betersport.nl

7.664 reviews in totaal   881 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over de snelle en stipte levering, de klantgerichtheid van de service en het oplossingsgerichte handelen van Betersport. De kwaliteit en degelijkheid van de producten worden gewaardeerd, evenals de eenvoudige montage en het gebruiksgemak van veel apparaten. Ook wordt de communicatie vaak als snel en vriendelijk ervaren. Verbeterpunten die genoemd worden zijn onder andere dat bezorgers producten niet naar boven brengen en dat de communicatie over het bezorgtijdstip soms te wensen overlaat. Daarnaast zijn er klachten over beschadigingen of afwijkingen van producten, onduidelijke of incomplete handleidingen, onlogische bediening van sommige apparaten, trage of gebrekkige terugkoppeling bij problemen, en de bereikbaarheid en wachttijden bij de klantenservice. Ook wordt het proces van probleemoplossing soms als traag of omslachtig ervaren.

Reviewsbetersport.nl

Het product voldoet aan alle verwachtingen. Ik had 1 probleempje bij het installeren. Telefonisch werd ik prima geholpen waardoor het probleempje snel verholpen was.

Geweldige trampoline

Snel verzonden Netjes bezorgd Simpel in elkaar te zetten Super stille trampoline met elastiek ipv veren. Heel tevreden.
Top kwaliteit sporttas, vederlicht en oersterk. Geweldige service, snelle levering. Chapeau. Mijn complimenten aan Betersport👍

Mooi toestel

Mooi en degelijke loopband, heb er al vele km op gelopen en bevalt me heel erg goed. Door de muziek via de bleutoth lijkt de tijd ook sneller te gaan. Kortom, ben er erg tevreden over

Geweldig mooie vormgegeven en solide hardloopband.

Wat een geweldige mooie vormgegeven en stevige loopband! Ik was op zoek naar een loopband die ook Electrisch bedienbare hellingfunctie heeft en toch makkelijk weer is op te bergen. Deze band scoort op al deze punten. De loopband is zeer solide en vergelijkbaar met die van de sportschool. Service van Betersport is echt super! Snelle en nette levering aan huis en alles volgens afspraak.
Fijne roeitrainer, robuust en eenvoudig te bedienen. Minpuntje zijn de schoen-bandjes, deze zijn wat te goedkoop uitgevoerd waardoor ik mijn workout regelmatig moet onderbreken om de bandjes aan te trekken. Ook maakt de borstband niet altijd goed contact waardoor de hartslagmeter niet constaqnd de juiste waarde geeft, maar dat kan ook aan de borstband liggen.

Mooie vervanging voor piepende crosstrainer👌

Ik had een crosstrainer van Focus Fitness die na vele jaren piepte en kraakte. Ondanks een goed overleg met de technische afdeling van Betersport lukt het niet om de trainer weer goed te laten werken. Ik kreeg een nieuw apparaat aangeboden, een demomachine voor een aangename prijs. Goed afgehandeld voor mij👌
Geweldige service. De eerstgeleverde hometrainer was defect. We hebben hem teruggestuurd en kregen de dag daarop gelijk een nieuw exemplaar!
Privéprofiel

Goed bedrijf en goede kwaliteit

Bestellen duidelijk, makkelijk en dat de extra’s er gelijk bij staan. Levering prima en kwaliteit product ook goed. Nu uitproberen
G U
Gerson U.

Kwalitatief en prijstechnisch goed

Hier een trainingsbankje besteld Senz Sports P70. Degelijk in uitvoering en gemakkelijk in elkaar te zetten met bijgeleverde handleiding. Zo’n degelijk bank kost het veelvuldige elders. Goed genoeg voor de thuis gym.
De service is fijn, ze denken echt met je mee en komen afspraken na. Vriendelijk geholpen, bedankt!
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Het is alleen jammer dat er geen reactie is gekomen van de monteur om advies betreffende de afgebroken pedaal.

Prima levering en fantastische loopband en service betersport

Prima levering, en bij het gebruik van de loopband, is het gelijk een loopband sportschool, meerwaarde van deze loopband is inderdaad de training met de app Kinomaps ook de besturing van klimmen is realistisch en daardoor erg prettig. ( de loopband is wel erg zwaar om te verplaatsen naar een verdieping en zou aanraden dit door het bedrijf te laten doen voor een volgende klant)
Adapter voor mijn crosstrainer werkt perfect ! Snelle verzending, goed verpakt, TOP +++ Tot de volgende keer !
Loopband besteld, dit was een demo model maar toch jammer dat er dan geen beschrijving bij zit. Deze wel gevonden op internet, en de loopband bevalt prima
Het product is prima. Bij de montage bleek er echter iets veranderd te zijn in de opbouw van het apparaat. Het duurde dagen voordat ik contact kon krijgen met de klantenservice. Dit was een minpunt, de opbouw stond enkele dagen stil. Het bleek dat de bijgevoegde handleiding verouderd was. Alles kon via de mail opgelost worden.

De display en het zadel

De display: kan beter, moderner Het zadel: kan beter instelbaar. Ook tbv verschillende gebruikers. Het zadel: te breed, qua vorm weinig sportief, schuurt. Een ander zadel past niet goed. De bezorging was uitstekend!

Top hometrainer voor zijn geld

Na een maand en 550 km de Fit Bike Ride 5 iPlus gebruikt te hebben kan ik zeggen dat ik bijna geheel tevreden ben. Alleen is het zadel is niet echt geschikt voor mijn zitvlak en miste ik een bidonhouder. Na ruim 165000 km toerfietsen op een racefiets en randonneur ben ik aan een harder zadel gewend. Een bidonhouder heb ik er natuurlijk direct zelf op gemonteerd. Door de lage instap is de trainer ook geschikt voor mijn vrouw. De trainer is mooi stil in gebruik en het display is duidelijk. Deze kwaliteit had ik eigenlijk niet verwacht van een hometrainer voor een prijs beneden € 300. Kortom een hometrainer die zijn geld dik waard is. Alleen jammer dat er geen keuze gemaakt kan worden uit meer zadels.
M D
Marten d.

Te vlotte levering

Volgens afspraak zou ons apparaat op dinsdag worden geleverd. Dat gebeurde ook, maar geen bericht over het tijdstip. Dat tijdstip was dus ochtends om 8.00 uur. Een verbeterpunt dus om meer info te geven over de levering. Verder geen opmerkingen.
Prima service. Trampoline is ook top. Je hebt alleen wel handiger handjes nodig want van de handleiding klopt helaas niet veel.