71workx.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
71workx.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij 71workx.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 30 okt. 2020

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor 71workx.nl

109 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

587 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

21 feb. 2023
Ik was opzoek naar een cadeautje, hiervoor kwam ik bij 71workx uit vanwege de voordelige prijs. De levertijd van 2-8 werkdagen zou net nog kunnen voor de verjaardag. Twee dagen later toch maar voor de zekerheid de klantenservice gebeld wanneer mijn pakketje ongeveer binnen zou komen, werd mij verteld dat het pakketje al onderweg was! Later die middag had ik het al in huis! 2-8 werkdagen is dus echt een indicatie, betekend dus niet dat het daadwerkelijk 8 werkdagen onderweg is :) Daarnaast was degene die ik gesproken heb erg vriendelijk, ga ik zeker nog vaker bestellen!

de meest kritische beoordeling

21 feb. 2023
Bedrijf verkoopt Carhartt mutsen. Vlak voor de kerst zelfs een campagne met plaatjes waarin ze in de vorm van een kerstboom liggen. Levertijd volgens de website 4-5 werkdagen. Ik heb ruim anderhalf week voor kerst de bestelling geplaatst: twee mutsen als cadeautje voor kerst. Vervolgens staat er in de email met bestelbevestiging dat alle bestellingen in de laatste drie weken van het jaar pas in week 1 en 2 van het nieuwe jaar geleverd worden. Dus ik baalde als een stekker. Nou, vooruit. Toch maar afgewacht. Na week 2 nog niks ontvangen dus maar een mailtje gestuurd. Bleek dat er een van de twee mutsen niet voorradig was en konden ze niet leveren. Toen was ik er wel klaar mee en heb ik de hele bestelling geannuleerd. Tip voor iedereen: betaal twee euro meer bij een andere webshop en krijg wel gewoon je bestelling thuis. Wat een stel mutsen bij 71workx.

Beoordelingen voor 71workx.nl

Toen ik een vraag had over een product was de klantenservice zeer behulpzaam en snel in het beantwoorden van mijn vraag, ze denken met je mee wat ik erg kan waarderen! Aanradertje👍
Antwoord van 71workx.nl
Super om te lezen dat onze klantenservice je goed heeft geholpen met het beantwoorden van je vragen. Veel draag plezier gewenst! Team 71WorkX
Wij worden al jaren lang voorzien en geadviseerd rondom werkkleding en werkschoenen. Super service en betrouwbare partner.
Antwoord van 71workx.nl
Dankjewel voor de top review en jaren lange vertrouwen. Veel plezier met je bestelling, tot de volgende keer! Team 71WorkX
Hele fijne ervaring. Kreeg na bestellen een mailtje dat de maat die ik had gekozen, zeer waarschijnlijk te groot zou zijn. Samen besloten een maat kleiner te kiezen. Kreeg een paar dagen later een mail dat het product beschadigd bleek te zijn tijdens het inpakken. Een nieuwe werd opgestuurd, samen met een kadotje. Duurde al met al wel even voor ik mijn bestelling had, maar er toch een prima gevoel (en jas) aan overgehouden.
Antwoord van 71workx.nl
Super om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad. Veel draag plezier gewenst! Team 71WorkX
Meerdere malen bedrijf kleding gekocht hier, snel, persoonlijk contact en scherpe prijzen. Ook voor vragen over maten en pasvorm geven ze vakkundig advies! Soms ook nog een “extraatje” bij je bestelling, altijd leuk. Zeker een aanrader 71workx!
Antwoord van 71workx.nl
Super om te lezen dat je een prettig ervaring hebt gehad! Veel draag plezier gewenst! Team 71WorkX
Iets te lange wachttijd, al zijn we natuurlijk op dat vlak te verwend.. 😃
Dankjewel voor de positieve 4 sterren review! Team 71WorkX
4 mrt. 2023
Super fijne service gewoon top bedrijf met top producten
6 mrt. 2023
Dankjewel voor de 5 sterren! We zijn blij dat je tevreden bent met onze diensten. Tot de volgende keer! Team 71WorkX
10 mrt. 2023
Aardige medewerkers
10 mrt. 2023
Dankjewel voor de top review. Veel plezier met je bestelling, tot de volgende keer! Team 71WorkX
Alles ok.
Antwoord van 71workx.nl
Dankjewel voor de top review. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer! Team 71WorkX
Antwoord van 71workx.nl
Dankjewel voor de 5 sterren! Veel werkplezier gewenst met je bestelling. Team 71WorkX
16 mrt. 2023
Dankjewel voor de 5 sterren review! Team 71WorkX
13 mrt. 2023
14 mrt. 2023
De leveringstijden mogen sneller zijn
Antwoord van 71workx.nl
Hallo, Dankjewel voor de review. Onze excuses voor de vertraagde levering, veel plezier met je bestelling! Team 71WorkX
9 mrt. 2023
Ik zou graag weten wanneee mijn bestelling thuis geleverd word .
9 mrt. 2023
Hallo, Dankjewel voor de positieve 3 sterren review. We vinden het vervelend om te lezen dat je niet precies weet wanneer je bestelling word geleverd. Op de vraag hebben wij alvast per e-mail contact met je opgenomen met daarin de specifieke verzend en levertijd. Heb je nog meer vragen? Je kunt ons bereiken op klantenservice@71workx.com of 085 002 0271. Alvast bedankt! Team 71WorkX
👍

van T. T.