71workx.nl- Logo - Beoordelingen

71workx.nl
Beoordelingen:

103 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden694 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
71workx.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik ga hier zeker vaker bestellen, werd contact met me opgenomen of ik op de hoogte was van de maatvoering van Carhartt, heb toch een maatje kleiner genomen van mn t-shirt en zat perfect. Is maar goed dat ze me belden!

de meest kritische beoordeling

27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Logistiek verbeteren 8 -12-23 bestelling geplaatst 15-12-23 de bestelling ontvangen in gebreken En nu is het 27-12-23 maar afwachten wanneer de rest wordt geleverd Echt belachelijk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor 71workx.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
👍
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
21 mrt 2024
Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! 👍 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Team 71workx
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
2 dagen geleden
Super bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bedankt en tot de volgende bestelling! 71workx
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
2 dagen geleden
Bedankt voor je 4 sterren review! We waarderen je feedback enorm.😊🌟 Team 71workx
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. 😊🌟 Team 71workx
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
8 dagen geleden
Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! 👍 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service! Team 71workx
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
10 dagen geleden
Bedankt voor je 4 sterren review! We waarderen je feedback enorm.😊🌟 Team 71workx
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
5 apr 2024
Dankjewel voor je geweldige 5-sterren review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je support! Team 71workx
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
2 apr 2024
Super bedankt voor je geweldige 5-sterren review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bedankt en tot de volgende keer! 71workx
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
29 mrt 2024
Bedankt voor je 4-sterrenreview! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je nog suggesties hebt om het nog beter te maken, horen we het graag! 😊👍 Team 71workx
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
25 mrt 2024
Bedankt voor de geweldige 5-sterren review! We waarderen het enorm. Team 71workx
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
2 dagen geleden
Hallo, Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad. Wij zouden graag samen met je de specifieke details van jouw ervaring willen bespreken. Zou je alstublieft contact met ons willen opnemen? Je kunt ons bereiken op klantenservice@71workx.com of 085 002 0271. Team 71WorkX
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Todo fue bien , entrega rápida , buenos productos , precio 👍
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
7 mrt 2024
¡Qué genial! Me alegra que todo haya salido bien. ¡Entrega rápida, buenos productos y buen precio!🙂 Team 71workx
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service Helpen je graag telefonisch met vragen
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
11 mrt 2024
Bedankt voor je feedback! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de service. 😊📞 Team 71workx
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen en snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
13 mrt 2024
Bedankt voor je review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met de spullen en de snelle levering. We streven er altijd naar om onze klanten blij te maken! 😊🎉 Team 71workx
12 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
12 mrt 2024
Bedankt voor je 4-sterrenreview! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je nog suggesties hebt om het nog beter te maken, horen we het graag! 😊👍 Team 71workx
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
7 mrt 2024
Geweldig om te horen dat je een 5-sterren review hebt gegeven! Bedankt voor je positieve feedback! 😊🌟 Team 71workx
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
22 feb 2024
Bedankt voor je 4-sterrenreview! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je nog suggesties hebt om het nog beter te maken, horen we het graag! 😊👍 Team 71workx
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
20 feb 2024
Wat fijn dat je zo blij bent met onze service! We blijven ons best doen om je de beste ervaring te bieden. Bedankt voor je waardering! 🚀🌟 Team 71workx
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
20 feb 2024
Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor je positieve feedback! 😄🌟 Team 71workx
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van 71workx.nl
18 mrt 2024
Hallo, Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad. Wij zouden graag samen met je de specifieke details van jouw ervaring willen bespreken. Zou je alstublieft contact met ons willen opnemen? Je kunt ons bereiken op klantenservice@71workx.com of 085 002 0271. Team 71WorkX