Gobelin-tassen.nl

102 reviews in totaal   40 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten, waarbij ze deze omschrijven als mooi, stevig en duurzaam. Ook wordt de snelle en nette levering vaak geprezen. Verder zijn klanten enthousiast over het unieke design en het uiterlijk van de producten. Het handige formaat en de functionaliteit van de tassen en andere producten worden gewaardeerd. Tot slot wordt de service als goed, snel en klantgericht ervaren door de meeste klanten.

ReviewsGobelin-tassen.nl

De afhandeling ging er snel en vlot. De tas viel wat kleiner uit dan ik had verwacht maar is ontzettend mooi. Kortom tevreden.
Mooie tas en niet duur. Precies als afbeelding.
Snel en netjes geholpen

Gobelin tas

Snel geleverd en mooi afgewerkt
Uitstekende kwaliteit.
Fijne collectie en super snelle levering. Top

Heel blij mee!

Heel mooie spullen en heel goede kwaliteit. Tassen zijn stevig, ik denk dat ze lang mooi blijven. De stoffen zijn echt prachtig. Ben heel blij met de paraplu, brillenkoker en 2 handtassen. Ik heb 1 klein minpuntje. De hengsels van de tassen kun je niet verstellen. Helemaal niet erg, maar dat ik had niet gezien op de foto's en voor die prijs had ik dat eigenlijk wel verwacht. Verzending was snel en was goed en netjes verpakt. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Superleuke spulletjes en snel geleverd
Mooie tas, mooie stof, handig formaat
Zulke leuke en vooral handige tassen.. de cityhopper heb ik het dan over! Al jaren deze tassen en nu vroeg mij arts waar heb je die vandaan? Dus eentje nu voor haar besteld!
De Bucket tasjes zijn zó leuk! Alleen de verzending met GLS is niet zo leuk.
Goed geholpen en vlot geleverd! Mooie tas van goede kwaliteit
Mooie stevige tas en snelle levering
Het is een mooie tas, helaas was hij voor mij niet geschikt maar ik ga zeker kijken naar een andere.
D P
Dagmar P.
Snelle levering, erg blij met mijn kussenloop