Crystal Colloidals BV- Logo - Reviews

129 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.065 reviews in totaal

Crystal Colloidals BV- Logo - Reviews

Crystal Colloidals BV

129 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.065 reviews in totaal

De reviews voor Crystal Colloidals BV zijn constant positief. Klanten prijzen consequent de hoge kwaliteit van de producten en delen positieve ervaringen met het gebruik en de effectiviteit ervan. Snelle en correcte levering wordt veelvuldig genoemd als een sterk punt van de service. Veel klanten zijn tevreden over de werking en effectiviteit van de producten, vooral bij uiteenlopende klachten bij mensen en dieren. Klanten zijn zeer te spreken over de klantenservice, met name bij problemen en vragen wordt er snel en vriendelijk geholpen. Het gebruiksgemak van de producten, zoals het makkelijk kunnen aanbrengen en veelzijdig gebruik, wordt vaak gewaardeerd.

Reviews voor crystal-colloidals.com

Fijne website en service, maar vooral goede producten!

Pompje al kapot.

Hallo Ik heb de bestelling binnen. Maar het pompje is al kapot. Toch jammer van zoon duur flesje. Mijn bestel nummer zet ik er even bij. 125185
Antwoord van Crystal Colloidals BV
Hallo, Wat jammer om te horen dat het pompje kapot is aangekomen — dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet bij een product waar je op rekent. We hebben je bestelnummer erbij gepakt en sturen vandaag nog een nieuw flesje naar je op. Je hoeft daar verder niets voor te doen. Volgende keer mag je ons ook altijd even mailen — dan lossen we het direct voor je op. Bedankt voor je melding, en we hopen dat je tevreden bent met de vervanging!
Goed spul, alleen véél te duur
Het werk niet zoals ik gehoopt had.
Antwoord van Crystal Colloidals BV
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We nemen binnenkort rechtstreeks contact met je op om te achterhalen wat er precies is gebeurd en om te kijken hoe we dit kunnen oplossen. Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons en we waarderen de kans om hiervan te leren. Met vriendelijke groet, Team Crystal Colloidals
De service