Merkala.nl

29.187 reviews in totaal   1.596 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.596 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 23 nov 2023

merkala.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, tijdige en correcte levering van bestellingen. Het uitgebreide en diverse assortiment wordt veelvuldig geprezen, zodat vrijwel alles te vinden is. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als zeer goed ervaren. De website wordt als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. De producten worden als hoogwaardig en betrouwbaar beoordeeld. Ook de klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Het bestelproces verloopt voor de meeste klanten eenvoudig en vlot. Enkele klanten noemen als minpunt de bezorging via derden of de afleverlocatie. Daarnaast worden verzendkosten of prijsstijgingen van bepaalde producten als nadeel genoemd. Er zijn verbeterpunten gesignaleerd in de bestelprocedure en formulieren op de website. Ook zijn er klachten over trage of ontbrekende communicatie bij de klantenservice en ondervinden sommige klanten technische problemen tijdens het bestelproces.

ReviewsMerkala.nl

Op zich ben ik tevreden over het geleverde product maar om te bestellen is het een ware kalvarie- berg, ik druk op de kruiwagen voor een bestelling maar krijg steevast als boodschap dat de box leeg is. De vorige keer is het mij gelukt na herhaalde pogingen om een bestelling te plaatsen maar de laatste keer heb ik het opgegeven en ga nu elders bestellen ! Mvg Alex coddens

Antwoord van Merkala.nl

Geachte klant, We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat vervelend dat je problemen hebt ervaren op onze website. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en zouden graag meer details ontvangen om je beter van dienst te kunnen zijn. Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? We helpen je graag verder.  Dit kan via de volgende kanalen: Live chat: via het icoontje rechtsonder op onze website: www.merkala.nl E-mail: info@merkala.nl Telefoon: +31 (0)88 05 00 800 Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur
ikben nog bezig gebruiken ik voel beter maar ik laat je nog weten een nog een paar dagen dank je wel alvast

Prima.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs en mijn bestelling werd zoals aangegeven de volgende dag bezorgd .
Snel opgestuurd, items zijn goed. Net wat ik nodig had en nergens kon vinden. Alleen de verzendkosten zijn prijzig, maar daar staat tegenover dat wat ik heb gekocht ook niet prijzig was :)
Wat beter kan. Kleine pakketjes bij betaling verzendkosten in brievenbus bezorgen. Ivm ouderdom en ziekte ben je niet altijd in de gelegenheid om het op te halen. Bij buren is niet altijd gewenst.
Wat ik zoek naar is altijd te vinden bij Merkala. Voor een goede prijs & kwaliteit en snelle bezorging.
Het fijne gesprek en me meteen een goed alternatief aangeboden dat zeker zo goed werkt. Dank daarvoor ook namens mijn hond.
Ik zou niet weten wat er beter moet zijn . Alles is heel goed gegaan geen enkel probleem ,zo zeggen een 10 in punten. Ik ben geen aandeelhouder of zo.
S V
Syl v.
Jullie hebben het goed gedaan en een snelle levering,alleen lang moeten wachten op de bezorging van post nl.

Eerste keer besteld en een professionele indruk.

Snelle en veilige levering van medische producten. De eerste keer hier besteld en erg positief over de kwaliteit en service.
Dat ik alle artikelen die ik heb besteld ook heb gekregen. Ten 2 de ook de levering was op de afgesproken tijd
Alles op de afgesproken tijd in ontvangst genomen. De eerste ♥️ metingen en tijd staan er al in. 👍
Zeer tevreden over de afhandeling, levering! Helaas nooit proefjes en of documentatie omtrent de allernieuwste producten.
S D
Sineke d.

Ik heb wat doosjes Gittesr-tape gekocht. Die helpen heel erg goed tegen de jeuk bij insectensteken. Snel en goed geleverd.
Supersnelle levering en goedkoop ! Zelfs in België voor 21u besteld volgende dag geleverd!
K V
koos v.
Bestelde artikelen op voorraad vandaag bestel morgen in huis. ze hebben veel artikelen op voorraad

Perfect!

Perfect. Zelfse dag nog verzonden en had het de volgende dag al in huis! Super service, bedankt!

Wat wil je nog meer als klant

Gebruikersvriendelijke website Eenvoudige bestel procedure en geleverd binnen de afgesproken tijd wat wil je nog meer als klant
Snelle levering, alles op voorraad, alleen de prijzen van Mykored,zijn enorm gestegen bij Merkala, die koop ik nu elders in, waar ze goedkoper zijn.

Vlotte levering naalden

Vlotte levering en bezorging van de juiste maat naalden t.b.v. b12 injecties. Alleen jammer van de hoge bezorgkosten ten opzichte van de prijs van het product, nl nog hoger !

Merkala.nl

Merkala is een online groothandel in medische artikelen zoals verbandmiddelen, instrumenten, injectiemateriaal, persoonlijke bescherming, diverse soorten verzorgingsmiddelen, medische disposables en o...