betersport.nl

7.719 reviews in totaal   859 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 26 jul 2019

betersport.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en nette levering, evenals de kwaliteit en degelijkheid van de producten. De service wordt vaak als behulpzaam en klantgericht ervaren, en problemen worden meestal goed en snel opgelost. Veel klanten vinden bovendien dat de montage goed te doen is. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met het transport en merken op dat de telefonische bereikbaarheid van de klantenservice matig tot slecht is, wat tot frustraties leidt. De handleiding wordt vaak als onduidelijk, onvolledig of verouderd beschouwd, waardoor het monteren lastig kan zijn, zeker zonder ervaring. Ook worden er af en toe kleine gebreken of niet overeenkomende specificaties geconstateerd en missen klanten de optie voor montage.

Reviewsbetersport.nl

Breng boven service bij mindervaliden

Jammer dat de bezorgers niet mogen helpen de fitbike naar boven te brengen. Snap de arbo wel, maar kom dus wat service tekort. Een wasmachine of droger wordt overigens wel naar de zolder gebracht. Verder ontbreekt een beschrijving van het display en programmakeuze . Voor de rest tevreden tot heden.
Prima apparaat. Voldoet aan alle verwachtingen. Montage in je eentje is wel wel een uitdaging.

Geen gebruiksaanwijzing en garantie pap…

Geen gebruiksaanwijzing en garantie papieren Geen jaargang de rest nog te ontdekken !!!
Wat beter kan: een andere vervoerder zoeken. Dpd is hopeloos. Heeft ruim een week geduurd voor pakketje bezorgd werd nadat het bij Dpd binnengekomen is. En ze zetten het gewoon voor de deur en gaan dan weg.
Prima service! Een telefoontje was voldoende om het juiste artikel te bestellen omdat onze gegevens nog bekend waren en de volgende dag al werd het artikel bezorgd!
Keurig op tijd geleverd. Kwaliteit artikel zeer goed en duidelijke omschrijving.

Goede prijs / kwaliteitsverhouding

Fijne klantenservice, snelle levering. Alles goed verpakt en duidelijke instructies. Producten zijn zeer degelijk en hebben een goede prijs / kwaliteitsverhouding.
P H
Perry H.
Binnen een week ontving ik mijn bestelling.Aangezien mijn bestelling zwaarder was dan de limiet van 15 kg werd dit door een andere transporteur geleverd.Omdat ik niet thuis zou zijn had ik de buurvrouw een sleutel gegeven Toen de chauffeur belde dat hij eraan kwam deelde ik hem dat mee en kon hij mijn bestelling in de woning plaatsen.Wel zo prettig geregeld.Samengevat,goede webshop/site overzichtelijk en snelle levering.Echt top,had al vaker hier besteld en ga in de toekomst meer doen.

Klantgericht en vriendelijk.

Goede service.. bestelling worden snel verwerkt en verzonden. Er waren echter problemen met de bezorgdienst die de bestelling 2x retour stuurde. Betersport heeft dit netjes opgelost door zsm een andere bezorgdienst in te zetten zodat mijn bestelling alsnog geleverd kon worden. Klantgericht en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
Het product voldoet aan alle verwachtingen. Ik had 1 probleempje bij het installeren. Telefonisch werd ik prima geholpen waardoor het probleempje snel verholpen was.

Geweldige trampoline

Snel verzonden Netjes bezorgd Simpel in elkaar te zetten Super stille trampoline met elastiek ipv veren. Heel tevreden.

Duidelijke omschrijvingen & snelle service

Duidelijke omschrijvingen van de producten en de snelle service & levering
Top kwaliteit sporttas, vederlicht en oersterk. Geweldige service, snelle levering. Chapeau. Mijn complimenten aan Betersport👍
alles is goed gegaan.snelle levering.werkt prima. mooieding geen krassen of deuken

Mooi toestel

Mooi en degelijke loopband, heb er al vele km op gelopen en bevalt me heel erg goed. Door de muziek via de bleutoth lijkt de tijd ook sneller te gaan. Kortom, ben er erg tevreden over

Geweldig mooie vormgegeven en solide hardloopband.

Wat een geweldige mooie vormgegeven en stevige loopband! Ik was op zoek naar een loopband die ook Electrisch bedienbare hellingfunctie heeft en toch makkelijk weer is op te bergen. Deze band scoort op al deze punten. De loopband is zeer solide en vergelijkbaar met die van de sportschool. Service van Betersport is echt super! Snelle en nette levering aan huis en alles volgens afspraak.
Fijne roeitrainer, robuust en eenvoudig te bedienen. Minpuntje zijn de schoen-bandjes, deze zijn wat te goedkoop uitgevoerd waardoor ik mijn workout regelmatig moet onderbreken om de bandjes aan te trekken. Ook maakt de borstband niet altijd goed contact waardoor de hartslagmeter niet constaqnd de juiste waarde geeft, maar dat kan ook aan de borstband liggen.

Mooie vervanging voor piepende crosstrainer👌

Ik had een crosstrainer van Focus Fitness die na vele jaren piepte en kraakte. Ondanks een goed overleg met de technische afdeling van Betersport lukt het niet om de trainer weer goed te laten werken. Ik kreeg een nieuw apparaat aangeboden, een demomachine voor een aangename prijs. Goed afgehandeld voor mij👌
Geweldige service. De eerstgeleverde hometrainer was defect. We hebben hem teruggestuurd en kregen de dag daarop gelijk een nieuw exemplaar!
Privéprofiel

Goed bedrijf en goede kwaliteit

Bestellen duidelijk, makkelijk en dat de extra’s er gelijk bij staan. Levering prima en kwaliteit product ook goed. Nu uitproberen