Isolatienoord.nl

3.576 reviews in totaal

3.576 reviews since 28 mrt 2023

Gecertificeerd sinds: 25 sep 2024
isolatienoord.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en stipte levering. De klantenservice wordt geprezen om behulpzaamheid, meedenken en het adequaat oplossen van problemen. Duidelijke communicatie over de status van bestellingen en levering wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten wordt veelal als goed tot uitstekend ervaren. Ook de vriendelijkheid van medewerkers en chauffeurs wordt vaak expliciet genoemd en zeer gewaardeerd. De prijsstelling wordt meestal als redelijk tot scherp ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen of onduidelijkheden bij de levering. Soms worden er verbeterpunten genoemd in de communicatie. Daarnaast vindt een aantal klanten de prijs te hoog en zijn er incidentele opmerkingen over de afwerking van producten.

ReviewsIsolatienoord.nl

Gemakkelijk online besteld. Materialen zijn erg duur, te duur. Hier moet echt wat aan gedaan worden. Verpakking was goed maar zeker niet uitstekend. Minder verpakkingsmateriaal of minder stevige pallets gaat anders voor problemen zorgen. Bezorging was zeer netjes en mooi op tijd! Dus betere prijzen en nog beter verpakken. Verder prima!
Levering was top, heel netjes en waterdicht verpakt. Het materiaal is van topkwaliteit, enkel de nauwkeurigheid van het verlijmen stelde me teleur. Ik moest heel veel vlokkenschuim bijsnijden, zodat de Fermacell-platen met sponning netjes op elkaar aansloten, wat resulteerde in veel extra werk. Op veel plekken stak het vlokkenschuim ongeveer een halve cm uit. Dit kan naar mijn idee veel beter gecontroleerd worden, zodat het echt op maat is, aangezien deze platen speciaal gemaakt worden om precies op elkaar aan te sluiten, wat nu niet altijd het geval was.
Voor de 4e x pirplaten besteld. Ook los aluminium tape besteld. Helaas waren de verkeerde geleverd. Na een belletje afgesproken om deze bij D levering vand e pirplaten om te ruilen. Dat is gewoon goed geregeld. `dikke pluim voor dit bedrijf !

Prima zaak!

Vandaag besteld morgen in huis vroeg men beleefd of het ook een dag later zou mogen, dat vond ik prima, kwam zelfs beter uit. Bestelling uitgebreid met gipsplaat, kon in de dezelfde bestelling mee. Ik wist alleen niet van de lengtetoeslag van €40,- Dat viel wat tegen. Verder keurig voor de deur afgeleverd op een moeilijk bereikbaar adres.

IsolatieNoord is een aanrader voor iedereen die zijn huis isoleert

IsolatieNoord reageert heel snel als je er iets hebt besteld. En de geleverde materialen zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb er al 5 keer iets besteld en opgehaald en in de nabije toekomst zal ik mijn isolatiematerialen hier ook weer bestellen. Aanrader voor iedereen die bezig is met isoleren
Goed te woord gestaan, uiteindelijk voor de b keus gekozen. Levering exact op schema. Professioneel bedrijf waar je zekers kunt bestellen. B keus als particulier om een zolder van binnen te isoleren prima keus.
Heel erg tevreden met mijn bestelling. Helaas kan vanuit de planning wel wat beter. Ik heb vantevoren aangeven dat bezorging het beste kon plaatsvinden achter mijn woning en niet voor mijn woning. Zij hebben dit niet gecommuniceerd naar de chauffeur toe. Het is goed geleverd en ik ben tevreden.
Mooie partij B- Keuze PIR platen gekocht. Het is een heel mooie partij, voor mij zo goed als een A-kwaliteit en zeer snel geleverd. Isolatienoord krijgt van mij een dikke 10!

Komen hun woord na

In de ochtend besteld en ook echt de volgende dag geleverd. Dat is gewoon heel fijn. Niet één of ander excuus, gewoon doen. Daar kan je mee werken.
Alles goed geregeld.. iets sneller een beetje terugkoppeling over wanneer ik iets verneem over de afleverdag zou nog prettiger zijn
Ik vond het contact en service zeer prettig, meedenkend en ook duidelijk. Deskundig en vriendelijk personeel/monteurs.
Goede webshop, duidelijk en overzichtelijk. Als je isolatiemateriaal heb uitgezocht staan de accessoires er ook bij. En snelle levering.
Al 4x iets besteld en altijd de volgende dag geleverd. 1x waren er verkeerde aluminium tapes geleverd maar dat was snel opgelost.
Uitstekend bedrijf er wordt meegedacht en de aflever service is duidelijk en top. Ik kon zelfs platen mee terug geven die over waren. Mvg Pieter van meurs

Komen beloftes na!

Transport op korte termijn was lastig ivm vakantie tijd, zoals beloofd werd er toch naar een oplossing gezocht om het isolatie materiaal op tijd in huis te hebben. Klasse!
Pir platen 84 stuks B keuze besteld. Volgende dag in huis. Netjes afgeleverd. Zeer tevreden

Snelle service

Alles wat er op isolatiegebied te krijgen is hebben ze in huis. Snelle service en bezorging. En dat ook nog voor een scherpe prijs.
Goed contact met de planning. En omdat ik dicht bij woon kon ik het ook makkelijker ophalen

B keuse isolatie, maar dat is er echt niet aan te zien

Buiten dat ze aangeven voor een bepaalde tijd bestellen, kan men ook aangeven wanneer het wel kan, en men zet het netjes op de gevraagde plek, Echt een aanrader
Nu al 3x B keus Pir platen besteld en men levert echt supersnel. De volgende dag al (als je voor 2 uur besteld)