Body&Fit NL- Logo - Beoordelingen

Body&Fit NL
Beoordelingen:

5.987 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden130.110 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 aug. 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Body&Fit NL voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het zou fijn zijn als er uitleg is van product verandering want ik zocht Mass perfection emmer van 4 kilo ,maar elke straat daar naar toe loopt dood . Ik heb er lang over gedaan omdat ik het nieuwe logo niet vertrouwde zeker in deze tijd. Ook de HMB is veranderd waren eerst capsules nu moet ik per dag twee platen meer slikken zonder dat er ergens uitleg staat . Ook heb ik geen buton beker gekregen erg jammer.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Body en fit niet bereikbaar. Ik heb een klacht over de bereikbaarheid van body en fit. Al drie dagen lang probeer ik de klantenservice te bereiken omdat mijn bestelling die niet aan is gekomen. Echter geven ze aan dat het druk is en dat ze daarom niet bereikbaar zijn. Daarnaast worden ook je mails niet beantwoord. Je kan dus wel geld uitgeven, maar als je daar niks voor terugkrijgt is daar geen oor voor. Op deze manier zal ik body en fit aan iedereen afraden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Body&Fit NL

 Sorteren  
Relevantie
15 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vraag over specifieke ingredienten duidelijk beantwoord en binnen enkele dagen, heel goed gewoon.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs- kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Goede kwaliteit producten, groot assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst, volgend dag in huis, Body&Fit staat bekend om zijn eiwit Shake no.1
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende producten voor een scherpe prijs. Jammer dat deze niet altijd voorradig zijn.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop prima prijzen, leveren snel en op de afgesproken dag. Bestel er al jaren.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne producten

Ik vind de producten (vitamines en dieetpoeders) fijn en ze bieden een snelle levering.
Beoordeling melden
EV
Edwin V.
Amstelveen
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes op tijd verzonden en ontvangen, nooit problemen met een bestelling gehad.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goede kwaliteit, smaken van whey zijn goed, bezorging altijd op tijd en volledig
Beoordeling melden
WF
Wilma F.
Rheden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd. De producten zijn plastic vrij en vrijwel reukloos en zacht op de huid.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Service is prima!

Service is prima lossen, problemen goed op. Op dit moment geen idee wat er beter kan
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Jullie zijn goed bezig, ik vind dat jullie gewoon goed bezig zijn service is goed 👍🏽
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
code die ik had gekregen werkte niet, mail werd snel behandeld en netjes op gelost.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Doet wat het moet doen . Blij mee en zal het zeker weer bestellen. Smaak is goed .
Beoordeling melden
DB
Dirk B.
Zwartsluis
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel hier al jaren. Goede producten en altijd snelle en correcte leveringen
Beoordeling melden
AF
ac f.
Vlissingen
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ben blij dat ik altijd goed geholpen word en de bestelling ook snel in huis heb
Beoordeling melden
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling sneller leveren. Beloofd wordt 'volgende dag' maar dat klopt niet.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Breed assortiment, aantrekkelijk geprijsd, snelle verzending en betrouwbaar.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede beschrijving op de site en uitleg van producten , snelle levering.
Beoordeling melden
RK
Reena K.
Brugge
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar

Ben al jaren klant,altijd een vlot service,easy website,prima producten!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering. Goede communicatie
Beoordeling melden