saniheat.nl
Beoordelingen:

269 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en goed verpakt, ook goedkoper dan andere shops. Enige minpuntje was dat er een verkeerde naam op het pakket en ook de factuur stond. Ook dat het niet met PostNL was verstuurd zoals aangegeven maar met DPD en zonder een traceercode te ontvangen. Was hierdoor wantrouwend om het pakket aan te nemen aangezien ik niet wist dat het mijn bestelling van Saniheat was. Is dus een verbeterpuntje, daardoor 4 sterren.

Meest relevante negatieve beoordeling

22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik voel me genoodzaakt om mijn recente ervaring met SaniHeat te delen, in de hoop anderen te waarschuwen voor hun service. Ondanks de relatief hoge leveringskosten van €16,50, koos ik voor SaniHeat vanwege hun belofte van levering op de volgende werkdag. Hun website vermeldt duidelijk: "Voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd". Echter, deze belofte bleek niet meer dan loze woorden. Na mijn bestelling te hebben geplaatst, ontdekte ik tot mijn teleurstelling dat er , naast de duidelijke communicatie op de website voor volgende dag levering, er ergens in de kleine lettertjes staat dat de levertijd naar België eigenlijk 1-2 werkdagen bedraagt. Dit was al een onaangename verrassing, maar het werd nog erger toen mijn levering pas na 4 werkdagen arriveerde. Dit is onacceptabel en ver beneden de standaard die ik had verwacht van een bedrijf dat snelle levering belooft. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te maken met een medewerker genaamd Jan. Zijn reactie was ronduit teleurstellend. Er was geen sprake van begrip voor mijn situatie, noch enige vorm van tegemoetkoming voor het ongemak dat mij was aangedaan. Het leek hem allemaal maar normaal, wat getuigt van een gebrek aan klantgerichtheid. Door deze ervaring heb ik besloten om in de toekomst niet meer bij SaniHeat te bestellen. Ik adviseer potentiële klanten om goed na te denken voordat ze een bestelling plaatsen, gezien mijn ervaring met hun misleidende leveringsbeloftes en onverschillige klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor saniheat.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel geleverd en prijs prima

Pakket binnen een dag geleverd en prijs was de laagste die ik regenkap op internet.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
26 sep 2023
Beste, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat alles ook de volgende dag geleverd is. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs, snel bezorgd.

Prijs product lag goed, in de middag besteld en volgende morgen om 09.20 in huis.
Beoordeling melden
16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
de spullen die ik zocht hadden zij in voorraad en werd binnen 24 uur geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
19 sep 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Irma de Voijs
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte levering en op tijd. Transport en administratiekosten zijn wel erg hoog
Beoordeling melden
21 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Telefonisch goed te bereiken, goede informatie gekregen en snelle levering.
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Enorm snelle levertijd. Na 17u besteld en de volgende ochtend om 8u bezorgd
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
23 jan 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
22 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en nette levering!! en stuk goedkoper dan elders voor dit product..
Beoordeling melden
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en product netjes en zoals omschreven op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
3 okt 2023
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering rond de feestdagen en plaatsing op de afgesproken plek. Betrof beton(ballast)blokken. Top Service

Snelle levering rond de feestdagen. En keurige levering voor de deur
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
3 jan 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super

Overzichtelijke site , snel besteld en de volgende ochtend geleverd
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gelijk persoonlijk contact met Jan, heeft alles geregeld voor mij.
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Makkelijk bestellen en een goede afhandeling en levering. Prima.
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ze hadden dat onderdeel dat ik nodig had voor een goede prijs
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen bijzonderheden. Gewoon snel afgehandeld en vlot bezorgd.
Beoordeling melden
17 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende ervaring. Snelle verzending, scherpe prijs.
Beoordeling melden
12 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top

Snel, zorgvuldig en accuraat! Zo zie ik het graag. Top👍
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
17 okt 2023
Beste, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat.
10 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoop vergeleken met andere sites en snel geleverd.
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super klantenservice

Klantenservice is behulpzaam en ze denken met je mee.
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
14 feb 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering volgens afspraak en product goed ontvangen!
Beoordeling melden
Antwoord van saniheat.nl
23 jan 2024
Goedemiddag, Bedankt voor uw review en 5 sterren. Met vriendelijke groet, Team Saniheat
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima webshop

Scherpe prijs, levertijd zoals beloofd, goed verpakt
Beoordeling melden