Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

4.953 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden132.044 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

Meest relevante negatieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke aanbiedingen. Snel verzonden. Alleen de bereikbaarheid van de klantenservice kan wel beter. Verder alles prima!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima - goede kwaliteit producten

Alles prima. Goede producten en snelle levering. Bij bestellen heel regelmatig en plannen dat te blijven doen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Betere beschrijving van het product..zak of pot. Wel geprobeerd netjes op te lossen en klantvriendelijk
Beoordeling melden
EV
Edwin V.
Amstelveen
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede aanbiedingen en netjes op tijd geleverd, nooit problemen gehad, echt een aanrader.
Beoordeling melden
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Alles ging volgens de afspraak, alles werd netjes en op de juiste dag geleverd. Heel content!
Beoordeling melden
AV
André V.
Uithoorn
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Professionele producten duidelijk beschreven voor welke doelen. Altijd snelle levering.
Beoordeling melden
TB
Tamara B.
Purmerend
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd volgende dag al in huis, bestelling klopt eigenlijk altijd en fijne producten.
Beoordeling melden
AL
Arie L.
Den Haag
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede artikelen en een goede gebruiksaanwijzing en specificatie van de vitamines etc.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima zoals gewoonlijk. Snelle en vlotte levering. Producten zijn ook goed.
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitsproducten en goede service voor een redelijke prijs en snel geleverd
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het prima zo, alleen stuur wat minder e-mails dat zou veel beter zijn.
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg gericht op mannen.shakers alleen groot en zwart! Eerder ook klein en rose.
Beoordeling melden
AF
Andre F.
Herk de Stad België
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect zowel be bestellingen als het leveren ervan doe zo verder!!Grt
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie producten voor een betaalbare prijs en snelle levering zelfs op Texel
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Altijd makkelijk en snel

Altijd makkelijk te bestellen en snelle levering (als postnl meewerkt ;))
Beoordeling melden
PV
Peter v.
Eindhoven
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima, altijd netjes en tijdig geleverd. Goede spullen, redelijke prijs.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten, fijne shop

Goede producten, goede service, enige nadeel is de relatief hoge prijs.
Beoordeling melden
LB
Linda B.
Brecht
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Shakes

Wij gebruiken al jaren de shakes van Body & Fit en zijn erg tevreden.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne kokosolie,wij zijn groot gebruikers,en altijd goede service
Beoordeling melden
DP
Dirk P.
Anna Paulowna
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is goed gegaan van bestellen tot afleveren ben zeer tevreden.
Beoordeling melden