Isolatienoord.nl

3.449 reviews in totaal   330 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelheid, stiptheid en netheid van de levering. De service wordt als goed, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, waarbij problemen snel en vriendelijk worden opgelost. Het personeel wordt omschreven als vriendelijk, deskundig en meedenkend, wat leidt tot deskundig en toegankelijk advies zowel telefonisch als op locatie. De kwaliteit van de materialen wordt doorgaans als hoog beoordeeld en de prijzen worden als concurrerend en aantrekkelijk gezien. De communicatie wordt meestal als duidelijk ervaren. Er zijn echter enkele punten van aandacht. Sommige klanten ervaren problemen met tijdvensters, communicatie of beschadigingen bij de levering. Incidenteel zijn er klachten over beschadigingen of afwijkingen in de materialen. De bezorgkosten worden soms als te hoog ervaren en sommige klanten missen bevestigingen of vinden de bereikbaarheid en terugkoppeling voor verbetering vatbaar.

ReviewsIsolatienoord.nl

Levering was top, heel netjes en waterdicht verpakt. Het materiaal is van topkwaliteit, enkel de nauwkeurigheid van het verlijmen stelde me teleur. Ik moest heel veel vlokkenschuim bijsnijden, zodat de Fermacell-platen met sponning netjes op elkaar aansloten, wat resulteerde in veel extra werk. Op veel plekken stak het vlokkenschuim ongeveer een halve cm uit. Dit kan naar mijn idee veel beter gecontroleerd worden, zodat het echt op maat is, aangezien deze platen speciaal gemaakt worden om precies op elkaar aan te sluiten, wat nu niet altijd het geval was.

goede prijs-kwaliteit en komen afspraken na

Ik had lastminute gipsplaten nodig, vooral de 4AK, die niet overal verkrijgbaar zijn. Voor 14.00uur besteld, volgende dag geleverd. Alles is netjes bezorgd (netjes verpakt) de volgende dag. Ik kon weer verder. Goede prijs/kwaliteit. Ik zou hier volgende keer weer bestellen.
Produkt was niet op voorraad. Maar door meedenken van de medewerkers tot een oplossing gekomen door een plaat meteen te verlijmen zo dat hij een 20min later meekon.
Bezorging van fantastisch had de bel eerst niet gehoord en de beste man ging niet gelijk weg en belde gewoon nog een keer. De pallet met spullen waren prima

Goede verzending en correcte levering!

Goed verpakte pir met fermacell. Geen beschadigingen. Dag voor levering een Whatsappje van de vervoerder met een richt tijd en op de dag zelf een telefoontje van de chauffeur. Alles netjes verpakt en geleverd.
Goeie service Snelle levering Afspraak telefonisch contact op te nemen bij aflevering ook dit was prima geregeld Top
In eerste instantie waren 4 van de 12platen pir verkeerd of zonder aluminium laag geleverd. Na een mailtje werd er snel gereageerd en de verkeerd geleverde omgewisseld.
Hier wordt je goed geholpen! En het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. En niet onbelangrijk lage prijzen voor zeer goede producten.
Top materiaal, B & C keuze voor geweldige prijzen. Mijn huis goed voor goedkoop geïsoleerd

Bestelling is wat ik niet gewend ben

Bestelling is top gegaan. Alleen niet tevreden over bezorging. Geen contact met bezorger met mail of telefonisch. De Gipsvezel platen niet juist verpakt zo op straat geplaatst. Ook 2 platen stuk bij eerste aflevering ontstaan. En 2de keer levering niet tijd volgens afspraak.

Top geregeld!

Snelle verzending en personeel wat met je meedenkt.
Keurig op de afgesproken tijdstip en plaats geleverd
Zeer behulpzaam op locatie en telefonisch

Snelle levering voor mooie prijs

Na een vraag over een artikel op de site met een mooie korting isolatie besteld Snel en goed geholpen aan de telefoon en snel zoals beloofd geleverd

Top duidelijk met bestellen en heel snel…merk het meteen kwa temperatuur

Top duidelijk met bestellen en heel snel gekeverd
Snelle levering en mooie complete materialen.
goede service en levering.

Top levering

Snelle reactie op mail. Duidelijke omschrijving op de website. Correcte levering.
Snel geleverd en alles volgens afspraak.
J B
J B.
Snelle levering na plaatsing bestelling. Vriendelijk ontvangst bij het ophalen van de bestelling