Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking van de tassen, het stijlvolle design en het feit dat de producten vaak overeenkomen met de online informatie. Daarnaast wordt de snelle levering, nette verpakking en klantvriendelijke service gewaardeerd. Er zijn echter klachten over snel optredende slijtage, vertragingen en problemen met de bezorging, afwijkende kleuren en maten ten opzichte van de verwachting.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBurkely
Precies de tas als op de afbeelding
Zeer slechte kwaliteit
Ik heb een zilverkleurige leren tas gekocht die er op internet prachtig uit zag voor op vakantie. De tas was gelukkig afgeprijsd want anders was ik er nog meer ziek van. Ik dacht eindelijk een mooie tas in handen te hebben maar helaas is dat niet zo. Binnen 1 dag zaten er allerlei krasjes op wat er niet uitziet en er komen er elke dag meer bij. Ik heb advies gevraagd aan mensen die er verstand van hebben en de tas ingespoten dat hij waterdicht is maar dat helpt ook niet. Ik heb de tas nu nog geen 2 weken en het lijkt een een oude tas. Ik ben blij dat de tas afgeprijsd was want anders was ik er helemaal ziek van. Jullie willen graag mijn mening hebben dus hier heb je 'm. Ik kan er wel om janken zo erg vind ik het.
Antwoord van Burkely
Wat vervelend om te horen dat je zo’n ervaring hebt met de tas. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is.
We willen dit graag verder voor je uitzoeken en samen kijken naar een passende oplossing. Zou je ons hierover een e-mail kunnen sturen via klantenservice@burkely.com? Dan pakken we het daar direct met je op en kijken we wat we voor je kunnen betekenen.
Alvast bedankt voor je bericht, we helpen je graag verder.
Goed en mooi verpakt en natuurlijk prachtige tas mooi materiaal goed afgewerkt en helemaal blij mee.
Goed en mooi verpakt
Het assortiment is beperkt.
What you see is what you get
Perfect!!❤️❤️
Hele mooie tas!
Juiste informatie doorgeven bij de bestelling
Goede kwaliteit