262 reviews in totaal   260 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

262 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 20 aug 2026

visiofactory.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelle en efficiënte levering, evenals de aantrekkelijke prijzen in vergelijking met andere winkels. De kwaliteit van de brillen wordt over het algemeen als hoog ervaren. Ook worden de duidelijke communicatie tijdens het bestel- en leverproces en de gebruiksvriendelijke website gewaardeerd. Daarnaast komt het merendeel van de bestellingen goed verpakt aan. Er zijn echter incidenteel klachten over vertragingen in de levering. Soms blijft een reactie op communicatie uit en worden er sporadisch kleine beschadigingen aan de buitenverpakking gemeld. Enkele klanten ervaren gebreken aan de brillen.

ReviewsVISIOFACTORY NL

Goed verpakt en snel geleverd in Nederland

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Fijn om te lezen dat uw bestelling goed verpakt en snel bij u in Nederland is geleverd. We besteden veel aandacht aan de voorbereiding en verzending van iedere bestelling, zodat uw aankoop veilig en vlot bij u aankomt. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Visiofactory! 👓😎 Jessica van het Visiofactory-team
Mooie bril en goed verpakte

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedemorgen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u blij bent met uw mooie bril en dat alles zorgvuldig verpakt bij u is aangekomen. 😊 Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team
Netjes en zeer correct afgeleverd.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedendag, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en correct bij u is afgeleverd. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 😊 Chloé van het Visiofactory-team
Had bij de Bijenkorf dezelfde bril gezien, alleen veel duurder. Verzending was snel en mooi origineel hoesje erbij. Helemaal blij!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat u dezelfde bril bij ons voor een betere prijs heeft gevonden. Fijn om te lezen dat de verzending snel was en dat u tevreden bent met het originele hoesje. Veel plezier met uw bril en graag tot ziens bij Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad. Als u nog suggesties heeft om uw volgende ervaring bij Visiofactory nog beter te maken, horen we dat natuurlijk graag. Tot ziens, Het team van Visiofactory
Snelle levering en goede comminicatie tegen een hele goede prijs. .

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedendag, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering, onze communicatie en onze aantrekkelijke prijzen. Bedankt voor uw vertrouwen in Visiofactory. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen. Jessica van het Visiofactory-team
Snel en efficiënt! Kwaliteit van de bril was perfect!!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 😊 We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de snelle en efficiënte service van Visiofactory en dat de kwaliteit van uw bril volledig aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor uw vertrouwen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe bril en hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen! Chloé van het Visiofactory-team
Lange levertijd. Gedoe om je product eerst te controleren op gebreken. Bezorger terecht wat geïrriteerd. Maar anders mag je niet retourneren. Gucci zonnebril valt tegen. Niet met bruin glas zoals vermeld maar dat kon ik niet zien na snelle controle. Kijkt voor mij niet prettig maar ja retourneren is een dingetje bij jullie

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Bedankt voor uw feedback! Wat betreft de kleur van de glazen: de bruine tint is correct en staat duidelijk vermeld op de productfiche. Het lijkt erop dat dit mogelijk tijdens het bekijken niet is opgemerkt. Uw bestelling is bovendien binnen 24 uur door ons verzonden. De iets langere levertijd kan te maken hebben gehad met het weekend en de feestdag van 8 mei, waardoor de levering vertraging kan hebben opgelopen. De controle bij ontvangst is inderdaad een standaardprocedure, ingevoerd vanwege eerdere problemen, zodat klanten meteen kunnen controleren of het product correct en onbeschadigd is. Wat betreft het retourneren: het retourlabel kunt u eenvoudig downloaden via uw klantaccount. Voor leveringen naar Nederland zijn de retourkosten voor rekening van de klant. Wij hopen dat dit alles verduidelijkt. Jessica van het Visiofactory-team

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Bedankt voor uw 5 sterren! Uw tevredenheid is onze mooiste beloning. Tot ziens, Het team van Visiofactory
Dank voor de fraaie RayBan! Ik heb er weliswaar voor betaald, maar jullie heb geleverd!

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met uw nieuwe Ray-Ban en dat alles correct en zoals verwacht is geleverd. Wij doen er altijd alles aan om een betrouwbare service en originele producten te garanderen. Dank u voor uw vertrouwen en graag tot ziens op! Jessica van het Visiofactory-team
Snelle levering, ook bij bestelling van een zonnebril met extra glazen op sterkte. Goede prijzen.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve feedback! Wij zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering, ook bij een bestelling met extra glazen op sterkte, en dat u onze prijzen als gunstig ervaart. Het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Dank u voor uw vertrouwen en graag tot ziens op! Jessica van het Visiofactory-team
Zeer snelle levering, binnen 3 dagen.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! 😊 Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Bedankt voor uw vertrouwen in Visiofactory. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u binnenkort opnieuw te mogen helpen! Jessica van het Visiofactory-team
Privéprofiel

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Sneller levering, duidelijke communicatie en netjes verpakt.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de duidelijke communicatie en de zorgvuldige verpakking van uw bestelling. Bedankt voor uw vertrouwen in Visiofactory. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende aankoop. Jessica van het team Visiofactory
Bestellen was zeer gemakkelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden waar de bestelling zich bevond.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve feedback! Wij zijn blij dat het bestelproces eenvoudig voor u was en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de status van uw bestelling. Dank u voor uw vertrouwen en graag tot ziens op! Jessica van het Visiofactory-team
snelle levering, product in prima staat heel blij

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Wat fijn om te lezen dat uw bestelling snel is geleverd en dat uw bril in perfecte staat is aangekomen. We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Bedankt voor uw vertrouwen in Visiofactory. We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen! Jessica van het Visiofactory-team

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Duidelijke website, snelle bezorging ondanks dat de brillen uit het buitenland komen.

Antwoord van VISIOFACTORY NL

Hallo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u onze website duidelijk en gebruiksvriendelijk vond. Het doet ons ook veel plezier dat u de snelle levering heeft gewaardeerd, zelfs bij een internationale verzending. Wij doen er alles aan om onze klanten een vlotte en betrouwbare winkelervaring te bieden, van de bestelling tot de levering. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens op Visiofactory! Jessica van het Visiofactory-team

VISIOFACTORY NL

Visiofactory is de online opticien van Nageleisen, een optiekbedrijf dat sinds 1965 in Frankrijk actief is. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment brillen en zonnebrillen van toonaangevend...