Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 25 sep. 2023
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017

Beoordelingen voor Body&Fit NL

8.034 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

128.140 beoordelingen in totaal

11 sep. 2023
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

TB
Thierry B.
Destelbergen
Steeds goede afhandeling, duidelijk beeld op de site welke combinaties er zijn (voordeliger) en nog geen enkel probleem ondervonden in de checkout flow.
28 aug. 2023

Tevreden met het eiwit brood

Het brood is redelijk koolhydraatarm en eiwit rijk, makkelijk te bereiden en luchtig. Heel tevreden. De smaak....geen idee sinds '16 geen smaak meer.
31 aug. 2023
Even daar gelaten dat de prijzen altijd lager mogen, is body & fit 5 sterren waard. Levering altijd snel en in orde. Producten goed, communicatie ok.
3 sep. 2023

Top!

Soepel en vlot besteld en geleverd, zelfs bij bestellingen op zaterdag/zondag! De smaak bevalt goed en heeft een hoog gehalte aan proteinen
JT
Joep t.
Utrecht
11 sep. 2023
De eigen merk-producten zijn helemaal top en zijn voordelig. De website zou handiger/gebruiksvriendelijker kunnen worden ingericht.
10 sep. 2023
Bezorging gaat (bijna) altijd volgens afspraak. Ik heb nog nooit een fout kunnen ontdekken in de bestellingen die ik doe.
De producten zijn fijn om te gebruiken en ook lekker. Daarnaast vult het mijn behoeftes om iets lekkers te willen eten.
11 sep. 2023
Super proteïne Shake lekkere smaak en de eerste die lekker is alleen met water, andere moest ik altijd met melk mengen
DT
Derek t.
Brussel
23 uur geleden
Prima prijs/kwaliteit en snelle verzending. Geen 5 sterren om dat er altijd wel iets uitverkocht is dat ik nodig heb..
RV
Ronald v.
Rotterdam
prima body en fit heeft vaak kortingen en levert altijd op tijd. ook is alles netjes ingepakt. ben tevreden met b&f.
NV
Nancy v.
Eindhoven
30 aug. 2023
De proteinerepen zijn lekker. De prijs is wel aan de hoge kant, zelfs in de aanbieding. De levering is supersnel.
6 sep. 2023
Snelle levering, professioneel bedrijf. Heeft zn zaakjes goed op orde. Je kan gerust zonder problemen bestellen.

Prima!

Prima assortiment, de proteïnerepen zijn uitstekend in prijs-kwaliteit, leuke acties en aanbiedingen, etc, etc!
1 sep. 2023
Hoe makkelijk kan ik een bestelling doen, altijd is er wel artikelen in de aanbieding. Bezorging super snel.
GK
Gustaaf ( Staf ) K.
SCHOTEN - BELGIE
30 aug. 2023
Ben al jaren klant en nog NOOIT teleurgesteld.... Mijn welgemeende dank hiervoor.. Met vriendelijke groet
6 sep. 2023
Goede kwaliteit supplementen en leverings betrouwbaar. Klantvriendelijk en een overzichtelijke website.
Altijd mooie aanbiedingen, super snel. En het kiezen van een willekeurige bezorgdag is ook top!!
FN
Frank N.
Dordrecht
12 sep. 2023

Prima bedrijf met snelle levering!

Goede product omschrijving, overzichtelijke webshop, snelle levering. Overall een prima bedrijf!
29 aug. 2023
de snelle levering beviel mij goed. Ik zou zo 1,2,3, niet weten wat u beter zou kunnen doen!

Duidelijk

Duidelijk, supersnelle reactie, kwalitatieve hoogstaande producten, correcte prijs,...