Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
Body&Fit NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Body&Fit NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Body&Fit NL

8.406 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

125.006 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

12 jun. 2022
Jullie producten zijn super..ik gebruik ze al jaren en zijn een perfecte aanvulling voor mijn voedingspatroon..ook tijdens mijn proces om heel wat kilo’s af te vallen..alleen zou het fijn zijn dat producten eerder weer op voorraad zouden zijn..soms duurt wachten langer dan een maand en ben ik door mijn voorraad heen..maar verder perfect!!.

de meest kritische beoordeling

8 apr. 2022
De kwaliteit is in orde, echter word je voor de gek gehouden. Wekelijks krijg je meerdere e-mails over aanbiedingen. 2e product gratis, zoveel % korting, etc., dit is allemaal dikke misleiding! De prijzen van de producten worden telkens aangepast, waardoor de uiteindelijke prijs nauwelijks varieert. Voorheen was dit ook soms het geval, maar niet zo extreem als nu. Hiermee worden wij als klant alleen maar voor de gek gehouden en dit weerhoudt mij ervan om weer te bestellen. Dikke misleiding. Uiteraard zullen ook jullie prijzen omhoog zijn gegaan, echter is dit geen excuus voor de misleiding.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

2 mrt. 2023

van H D.
Zoeken en filters zijn prima. Getoonde info prima. Gemak van bestellen prima. Geen verzendkosten zeer prettig. Snelheid van leveren en info meestal uitstekend.
1 mrt. 2023
Alles staat erg overzichtelijk op de site, bestellen gaat makkelijk en het verzenden gebeurd snel. Al met al zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen..
10 mrt. 2023
De kwaliteit van de aangeboden producten, de opvolging en verzending ervan, en de vele kortingen. Wat beter kan ? Op moment vind ik het goed zoals het is.
8 mrt. 2023
De bestelling komt echt de volgende dag binnen. Iets wat veel webshops tegenwoordig niet voor elkaar krijgen. De bestellingen zijn ook altijd compleet.

Wij bestellen al jaren de vitamine"s en omega3 calcium en magnesium tot volle tevredenheid het word altijd keurig bezorgd,en voelen ons hier prima bij.
Snelle levering en de producten smaken prima. Zonder zoetstoffen zou beter zijn, wat natuurlijker zoals Upfront, die repen zijn goed maar duurder..
Nog nooit problemen gehad met de bestelling. Nu moet ik wel zeggen dat ik nog nooit een smart product gegeten heb zonder 10x mijn mond te spoelen.
De prijzen zijn goed. De kwaliteit van wat men verkoopt is goed en ze leveren op tijd. Ik koop heel veel van wat ik nodig heb voor fitness hier.
Lekkere shake, bananen smaak is meer vanille maar prima voor mij, mis alleen een maatschepje bij de 2,5 kg zak (dit was mijn eerste bestelling)
Door een bestelling van 1+1 gratis verkeerd te doen toch nog mijn 1 gratis gekregen te hebben nadat ik gebeld had . dat was heel vriendelijk .

van Cor F.
Uitstekende prijzen, goede kwaliteit en snelle bezorging. Enig minpuntje is dat regelmatig producten niet voorradig zijn, anders vijf sterren.
5 mrt. 2023
Minder overzichtelijke website als een aantal jaar geleden, en de gratis zaken (hoewel niet belangrijk of doorslaggevend) zijn minder geworden
15 mrt. 2023
Prima producten. Snelle verzending. De prijzen zijn flink gestegen sinds de verpakkingen zijn vernieuwd. Gelukkig is er vaak korting.
28 feb. 2023
Ruim assortiment, prima prijs/kwaliteit verhouding, gemakkelijk groot inkopen, vaak een aardig cadeautje erbij. Gewoon meer dan prima
13 mrt. 2023
Goede producten, zeer snelle levering en uitgebreid assortiment, ik koop alle eiwitproducten bij Body&fit, al jaren zeer tevreden.

van N. d.
Ik koop hier de bio-erwten eiwitpoeder. Goede kwaliteit. Snelle verzending. Goede service. Achteraf betalen is een fijne service
1 mrt. 2023
Delivered very quickly, in a day and a half the package was already with me! There is also a wide range of products in the shop.

Over Body & Fit ruim tevreden echter de bezorging mag zeker worden heroverwogen. De ervaringen hiermee worden steeds slechter.
16 mrt. 2023
Altijd netjes en correct geleverd en niet onbelangrijk snel geleverd, ik heb de beste ervaring met hun eigen merk (body & fit)
De levering kwam plots een dag later dan eerst vermeld waardoor get nogal een chaos was maar heel tevreden van de producten