Het ZilverHuys

2.059 reviews in totaal   323 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de mooie, persoonlijke en zorgvuldige wijze van inpakken, waarbij vaak naamstickers of kaartjes worden toegevoegd. De snelle levering en afhandeling van bestellingen worden veelvuldig geprezen. Ook de mogelijkheid tot personalisatie door graveren wordt gewaardeerd en het resultaat wordt meestal als mooi en netjes beoordeeld. Daarnaast wordt de service als uitstekend, behulpzaam, vriendelijk en oplossingsgericht omschreven. De communicatie met de klantenservice wordt als snel, duidelijk en prettig ervaren, met regelmatige updates en persoonlijk contact.

ReviewsHet ZilverHuys

Goede website, snelle levering. Product ziet er mooi uit en was mooi ingepakt.
Een geweldig mooi bestekje ontvangen, prachtig gegraveerd! Snel geleverd. Echt een aanrader!
Prachtig bestekje en heel mooi gegraveerd,leuk en persoonlijk ingepakt
Omdat mijn pakketje nog niet geleverd was en de post zei van wel hebben jullie contact met ons opgenomen. Dat vond ik heel fijn
Mooi gegraveerd, mooi persoonlijk ingepakt en snel verzonden.

Service met kanttekening

De goede service, alleen dat bepaalde artikelen niet altijd op voorraad zijn, si iets minder, zeker als het een geboortegeschenk is.

Antwoord van Het ZilverHuys

Bedankt voor uw mooie beoordeling en het compliment over onze service! We begrijpen dat het jammer is wanneer een artikel tijdelijk niet op voorraad is, zeker bij een geboortegeschenk. Helaas zijn wij hierin afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leverancier/importeur. Zodra artikelen weer leverbaar zijn, vullen wij deze zo snel mogelijk aan. Met hartelijke groet, Angelique het ZilverHuys
Goede communicatie. Updates via mail en telefoon. Perfect !!! Snelle levering en heel leuk ingepakt. Al met al een uitstekende ervaring.
Duidelijke site mooi cadeautje van gemaakt en snel verstuurd
De bestelling was snel bezorgd en prachtig ingepakt
Makkelijk om je bestelling te doen. Vragen of je het als cadeau in wil laten pakken. Leuk dat er dan een gepersonaliseerd stickertje op zit met de naam van de ontvanger!

Mooi kraamkado

Snelle levering, mooi ingepakt met persoonlijke sticker en kaartje. Super leuk! Maar je betaalt ook wel meer dan bij Bol of Lucardi. Het bestek setje met naam was een leuk kraamkado.

Antwoord van Het ZilverHuys

“Bedankt voor uw mooie review. Wij kiezen bewust voor persoonlijke service, zorgvuldige gratis gravering en een luxe presentatie van ieder cadeau. Daardoor ligt onze focus niet op massaverkoop, maar op kwaliteit en aandacht voor elk afzonderlijk geschenk. Heel veel plezier met het kinderbestekje”
Goede kwaliteit en prachtig ingepakt.
Goede snelle service , mooi product en ook nog heel mooi ingepakt
Als een mooi geschenk ontvangen. Netjes als een cadeau ingepakt voorzien naam. Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer ik mijn aankoop kon ontvangen.
Goede communicatie en klantenservice, snelle levering

Zeer tevreden over kwaliteit en service!

Ik heb vooraf gebeld, super vriendelijke te woord gestaan. Vriendelijke ondernemer! Prachtig kado om te geven ❤️

Fantastisch.

Wij werden snel en netjes voorzien van ons kado.

Mooi gegraveerd en snel geleverd!

Mooi gegraveerd kinderbestek, top ingepakt (leuk pakpapier en gepersonaliseerde sticker) en snel toegestuurd!
K V
Kelly v.

Leuke verrassing

Niet verwacht of om gevraagd maar super leuk dat de producten als kadootjes waren ingepakt. Vooral de persoonlijke sticker voor het gegraveerde bestek van onze dochter. Heel attent!
Heel leuk besteksetje van Nijntje. Leuk ingepakt met ook nog een naamsticker erop.