betersport.nl

7.573 reviews in totaal   879 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend tevreden over de snelle en betrouwbare levering, de eenvoudige montage van de fitnessapparaten en de solide kwaliteit van de producten. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding vaak als goed tot uitstekend beoordeeld en waarderen veel klanten de snelle en klantgerichte oplossingen bij klachten of problemen. Toch ervaren sommige klanten verwarring door onduidelijke, incomplete of verouderde handleidingen, wat leidt tot frustratie bij het instellen of monteren van apparaten. Er zijn ook klachten over de bereikbaarheid en reactietijd van de klantenservice, evenals over de afhandeling bij defecten of retouren, die soms te lang duurt. Daarnaast worden er incidenteel problemen gemeld met zware pakketten en gebrekkige communicatie rond het bezorgmoment.

Reviewsbetersport.nl

Beste, Alles in goede orde ontvangen en de montage was duidelijk en eenvoudig, Ook de nalevering zoals afgesproken geleverd, De hometrainer werkt prima voor mijn doelstellingen ( 3x per week 45 minuten ) Het enige puntje van kritiek is dat de kino map niet werkt. Na meerdere pogingen werd de geleverde code niet geaccepteerd door de app.
Aanvraag vakman voor reparatie(via zoofy) duurde erg lang( ong 3weken) , ondanks meerdere mails voor geschiktheidstijden! Pas na telefonisch contact met betersport, met tel. nr doorverwezen naar zoofy( die volgens app alleen per mail bereikbaar is; en reageert niet op mail !) direct monteur gevonden!
Op afgesproken tijdstip geleverd, goed verpakt en netjes behandeld door transporteur. Inhoud voldoet aan verwachtingen. De handleiding vergt wel wat bestudering want is niet overal duidelijk.

Het kan BETER dus ...

Prijs en kwaliteit is best goed hoor! Enigszins ook tevreden verder. Alleen enige minpunten zijn dan ook helaas: * Zeer moeilijk telefonisch bereikbaar steeds. Sterker nog: bijna niet helaas!!! Heel erg jammer! * Zelfs het regelen kan een deskundige monteur duurt lang. Veels te lang vind ik. Hoezo zeer deskundig?! Vooral voor een best goed en bekend bedrijf toch? Maar verder nogmaals ook wel goed hoor! Waarvoor een zeer welgemeende hartelijk dank oké.
Prima op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aflevering. Fijn, dat je ook steeds zaken kunt vragen. Prima al die service. Alles komt zeer betrouwbaar en goed geregeld over. Buitengewoon goed!
M 7000 gekocht een goed apparaat alleen het transport zeker als het naar een verdieping moet worden gebracht is een grote opgave het apparaat is lood en loodzwaar en onhandelbaar. Het is eigenlijk niet te doen met 2 personen. je heb echt twee sterke personen nodig denk maar het vervoeren van een wasmachine.
Fit bike 5 iplus gekocht, prima afhandeling door betersport en de transporteur, bike montage ging prima, werking is ook oké, zeer stil, goed in te stellen. Zeer tevreden.
De kettlebell kwam niet overeen met de afbeelding. Op de foto stond een zwarte gietijzeren kettlebell met een gegraveerde aanduiding van 8 kg, maar ik ontving een kettlebell met een gele rubberen hoes. Ik zocht juist de old-school gietijzeren stijl zoals op de afbeelding. Na het verwijderen van de hoes bleek er ook geen gegraveerde gewichtsaanduiding op de kettlebell te staan.
Vlot geleverd. Keurig verpakt. Montage ging redelijk makkelijk. Blijkbaar zijn er meerdere uitvoeringen van het display. De handleiding is dan niet up-to-date. (bv waar laat ik het snoertje uit het stuur), De bevestiging van het stuur met één schroef is minder stabiel. Daardoor blijft het een beetje wiebelen. Trappen gaat mooi soepel, af en toe is een tik hoorbaar. Fijne hometrainer.
Zeer goed geholpen voor het herstellen van een artikel dat ik niet rechtstreeks bij jullie aangekocht heb.
Duidelijke website en grote keuze Loopband bestand en keurig op de hoogte gehouden wanneer deze aan de deur geleverd zou worden.
Enorm goed geregeld en op tijd bezorgd. Ik wilde 1.ding ruilen en dat ging ook zonder enige moeite. Echt een aanrader.
Privéprofiel
Fijne fiets maar vrijwel zeker teruggestuurd gezien de overmaat tape . Maakt niet uit 100% ok , maar hadden ze mogen vermelden
zeer tevreden over de geleverde loopband. Ivm de weersomstandigheden die in de periode (logisch gewijs)!roet in levering tijden gooiden, heb ik zelf de update omtrent levering dag gemist vanuit de klantenservice. Maar verder dikke prima 👍
Perfecte levering op de door mij aangegeven datum. Loopband eenvoudig in elkaar te zetten, duidelijke beschrijving. Super apparaat voor mij. Zeer tevreden
Goede levering, netjes verpakt, goed te monteren, ik zou zeggen ga zo door 👍

Monteur

Ik zou persoonlijk de klanten die gebruik willen maken van een vakspecialist voorlichten over hoe dat bij Zoofy werkt. Het is niet zo ik heb voor een vakspecialist gekozen en die komt op die datum want dat is niet zo.
Prima optijd geleverd en ook e entuele retouren gaan perfect stijl en vriend.
Mooi op tijd geleverd, netjes naar boven gebracht. Samenstellen was goed weergegeven. Echter de gebruiks aanwijzing is te volledig. Er zijn schijnbaar meer mogelijkheden dan in de bijgevoegde handleiding staat. Graag ontvang ik een comp.eter handleiding.

Loopband en een beschermmat.

Loopband en een beschermmat gekocht,gister alles in elkaar gezet ,dit ging vrij makkelijk, en erna uitgeprobeerd, ben helemaal happy.