rullensfietsen.nl

2.361 reviews in totaal   350 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. Daarnaast wordt de service als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Ook de scherpe en concurrerende prijzen worden gewaardeerd, evenals de duidelijke en snelle communicatie. Verder zijn klanten positief over de beschikbaarheid van producten op voorraad en het feit dat problemen met bestellingen of producten meestal snel en adequaat worden opgelost. De verpakking wordt overwegend als goed beoordeeld. Enkele klanten geven aan dat bij vertragingen de communicatie verbeterd kan worden. Daarnaast zijn er opmerkingen dat het product soms beter beschermd kan worden in de verpakking.

Reviewsrullensfietsen.nl

Netjes op tijd

Vanaf het bestellen tot aan het leveren was alles netjes en duidelijk
fijne service om een digitale bestelling te wijzigen

Super bedrijf, aanrader.

Snelle en duidelijke reactie op gestelde vraag, scherpe prijs en bestelde artikel dezelfde dag toegezonden inclusief makkelijk te volgen track & trace link.
Na het stellen van een technische vraag via e-mail, snel antwoord gekregen. Daarna onderdelen besteld en ook die snel in huis.
Prima, waar bij een ander de voorraad op was had rullens het nog wel
Geïmporteerde review

Correcte levering van bestelde artikel

Vanuit goede informatie vanaf de site een bestelling geplaatst. Deze is binnen de afgesproken tijd geleverd, waarbij de koppeling met de pakketleverancier correct werkt. Pakket goed verpakt en product conform specificaties geleverd.
Bestelling volgende dag geleverd en goedkoper dan bij andere webshops
Perfect te woord gestaan en snelle service

Artikel op tijd en op de afgesproken plaa…

Artikel op tijd en op deafgesproken plaats bezorgd Ook bestel app was zeer eenvoudig
M R
M R.

Was dit nieuw? Matig Bosch product.

Vlotte levering, dat is fijn. Wel bleek de verpakking aan de binnenkant, kapot waardoor er bijna zeker van ben dat dit geen nieuw artikel is. Dat is niet erg, maar verkoop het dan niet als nieuw. Verder is de Bosch vertical smartphone grip dubieus. Daar waar de horizontale moeiteloos door de hoesjes oplaad, doet de vertical dat niet. Je moet dus steeds je telefoon uit z’n hoesje halen, anders wordt hij niet opgeladen. Dat had duidelijker op de site kunnen staan. Het was mijn eerste en waarschijnlijk laatste bestelling bij Rullens.

Antwoord van rullensfietsen.nl

Beste, Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Fijn dat de levering vlot was! Over de verpakking: het kan zijn dat deze in de winkel is geopend om aan een klant te tonen. Het product zelf is in dat geval altijd ongebruikt. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw opmerking serieus. Over de laadfunctie van de Bosch vertical grip: dit is ons eerlijk gezegd nog niet eerder gemeld. Mochten wij deze klacht vaker ontvangen zullen we hier naar handelen. Mocht u hier last van blijven houden, sturen we graag gratis een nieuwe versie op. Neem hiervoor contact op via online@rullensfietsen.nl. Voor nu wensen we u veel fietsplezier en mochten en vragen zijn, of u wilt uw product ruilen horen we het graag! Met vriendelijke groet, Rullens Fietsen

Prima!

De levering was helemaal in orde en volgens planning. De informatie over de levering was ook zorgvuldig en duidelijk.
Fijn dat jullie de Bosch verticale telefoonhouder konden leveren. Ook nog snel geleverd.
Geïmporteerde review

Kwaliteit, snelle levering en service

De bestelde artikelen worden op tijd geleverd en tegen een concurrerende prijs. Van één artikel viel de kwaliteit tegen wat volgens de producent super zou moeten zijn. Rullens geeft aan dat het hun ook tegenvalt en dat ze het product naar hun leverancier terugsturen in de hoop dat die er iets positiefs mee doet. Ik heb een vervangend artikel gekregen wat het wel redelijk doet. Dus Rullens spaart zijn leveranciers niet.
Geïmporteerde review

Oog voor de mens en kennis van het product

Ik had met spoed een nieuwe fiets nodig. Ik ben binnen gelopen, heb mijn wensen uitgesproken. De medewerker zet een fiets buiten en 10 minuten later had ik een andere fiets gekocht. Een luisterend oor met verstand van het product. En ook oog voor de mens, want toen ik een paar dagen later de fiets kwam halen en stond te wachten tot er nog iets extra’s op gemonteerd werd, herkende de verkoper me en vroeg meteen of alles wel in orde was met de fiets.
Goede communicatie over de levering van de bestelling. Mijn bestelpunt voor onderdelen van Giant.
Product scherp geprijsd. Vlug geleverd en ook vlugge reactie bij een vraag over je bestelling.
Super snel geleverd top top top .merci
Snelle en goede levering van een fietstas
Snelle levering, eerlijke prijs. Goed bezig.
Geïmporteerde review
Verkoops service was uitmuntend. Ik had huisnummer vergeten tijdens bestelling en werd via Tel en mail op de hoogte gebracht! De bestelling vertrok bijna onmiddellijk na bevestiging huissnr! Vriendelijke afhandeling en scherpe prijs! Bedankt