Toolnation Nederland- Logo - Beoordelingen

Toolnation Nederland
Beoordelingen:

1.159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden43.627 beoordelingen in totaal  

4,04
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Toolnation Nederland voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer tevreden. Goede service/aftersales! Recent een groot aantal makita-apparaten besteld bij Toolnation. Zowel gereedschap (afkortzaag, invalcirkelzaag, etc.) als tuingereedschap (kettingzaag, grasmaaier, heggensnoeischaar, grastrimmer, etc.) Qua prijs waren ze steeds de goedkoopste of bijna de goedkoopste. Alles netjes en redelijk snel geleverd. Toen mijn afkortzaag beschadigd raakte (door mijn eigen toedoen) was de service super. Ik heb gemaild en de situatie uitgelegd en ik kreeg een hele vriendelijke en behulpzame reactie van Toolnation's technische dienst. Heel snel kreeg ik kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd, waardoor mijn afkortzaag weer als een zonnetje loopt. Service, zoals je die 'vroeger kreeg'. Gewoon goed, vriendelijk, menselijk. Naar aanleiding van die zeer prettige ervaring heb ik mijn volgende 3 apparaten ook bij Toolnation besteld. Ook wanneer er 1 of 2 apparaten een paar tientjes duurder waren dan bij een andere partij. Erg tevreden!

de meest kritische beoordeling

8 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 27-10 een behoorlijke hoveelheid gereedschap gekocht bij Toolnation. Ik heb voor toolnation gekozen. Opdat zij bij veel van hun producten aangeven direct te kunnen leveren. Deze 2 woorden "Direct leverbaar" scheppen bij mij de verwachting dat iets direct wordt verzonden en dat het opvoorraad ligt. Dus levertijd max 1a 2 werkdagen. Bij Toolnation betekend direct leverbaar binnen 4 werkdagen leveren. Helaas kwam mijn bestelling verdeeld over 4 leveringen op 3 verschillende dagen binnen. "(niet zo milieu vriendelijk)". Toen ik na 2 dagen met de klantenservice contact op kwam werd ik gewezen op de kleine lettertjes. Mijn doel van mijn belletje met de klantenservice was initieel om te vragen hoe lang het zou duren voordat de bestelling gelevrd zou worden. om vervolgens de bestelling nogmaals te doen voor mijn compagnon. Maar door de houding van de klantenservice medewerker heb ik er toch voor gekozen om mijn bestelling bij een andere partij neer te leggen. Jammer voor toolnation.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Toolnation Nederland

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 2 afrondfreesjes besteld: ze werden geleverd in elk een grote doos. Dit is toch niet duurzaam ?
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima, zaag was binnen een paar dagen geleverd.
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd was echter kan sneller, na een telefoontje na een paar dagen werd het pas verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
24 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop, snelle verzending, goede keuze aan gereedschappen en materialen.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijzen en behulpzaam bij vragen

Goede site, prijzen zijn goed. Telefonisch goed geholpen door medewerker
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
23 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw review en uw bestelling. Goed om te lezen dat u een fijne ervaring achter de rug heeft. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
RD
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed assortiment, snelle levering, hopelijk wel alles in één zending
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurt veel te lang als de artikelen in voorraad zijn.
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte en snelle afhandeling tegen…

Correcte en snelle afhandeling tegen een hele goede prijs
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
leveringsprobleem goed opgelost! Betaling teruggestort!
Beoordeling melden
Antwoord van Toolnation Nederland
23 jan. 2024
Beste klant, Dank u voor uw bestelling en review. Wij nemen uw feedback mee in onze wekelijkse gesprekken. Dank u hiervoor. Met vriendelijke groet, Toolnation Support Team.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering! En kwaliteitsproducten!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf met goede service en snelle levering
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen snelle levering en goed bereikbaar
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen , goeie prijzen , snelle levering !
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima materiaal voor een concurrerende prijs
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling zonder rompslomp snel geleverd. 😊
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles steeds top en onder controle geleverd
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen Nederlandse handleiding bij de machine.
Beoordeling melden
JS
Jan S.
Zandhoven
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles op tijd zoals op voorhand beschreven
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sneller aangeven of het niet leverbaar is
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site en een snelle levering.
Beoordeling melden