gamingpcshop.nl
Beoordelingen:

93 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden284 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
gamingpcshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb mijn pc hier niet gekocht maar zij hebben wel mijn pc aangenomen ter reparatie. Dit allemaal zonder problemen. Telefonisch advies gevraagd en zo is er een ticket aangemaakt. Met deze ticket wordt je overal van op de hoogte gehouden. Mijn moederbord bleek stuk te zijn en zij hebben mij advies gegeven welke ik zou kunnen kiezen. Met mijn budget hebben ze dit volbracht en kon na 3 weken mijn pc weer ophalen. Pc draait weer perfect! Ik ben altijd vriendelijk benaderd als ik toch even belde over vragen die ik had. Uiteindelijk de rekening; die viel gigantisch mee! Er wordt vooraf duidelijk aangegeven welke kosten er sowieso zijn en daarbij komt je eigen onderdelen en uurloon van Gamingpc. Waarbij ik echt kan zeggen dat ik wel anders gewend ben en dit mij veel meer aanspreekt! Ik ben nu vaste klant!

de meest kritische beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot twee keer toe gewacht in de avond voor DHL die niet op kunnen dagen. Pakket retour naar gamingshop vervolgens bel ik op en word mij beloofd me pc vrijdag (volgende dag) te mogen ontvangen dit gebeurt ook al niet omdat een collega vergat het tijdig door te geven en een klant met 12 pc’s voorrang kreeg volgens de medewerker die ik sprak. Ik belde alweer omdat ik vrijdag zag dat de bezorging nog steeds niet onderweg was, maar het goede nieuws zaterdag kon ik mijn pakket eindelijk verwachten (inmiddels een week verder) tot mijn ongenoegen zie ik nu dat dpd meld dat het niet zaterdag word maar maandag. Dus in totaal 4 x niet volgens afspraak mijn pc geleverd. Weinig empathie vd medewerker die ik sprak vrijdag. Nu word het dus volgende week maandag en moet ik weer thuis werken en een dag lang wachten op levering. Ik had ook gehoopt dat er misschien iets kleins werd meegegeven ter compensatie maar daarvan is geen sprake wat ik teleurstellend vind. Misschien ben ik wel een uitzonderlijk situatie maar ik zal persoonlijk hier niet meer bestellen.zolang het goed gaat is het wellicht prima maar als er een kink in de kabel komt dan is het gelijk een zooitje.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor gamingpcshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon een 1 klik vraag lieve mensen!
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde en op tijd geleverd
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs,snelle levering.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en kwaliteit!
Beoordeling melden
TA
Thierry A.
Overpelt
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuke controller

Controller werkt perfect
Beoordeling melden
12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Quality and fast support
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering.
Beoordeling melden
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geleverd
Beoordeling melden
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima service
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden