review. Het doet ons goed om te horen dat je direct een bericht over je bestelling hebt ontvangen en tijdens het hele proces goed op de hoogte bent gebleven. Mooi om te lezen dat de producten er daarnaast ook goed uitzien. - Team 2Cheap
Ik was verast, toen ik een probleem met de levering melde via het daarvoor voorzien kanaal (fout van de transporteur) kreeg ik bijna onmiddellijk respons en werd de levering onmiddellijk opnieuw verstuurd. Ook nog wat correspondentie achteraf via e-mail ging heel vlot heen en weer. Heel tervreden.

Antwoord van 2Cheap.nl

Dankjewel voor je 5 sterren! 😊 We vinden het echt top dat je dit deelt. Vervelend dat de transporteur eerst de mist in ging, maar fijn dat we het snel konden rechtzetten met een nieuwe zending. En dat de communicatie daarna via e mail zo snel heen en weer ging, is precies wat we willen. Super dat je tevreden bent. - Team 2Cheap
Prima universeel kettinspatbord voor een zeer scherpe prijs. De levertijd is wat aan de lange kant!
Ben tevreden met mijn bestelling, precies zoals omschreven. Goede prijs kwaliteit en snelle levering.
Alles was optijd binnen en netjes verpakt ben zeer tevreden. Zal vaker wat bestellen 😁
Daar je tegenwoordig geen reserveband meer krijgt is dit natuurlijk een uitkomst. Hoop natuurlijk dat je hulpmiddelen nooit nodig hoeft hebben .
Goed product, snel geleverd, fijn dat er updates mbt bestelling zijn en snel in de brievenbus geleverd.
R V
rene v.
Hele goede service!!!! 1 artikel was defect en werd kosteloos vervangen.
Goed product, snelle levering en lage verzenkosten. Topwinkel!
onderdeel kwam later binnen was nog niet op voorraad . verder alles goed

Goede service!

Goede webshop met veel keus en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goede bereikbaarheid via mail en een servicegerichte instelling!

Opona

Zgodnie z planem. Przesyłka dotarła na czas. Produkt zgodny z zamówieniem.

2Cheap.nl

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het juiste adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanha...