UwCartridgeWinkel.nl- Logo - Beoordelingen

UwCartridgeWinkel.nl
Beoordelingen:

5.750 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden50.787 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
UwCartridgeWinkel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn toners waren inmiddels op en was al opzoek naar een nieuw setje. Beetje rond zoeken kwam ik op deze site uit en die had voor een iets kleiner inhoud een leuk prijs voor een set toners (4-kleuren) waar ik in ieder geval goed mee uit de voeten kan de komende tijd. Producten besteld, netjes ingepakt geleverd en kon gelijk ermee aan de slag. Geen problemen ondervonden bij de installatie en ben zeker van plan in de toekomst opnieuw te bestellen.

de meest kritische beoordeling

16 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb extra verzendkosten betaalt zodat mijn pakketje op maandag in BE geleverd zou worden. Vervolgens was mijn pakketje wel door DHL opgehaald, maar niet verwerkt in het systeem van DHL. Hierover heb ik toen telefonisch contact opgezocht bij cartridgewinkel. Er is een onderzoek naar mijn pakketje opgestart. Hieruit is niks gebleken. De volgende dag was mijn pakketje alsnog geleverd. Aangezien ik mijn toner maandag nodig had, en deze dus niet op maandag geleverd was, heb ik €10 extra kosten moeten draaien bij de printshop. Dinsdag ben ik in BE gebleven aangezien mijn pakketje geleverd kon worden, terwijl ik eigenlijk van plan was om maandagavond weer naar NL te gaan. DHL verwijst naar cartridgewinkel op hun website voor de onkosten. Cartridgewinkel laat telefonisch weten dat ze niks voor mij kunnen betekenen wat betreft de onkosten.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor UwCartridgeWinkel.nl

 Sorteren  
Relevantie
HD
Hans D.
Swifterbant
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijk, correct en snel

Duidelijke site, informatie is juist, levertijd was supersnel en bijgelverde informatie was nuttig.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
2 dagen geleden
Dank u wel voor dit compliment! We wensen u namens ons team heel veel printplezier toe. Met kleurrijke groet, Desirée
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en netjes verpakt. En elke keer weer leuk: de gratis (goedschrijvende!) balpen.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
9 dagen geleden
Dank u wel voor deze geweldige review! Heel veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De cartridges werden keurig geleverd zoals het bericht zij Dus vandaag besteld morgen in huis
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, makkelijk te bestellen door juiste info. Bestel al jaren. Gaat altijd goed.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
16 mei 2024
Bedankt voor de vijf ⭐⭐⭐⭐⭐ en mooi dat uw levering snel bij u is afgegeven 📭.
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks de snelle levering en de technische support toch mijn geld terug gekregen. Chapeau.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
7 mei 2024
We willen u bedanken voor uw geweldige review. Met kleurrijke groet, Desirée
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede inkt print perfect af en was zeer snel geleverd en het is een schappelijke prijs. Mvg
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
16 mei 2024
Dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelheid van leveren. Kleurrijke groet, Erik
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had snel een nieuwe cartridge nodig en Uwcartridgewinkel bleek het juiste adres te zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
30 apr 2024
Dank u voor dit mooie compliment! Met kleurrijke groet, Desirée
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Eigen huismerk wordt aanbevolen!

Snelle levering, goede kwaliteit toners van eigen huismerk voor een concurrerende prijs!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. transparante website. Verzendkosten hoog voor een brievenbus-enveloppe.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De al jarenlange ervaring. En bij problemen de juiste oplossing geen problemen maken.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb ze nog niet geprobeerd. Ik had ze altijd van Opus.nl en die waren geweldig goed.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De ene dag besteld, de volgende dag in huis met een tijdsaanduiding...helemaal goed👌
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Probleemloos inkt bestellen,goed en verzorgd thuisgestuurd.zeer tevreden,h.r.satter.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb helaas het verkeerde besteld. Kan het gelukkig zonder problemen retourneren
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Service prima alleen geeft de toner geen 2500 afdrukken dat is een beetje jammer
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hele snelle afwikkeling van de bestelling, bestellen en de volgende dag binnen
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
3 dagen geleden
5 sterren! Wij zeggen: dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn te vernemen dat u de snelle service weet te waarderen! Met kleurrijke groet, Ton
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit oke en snel bezorgd plus kortingscode voor volgende bestelling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en de volgende dag binnen de aangegeven uren ontvangen. Prima toch....☺
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
30 apr 2024
Heel erg bedankt voor deze geweldige review! We wensen u veel printplezier. Met kleurrijke groet, Desirée
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zouw het niet weten alles op z'n tijd is heel voornaam Cucces Groetjes.

Zouw het niet weten al Alles op z'n tijd is zeer voornaam. Succes .Groetjes
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

huismerkprintcartridges: goede prijs, snelle levering

Enkele huismerk printcartridges besteld. Volgende dag geleverd. Prima prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van UwCartridgeWinkel.nl
16 mei 2024
Top goed te vernemen dat de bestelling snel bij u is afgegeven en dat u tevreden bent over onze prijzen. We wensen u veel print plezier, Erik