Ilse Jacobsen Hornbaek

2.970 reviews in totaal

2.970 reviews since 11 sep 2018

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2018
ilsejacobsenhornbaek.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De schoenen en kleding worden geprezen vanwege het hoge draagcomfort, de fijne pasvorm en de aantrekkelijke designs. Ook de kwaliteit van de producten, zoals materiaal, afwerking en duurzaamheid, wordt regelmatig positief benoemd. Daarnaast wordt de service als behulpzaam, snel en klantvriendelijk ervaren, vooral bij ruilen, retourneren en klantencontact. Het soepele retour- en omruilbeleid wordt gewaardeerd. Toch zijn er enkele aandachtspunten: er worden soms problemen met koeriers of vertragingen gemeld. Klanten merken op dat de maatvoering niet altijd overeenkomt met de verwachting, waardoor ruilingen vaker voorkomen. Verder zijn er negatieve ervaringen over vertragingen of kosten bij het retourneren. Ook zijn er af en toe klachten over het retourproces zelf.

ReviewsIlse Jacobsen Hornbaek

Ik al van het begin van dot bruisende bedrijf af en toe klant .et vooral interesse in Tulip style schoenen. Voor mij dragen ze zeer comfortabel en inmiddels een kleurrijjk assortiment. Overal waar ik verschijn met een bijpassende outfit krijg ik complimenten over mijn Tulipas! Ik mis wel wat meer kleding zoals blouses of jurken. Vorig seizoen was er een streepjurk in vele kleuren mooi om te zien, maar ik mis er toch een vrouwelijke eye catcher of touch in ik houd van basic ,maar soms is het een beetje vierkant dat doet je figuur geen deugd. Maar chapeau voor alle diversiteit. Ik verheug mij altijd op een nieuw IIse Jacobson seizoen! Veel zakelijk en inspiratie succes toegewenst!
De schoenen zijn zalig! Ik heb ondertussen ontelbare paren in alle mogelijke kleuren! Ze zijn elegant en ontzettend comfortabel om de hele dag mee te wandelen. Ik ontdekte nu onlangs ook de regenjassen. Wat een mooie modellen! Elegant en toch praktisch, net zoals de schoenen!
Prima service geleverd bij het retourneren (van één van de twee jassen)! Snel, behulpzaam en heel correct. De andere, softcell jas zit als gegoten zoals ik gewend was bij een eerdere aankoop: waterdicht, winddicht en heel comfortabel en de hele winter te dragen.

Snel geleverd, kosteloos geruild

Snel geleverd, maat van de schoenen was te klein. Voordat ik mijn schoenen kosteloos geretourneerd had, kreeg ik de nieuwe schoenen met een maat groter al thuisbezorgd. Zeer goede service en altijd mooie artikelen bij Ilse Jacobsen!!

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je nieuwe maat al zo snel werd geleverd en dat het omruilen zo soepel en kosteloos is verlopen. Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service én de collectie. Veel draagplezier gewenst!

Negatieve terugbetaling

De schoenen werden snel geleverd. Helaas was dit niet mijn gedacht en zond ik deze terug Meer dan 1-2 weken werd dit niet terugbetaald. Heb dan een mail gestuurd ‘hoe dit kwam’ Alle gegevens moeten doorgeven via waar ik ze teruggestuurd heb enz. Nadien terugbetaald geweest maar toch een € 10 euro verschil. Ik zal in het vervolg niet meer bestellen via internet daardoor

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat de levering snel verliep. Jammer dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldeden. Het spijt ons dat de retourafhandeling en terugbetaling niet naar wens zijn verlopen. Wat u beschrijft, hoort niet zo te gaan. We willen u daarom vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we kunnen uitzoeken waarom er € 10,- verschil is ontstaan bij de terugbetaling en dit, indien nodig, voor u kunnen oplossen. Onze excuses voor het ongemak. We hopen u alsnog naar tevredenheid te kunnen helpen.
Kwaliteit is super maar het retourbeleid is ook heel overzichtelijk en netjes, ik had ook snel geld terug omdat het kledingstuk niet helemaal aan mijn verwachting voldeed moest ik het terug sturen
Ik had 5 sterren gegeven wanneer de maat prima was. Ik heb normaal maat 37 maar met mijn steunzolen moet ik altijd een maat groter nemen, dus nu 38 besteld. Maar bij deze schoenen waren ze dan te groot. Dus ik heb het eigen zooltje er in laten zitten en mijn eigen steunzool erboven gelegd. En nu passen ze goed.
Er kan niets beter, ik geniet van de vier paar schoenen die ik reeds kocht. De regenjas is prachtig en zal binnenkort zeker dienst doen. Snelle verzending is ook leuk!

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Wat een mooie review, bedankt! Geweldig om te horen dat je zo geniet van je vier paar schoenen én blij bent met je nieuwe regenjas. Fijn dat ook de snelle verzending naar wens was. Veel plezier met al je aankopen!

Super prettige loafers!!

Snelle levering en goed en in mooie doosjes verpakt. 2 paar Tulips in gebruik en nu 2 paar extra omdat ze fantastisch lopen en zitten. Heel fijne makkelijke loafers! Ennnn 50% korting ook nog es. Top!!

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Wat een enthousiaste review, bedankt! 😊 Geweldig om te horen dat de Tulips zo goed bevallen dat je er meteen twee paar bij hebt besteld. En met 50% korting is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen! Heel veel plezier met alle vier de paren en hopelijk nog heel veel comfortabele kilometers! 👟✨
Hele snelle levering en mooie producten De te kleine (maar M) jas ging naar een vriendin en binnen 1 dag had ik de bestelde grotere maat, de Large, al binnen. Wel jammer dat ik zo 2x bestelkosten betaalde. Bij een omruiling van de jas was dit natuurlijk anders gegaan. Maar daar kunnen jullie niets aan veranderen.
Best moeilijk te bereiken ,per tel. Foutmelding met retour ,terwijl ik alle gegevens vele malen de goede gegevena vanaf de factuur ingevuld heb. Bvd Gerryvandevrande@gmail.com Gotenpark 37 5037 SL Tilburg

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je bericht. Wij zijn inderdaad niet telefonisch bereikbaar, maar je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We hebben het voor je nagekeken. Je kunt je retour aanmelden via onze retourpagina door je e-mailadres en ordernummer: IJH-NL21-44137 in te vullen: https://ilsejacobsenhornbaek.returnista.com/ Daarna kun je de stappen volgen om je retour verder aan te melden. Mocht het toch niet lukken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder. Groetjes, Ilse Jacobsen

De laatste keer was er een probleem met versturen

De laatste keer was er een probleem met de bezorging, dat is opgelost. Er kwam eerst een lege doos. De dag erna kwamen de bestelde schoenen en die zijn prima.

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je review! Wat vervelend dat er in eerste instantie iets mis is gegaan met de bezorging en je een lege doos ontving. Gelukkig is het snel opgelost en zijn de schoenen de volgende dag alsnog goed aangekomen. Fijn dat je tevreden bent met de schoenen, veel draagplezier gewenst!
Snelle levering, mooie jas. Heb eerder een Ilse Jacobsen in de winkel gekocht waar ik nog steeds veel plezier van heb. Dus ga er vanuit van deze ook.

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat de jas snel is geleverd en helemaal naar wens is. Leuk om te horen dat je nog steeds zoveel plezier hebt van je eerdere Ilse Jacobsen jas. We hopen dat je deze met net zoveel plezier gaat dragen!

makkelijke schoenen

Ik had al 2 paar van die makkelijke schoenen en door haar website heb ik nu 2 paar andere modellen gekocht. Ze zitten gewoon even makkelijk.

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat je na je eerdere paren ook andere modellen hebt geprobeerd en dat deze net zo comfortabel zitten. Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Vallen kleiner dan eerder bestelde in zelfde maat

Netjes verzonden Schoenen lopen heerlijk Vallen alleen een beetje kleiner dan dezelfde die ik eerder heb gekocht, moet je echt uitlopen. Maat groter is weer te Groot

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je review! Fijn dat de schoenen heerlijk lopen en netjes zijn geleverd. Jammer dat ze iets kleiner uitvallen dan je eerdere paar en daardoor wat langer ingelopen moeten worden. We wensen je er veel draagplezier mee!
Een regenjas met een elegante pasvorm, ruime muts en prachtige diepblauwe kleur die ook de regen goed tegenhoudt!
Het product is zeer goed, ik kocht teenslippers, heb er nu 4 paar en die draag ik gans de zomer. I love it ! Levering was correct zoals afgesproken.

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat je inmiddels vier paar hebt en ze de hele zomer met plezier draagt. 😊 Fijn dat ook de levering helemaal naar wens is verlopen. Heel veel draagplezier gewenst!
Superleuke kortingen. Minpuntje: filter heeft jammer genoeg geen meerkeuze, zoals : korte/lange mouwen, winter of zomer-kleding/schoenen, V-hals/rolkraag enz...

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je blij bent met onze kortingen. Bedankt ook voor je feedback over de filters, we begrijpen dat meerdere filteropties het zoeken naar de juiste items een stuk makkelijker zou maken en nemen je suggestie graag mee!

Hele slechte service

Ik had een jas besteld met een kortingcode. De jas bleek niet de zachte voering te hebben die ik gewend ben van Ilse. Daarom wilde ik ruilen. Dit kon niet. Ik moest retourneren en nieuwe bestellen. En nee, de kortingscode kon ook niet opnieuw! En ja, ik moest wel verzendkosten betalen. Ik vind dat waardeloze service!

Antwoord van Ilse Jacobsen Hornbaek

Wat jammer om te horen dat de jas niet aan uw verwachtingen voldeed. In de productomschrijving van iedere jas staat vermeld welk type voering het artikel heeft. Op basis van deze informatie kunt u vooraf zien of een jas is voorzien van de zachte voering die u gewend bent. Omdat u het juiste artikel heeft ontvangen en er geen sprake is van een foutieve levering, kunnen wij in dit geval helaas geen gratis retourzending of nieuwe verzending aanbieden. Ook kunnen eenmalige kortingscodes na gebruik niet opnieuw worden geactiveerd. We begrijpen dat dit voor u teleurstellend is en waarderen uw feedback. We nemen deze zeker mee om onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Ilse Jacobsen
Mooie producten en snelle levering. Teenslippers hebben een geribbeld voetbed en dat zorgt voor een prima doorbloeding van voeten en benen. Daarbij heb ik de slippers met een kleine sleehak, dus staat nog wat eleganter ook!