stripsenzo.nl

3.318 reviews in totaal   1.261 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de zorgvuldige, stevige en nette verpakking van hun bestellingen, waardoor de strips altijd onbeschadigd aankomen. De snelle verzending en levering worden vaak geprezen. Ook de service wordt als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren, met extra waardering voor het oplossen van fouten en het meedenken. Het brede en actuele aanbod van stripboeken valt in de smaak, evenals de ruime keuze. De communicatie is doorgaans duidelijk, snel en vriendelijk. De website wordt over het algemeen als overzichtelijk en makkelijk in gebruik gezien. Het personeel wordt omschreven als zeer vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten in de communicatie bij vertragingen of klachten. Daarnaast zijn er suggesties voor kleine verbeteringen aan de website.

Reviewsstripsenzo.nl

Prima!

Als ik bel met vragen wordt ik altijd prima geholpen en berstellingen worden goed verpakt en snel bezorgd. Misschien kan de aanduiding "brievenbuspakket" bij de bestelling aangegeven worden als dit zo is?

Overzichtelijk, snel en betrouwbaar

Strips & Zo is voor mij een echte aanrader. De website is overzichtelijk en de zoekfunctie werkt uitstekend: de strips die ik zocht waren snel en gemakkelijk te vinden, iets wat bij sommige concurrenten eerlijk gezegd nog weleens tegenvalt. De bestelling werd bovendien snel verzonden en de strips waren netjes en stevig verpakt, precies zoals je hoopt bij dit soort aankopen. Kortom: prettig, betrouwbaar en efficiënt.

Top shop!

De producten worden altijd netjes geleverd en de communicatie is ook altijd duidelijk. Verder is het aanbod ruim en vol mooie kwaliteit.

Bestelling is netjes afgehandeld, verpakt en verzonden en alle bestelde zaken goed zoals het hoort

Mijn bestelling is netjes afgehandeld, goed verpakt en snel verzonden. De strips zijn mooi en zoals door Strips & Zo omschreven.

Liefhebbers.

Het bestelde album was uitermate zorgvuldig verpakt en levering was vlot. Ik bestel graag weer in doe toekomst!

Mooie en overzichtelijke web shop

Mooi assortiment van stripboeken. De boeken worden altijd snel verzonden en niet onbelangrijk, super goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Van harte aanbevolen.
Zeer prettige winkel met deskundig personeel. Een hele goed website met prompte levering. Kortom aan aanrader in de stripboeken sector.

Goede producten, snelle verzending, degelijke service, alles klopt aan deze winkel!

Verzending is altijd goed en snel. Verpakking is altijd zeer degelijk, door het bubbelplastic kan er zelfs met regen niet veel gebeuren met de inhoud. Zelfs als er een fout is, wat bijna niet voorkomt bij deze winkel, wordt het snel opgelost, zonder gedoe.

Vriendelijk en snel

Vriendelijke en duidelijke service bij vragen. Uitstekende verpakking.(in bubbelplastic in doos) Snelle levertijd. Top!
altijd een snelle en goed verpakte zending. Als er onverhoopt iets mis gaat, wordt er snel en adequaat gereageerd.
In de meeste gevallen krijg ik altijd wat ik bestel. Mocht er iets mis gaan met de bestelling, dan gaat men op onderzoek uit wat er mis is gegaan, en vervolgens wordt ik dan op de hoogte gehouden.
Het prettige email contact die ik had naar aanleiding van een vraag van mij. Gewoon op deze voet doorgaan👍🏻
On line bestelling en ophalen in winkel gaat uitstekend. Zo nooit uitverkocht. Staat keurig klaar in tasje bij afhalen
Snelle levering, zodat ik mijn kleinzoon voordat hij op vakantie ging het kon meegeven op reis!
altijd snel, betrouwbaar en op de site altijd de nieuwste strips te vinden.
Top zaak. Van het gemak van bestellen tot aan de levering aan huis. Super verpakt, met track & trace te volgen en snelle levering. Met daarnaast een erg goede nieuwsbrief. Inmiddels vaker wat besteld. Ik ben zeer tevreden.

Blij met de strips 'Helemaal wild'

Fijn dat de strips van 'Helemaal wild' bij jullie te koop zijn voor een leuke prijs. Snel verzonden ook. Super.
D K
D K.
Ik ben dik tevreden over strips & zo. Hun website is inzichtelijk met een ruim assortiment..
Altijd een uitstekende service, strips worden zorgvuldig verpakt, en op vragen krijg je meteen reactie.

Mijn eerste keus voor strips!

Ik koop af en toe een aantal boeken bij Strips & Zo. Altijd online, want ik woon in het buitenland. De strips worden geleverd naar een adres in Nederland, waar ik ze dan eventueel ophaal. Navigatie rond de website is makkelijk, en afhandeling van de bestelling wordt snel geregeld. De verpakking is altijd eerste klasse, en de boeken komen goed aan. Strips & Zo is mijn eerste keus voor nieuwe strips.